فروشگاه فایل Html, Android, Pdf - فایل های مورد علاقه و نیاز خود را بیابید و دریافت کنید!.

محل لوگو

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 18
  • بازدید دیروز : 522
  • بازدید کل : 256338

حذف پیام ارسال شده در واتس اپ


حذف پیام ارسال شده در واتس اپ قبل از خوانده شدن

با توجه به تغییرات اخیر که در پیام رسان واتس اپ انجام شده است، حذف پیام ارسال شده پیش از خوانده شدن بسیار ساده می باشد.

تنها کافیست پیام موردنظر را لمس کرده و اندکی نگه دارید، بر روی آیکون سطل زباله در بالای صفحه کلیک کرده و گزینه ی delete for everyone را انتخاب کنید.

البته شما تنها ۷ دقیقه پس از ارسال پیام می توانید آن را حذف کنید.
همچنین باید اطمینان داشته باشید که پیش از ظاهر شدن ۲ تیک آبی در کنار پیام تان این کار را انجام داده اید. زیرا با ظاهر شدن ۲ تیک آبی، مشخص می‌شود که مخاطب شما، پیام را خوانده است.
بعلاوه، پس از این کار، پیامی مبنی بر این که “پیام شما حذف شد” در صفحه ی چت ظاهر می‌شود.

خب، اکنون اگر شما یک پیام را فرستاده باشید و پس از ۸ دقیقه از ارسال آن پشیمان شده باشید چه؟
آیا نمی توان آن را حذف کرد؟ خوشبختانه بله.
شما می توانید پس از این مدت زمان محدود نیز پیام ارسالی تان را پیش از خوانده شدن حذف کنید.

مراحل و نحوه حذف پیام‌ ارسال شده در واتس اپ قبل از خوانده شدن پس از مدت زمان محدود (۷ دقیقه).
1. Wifi و mobile data را خاموش کنید.
2. به setting، بعد time and data setting بروید و زمان را به قبل از ارسال پیام بازگردانید.
3. واتس اپ را باز کنید، پیام موردنظر را پیدا کرده و اندکی روی آن نگه دارید.
4. آیکون سطل زباله را از بالای صفحه انتخاب کنید و گزینه delete for everyone را انتخاب کنید.
5. Wifi و data setting را روشن کنید. 
6. زمان و تاریخ را به حالت نرمال بازگردانید تا پیام تان در سرور واتس اپ حذف شود.
منبع: mytarfand.com

حذف پیام ارسال شده در واتس اپ
انتشار : ۷ مرداد ۱۳۹۸

برچسب های مهم

غیرفعال کردن وب کم ویندوز


آموزش غیرفعال کردن وب کم ویندوز (لپ تاپ و کامپیوتر)

ممکن است به هر دلیلی از جمله موارد امنیتی بخواهید وب کم خود را به طور کامل از کار بیاندازید. مخصوصاً در لپ‌تاپ‌ها که معمولاً افراد محتاط و یا  اشخاصی که از وب کم خود استفاده نمی کنند، یک چسب سیاه جلوی وب کم خود میچسبانند!.

مراحل انجام کار:
کلیدهای ترکیبی Win + R را فشار دهید. (Win همان کلید پرچم است).
عبارت devmgmt.msc را تایپ کرده و Enter را بزنید.

در لیست به دنبال یکی از دو موارد زیر بگردید:
یکی از آنها را باز کرده و از داخل آن بر روی گزینه‌ی اول راست کلیک راست کنید.
برروی Disable device کلیک کنید تا غیرفعال شود.
بعدا می‌توانید از همین بخش برروی Enable کلیک کنید تا فعال شود.

احتمالا پس از هر بار فعال و غیرفعال‌سازی نیاز به ریستارت سیستم خواهید داشت.
غیرفعال کردن وب کم ویندوز
دقت عمل با شماست!.

تنظیمات رایانه


تنظیمات رایانه

آنچه در اینجا آورده ایم فقط برای افرادی مطرح شده است كه هنوز در بكارگیری رایانه چندان مهارت ندارند و اطلاعات آنها در استفاده از رایانه بسیار اندك است. زیرا افرادی كه یاد گرفته‌اند و در حقیقت مهارت دارند این مطالب را اجرا می‌كنند و چندان نیاز به گفتن دیگران ندارند و از رایانه‌ی خود، به خوبی نگهداری و استفاده می‌كنند هر چند كه همه‌ی ما هر قدر هم از رایانه بدانیم و یاد گرفته باشیم باز هم در واقع چیزی نمی‌دانیم و علم كامپیوتر هم پایان ندارد و همانند سایر علوم بشری، روز به روز در حال توسعه می‌باشد. پس لازم است در حد توان و نیاز، بیشتر و بهتر یاد بگیریم ... .

آیا تا به حال فكر كرده‌اید، رایانه‌ی شما در چه وضعیتی به سر می‌برد؟
خسته است؟! سرحال است؟!
آیا م‍ی‌دانید، هر رایانه‌، نیاز مداوم به تنظیم و پاكسازی دارد؟
آیا می‌دانید، ...

اگر رایانه‌ی شما در حال حاضر، سریع كار می‌كند و به درستی نصب و اجرا می‌كند كه چه خوب و عالی. اما اگر در حال حاضر سیستم شما ضعیف شده، بازی نصب نمی‌كند، یا اگر به زور نصب كند به خوبی اجرا نمی‌كند و یا دیر عمل می كند، بدانید كه نیاز هست هر چه زودتر به رایانه‌ی خود رسیدگی كنید...

پاكسازی :
لازم است هر سیستم رایانه به طور ماهانه و هفتگی و حتی روزانه، از فایل‌های اضافه پاكسازی شود.

در رایانه، زمانی كه بازی می‌كنیم، زمانی كه به اینترنت می‌رویم و ... فایل‌های گوناگون ساخته می‌شوند تا بازی یا گشت و گذار بهتر انجام شود. هر چند كه بسیاری از این فایل‌ها با خاموش شدن رایانه از بین می‌روند اما تعدادی از آن‌ها باقی می‌مانند تا برای دفعات بعد استفاده شوند این تعداد به تدریج افزایش می‌یابند و بسیاری از آن‌ها غیرقابل استفاده در سیستم جمع می‌شوند و به تدریج باعث می‌شوند درایو سیستم پُر و سیستم كم‌كم ضعیف شود كه در نهایت انواع و اقسام مشكلات پیش می‌آید كه پس از دردسرها و اذیت شدن‌ها مجبور می‌شوید رایانه‌ی خود را به افراد حرفه‌ای در زمینه عیب‌یابی و تعویض ویندوز و ... بسپارید تا سیستم شما را بهبود دهند و هزینه‌ها را شما بپردازید كه گاهی، این هزینه‌ها برای شما باورنكردنی هستند به‌خصوص زمانی كه تعویض سخت‌افزار انجام شده باشد.

در واقع باید و بسیار ضروریست كه همیشه از رایانه‌ی خود محافظت كنیم و نباید فكر كنیم كه این دستگاه همیشه باید سرحال و سریع برای ما كار كند و دستورات ما را به خوبی اجرا كند.

در واقع، هر كلیك یا زدن هر دكمه از اول تا آخر فعالیت رایانه‌ای، تك‌تك و جداگانه هر كدام یك دستور است كه ما به رایانه خود می‌دهیم و همان‌گونه كه توقع داریم كه این دستگاه كه در اختیار ما است دستورات ما را به درستی و سریع اجرا كند همان‌گونه هم باید به آن رسیدگی كنیم تا با عدم توانایی دچار نشود و با قدرت عمل كند و كم نیاورد.

پس باید یادمون باشه كه هر دستگاهی مرتباً و پی در پی به رسیدگی نیاز دارد تا بتواند تا مدت‌ها حتی زمان طولانی‌تر، به نحو عالی كار كند.

امروزه انواع برنامه‌ها برای پاكسازی و بهبود سیستم رایانه ساخته شده و با قیمت‌های متفاوت در بازار موجود است.

افرادی كه سعی نمی‌كنند یاد بگیرند و فقط به بازی و گشت و گذار فكر می‌كنند، اطلاع ندارند كه اكثر برنامه‌های مورد نیاز سیستم در ویندوز وجود دارد پس چندان نیازی نیست كه به دنبال یافتن و خرید برنامه‌های بهینه‌سازی و پاكسازی برویم.

كار وقتی پیچیده و سخت‌تر باشه برای انجام اون باید از وسایل و ابزار و حتی فكر قوی‌تر و ماهرتر استفاده كنیم و برای هر كار ساده نباید به جایی مراجعه كنیم باید بتوانیم خودمون انجامش بدیم تا قوی بشیم و سردربیاوریم و به زودی كارهای پیچیده‌تر انجام دهیم.

پس، هر چند وقت(هفتگی یا ماهانه)، یك زمان كوتاه را به پاكسازی و بهبود وضعیت رایانه‌ی اختصاص دهید تا دیرتر تعویض ویندوز انجام دهید.
Start>All Programs>Accessories/System Tools/Disk Cleanup
یا
My Computer/Right Clik to Drive/Properties/Disk Cleanup
زمانی كه Disk Cleanup را می‌زنید باید صبر كنید تا پنجره بعدی جداگانه بالا بیاید و در لیست صفحه می‌توانید ببینید هر كدام از عناوین كه حجم بالایی دارد را تیك بزنید و سپس Ok را بزنید و صبر كنید تا پاكسازی انجام شود.

یادتان باشد در برگشت مسیر پاكسازی، حتماً Ok ها را بزنید تا دستورات شما كامل انجام شود زیرا اگر آخرین Ok را نزنید كار موردنظر انجام نخواهد شد یا ناقص انجام خواهد شد... .

تنظیمات :
زمانی كه از برنامه‌های مختلف در رایانه‌ی خود استفاده می‌كنیم به تدریج در اثر فعالیت گوناگون، سكتورهای هر برنامه پراكنده می‌شوند و گاهی به قدری از خود برنامه‌ها دور می‌شوند كه نمی‌توانند در فراخوانی برنامه‌ خود را برسانند كه باعث می‌شود كه یا برنامه مورد نظر ما دیر بیاید و یا اصلاً بالا نیاید.

به هر جهت، كمبود سكتورهای ضروری باعث می‌شود كه موفق به مرور برنامه نشویم.

برای برطرف كردن این چنین موارد، بایستی كار جمع‌آوری را با برنامه‌ی Defragmenter انجام دهیم.

برای اجرای برنامه Defragmenter كافیست به این آدرس‌ها برویم و شروع كنیم:
Start>All Programs>Accessories>System Tools>Disk Degragmenter یا
به My Computer بروید و یكی از درایوها كه مهمترین، معمولاً درایو C هست را كلیك‌ راست و به Properties بروید.

در صفحه جدید Tools را كلیك كنید و در آنجا Defragmenter را بزنید تا صفحه مربوطه بیاید و سپس در صفحه Defragmenter درایو موردنظر را كلیك و در پایین صفحه Defragment را بزنید تا سیستم شما به جمع‌آوری سكتورهای پراكنده بپردازد.

در زمان Defragment هیچ برنامه‌ای نباید باز باشد و آن‌قدر صبر كنید تا برنامه‌ی Defragmenter اعلام نماید كه تمام شد.

ضمناً اگر درایو موردنظر شما پر شده باشد و جمع‌آوری انجام نشود بایستی آن درایو را حداقل اندكی خالی كنید تا بتواند دستور شما را اجرا كند.

معمولاً درایو C به تدریج از فایل‌های اضافه و خراب انباشته می‌شود بدون این كه شما اطلاع داشته باشید بخصوص اگر شما تمام بازی‌ها را در درایو C نصب می‌كنید كه این در استفاده از رایانه، اشتباه بزرگی در حق ویندوزتان است.

ویروس‌ها :
شما درباره ویروس‌ها چه اطلاعاتی دارید؟

آیا انواع ویروس‌ها، تروجان‌ها و ... را می شناسید؟

آیا شما هم از حافظه‌های جانبی(فلش‌ و مموری‌) خود مراقبت می‌كنید و امنیت آن‌ها را در نظر دارید؟

اگر در سیستم شما آنتی‌ویروس قوی نباشد و هر چند وقت یا همیشه به روز نشود و فلش یا سایر حافظه‌های جانبی خودتان را در سایر سیستم‌ها به غیر از سیستم خودتون استفاده كنید و یا به اینترنت بروید، ویروس‌های متفاوت و خطرناك به سیستم شما راه می‌یابند و برنامه‌ها و سیستم شما را به زودی از كار می‌اندازند و مشكلات متفاوتی را به بار می‌آورند.

ویروس‌ها، اطلاعات سیستم ما را خراب می‌كنند، از بین می‌برند و یا ناقص می‌كنند.

تروجان‌ها، از طریق اینترنت، سیستم ما را به سیستم‌های دور و نزدیك وصل می‌كنند و اطلاعات ما در اختیار دیگران قرار می‌گیرد... .

تنظیمات رایانه
انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۸

برچسب های مهم

درباره بازی های رایانه


درباره بازی‌های رایانه

بازی رایانه نوعی سرگرمی تعاملی است كه توسط یك دستگاه الكترونیكی مجهز به پردازشگر یا میكروكنترلر انجام‌می‌شود.

بسیاری از بازی‌های رایانه‌ای به دلیل تولید تصویر متحرك با قابلیت نمایش روی صفحه نمایشگر رایانه یا تلویزیون،‌ بازی ویدیویی محسوب می‌شوند.

تعداد مخاطبان بازی‌های رایانه در سال‌های اخیر بسیار افزایش یافته و به یكی از پرطرف‌دارترین سرگرمی‌های موجود تبدیل شده است.

امروزه افراد بسیاری از سنین 3 به بالا به این سرگرمی‌ها علاقه نشان می‌دهند دلیل این همه علاقه و افزایش مخاطبان این است كه افراد قادرند به تناسب سلیقه و توانایی‌های ذهنی و قدرت پردازش قوی یا ضعیف خود، انتخاب نمایند و علاوه بر سرگرمی، از هیجانات و لذت‌های بُرد، پیشروی، پیروزی و موفقیت بهره‌مند شوند.

افراد صاحب‌نظر می‌توانند از فرصت‌ها بهره برده و معایب و منافع بازی‌های رایانه را تشریح و آگاهی لازم به نوجوانان و جوانان و پدران و مادران ارائه دهند و این حق خانواده‌هاست كه از چگونگی و وضعیت بازی‌های رایانه مطلع شوند و البته پدران و مادران می‌توانند و در حقیقت باید سعی كنند و تا حد توان خود، ببینند و بفهمند علاقه‌مندی و توانائی فرزندانشان در چه حدی‌ست و در مورد بازی‌های رایانه چگونه اقدام می‌كنند و چه تأثیراتی بر آنان دارد و این هم حق نوجوانان و جوانان است كه پدر و مادر به آنان رسیدگی بهتری انجام دهند تا در آینده به مشكلات طاقت‌فرسا از لحاظ فكری، ذهنی و اخلاقی دچار نشوند و زندگی طبیعی خود را به نحو احسن پیش ببرند.


ما هم معتقدیم بازی‌های رایانه، توانایی ذهن، تمركز و قدرت پردازش مغز را افزایش می‌دهد اما این در صورتی‌ست كه بازی رایانه درست انتخاب شده باشد و به تدریج با عبور از سنین مختلف، در اختیار گرفته شود و از بازی‌های ساده و ملایم شروع شود و همچنین در میان بازی‌های خشن و تنش‌زا، به بازی‌های فكری هم بپردازند و با ذهن خود مدارا نمایند و لطافت و آرامش ذهن خود را فراموش نكنند تا ذهن و حافظه‌ی آنها به خشونت و تنش عادت ننماید و از خصلت قدرتمند و باشكوه "عادت" در جهت مثبت و به نحو عالی بهره ببرند.

مهم‌ترین شرط تأثیر مثبت بازی‌های رایانه، ابتدا در نظر گرفتن رده سنی بازی‌هاست و سپس انتخاب بازی بر اساس توانایی فكری و ذهنی است. معمولاً جوانان از دوستان خود مطلع هستند و با هم درباره بازی‌های رایانه صحبت می‌كنند كه چه بازی‌هایی انجام می‌دهند.

هر بازی رایانه‌ای، توانایی ذهنی خاصی را می‌طلبد و هر كدام از نوجوانان و جوانان، توانایی ذهنی و فكری خاص خود را دارند.

جوانی كه توانایی ذهنی بازی رایانه‌ای پرتنش و بسیار هیجان‌انگیز را ندارد، نباید انجام دهد، حداقل تا زمانی كه توانایی خود را پرورش دهد و ببیند می‌تواند یانه و اگر نتوانست، باید بازی‌های ساده‌تر را انتخاب نماید و اگر نمی‌تواند به دوستان خود بگوید من فلان بازی را نمی‌توانم انجام دهم، در نزد آن‌ها، به اندك صحبت و در حد مطلع شدن از انواع بازی‌ها اكتفا نماید و در رقابت لفظی شركت نكند و خود را به رقابت منفی وادار نكند.

این روش‌ها، از بهترین مواردی هستند كه جوان می‌تواند در خصوص بازی رایانه پیش بگیرد تا هم بازی رایانه انجام دهد و هم ذهن و آرامش خود را به چالش بد دچار نكند. همه‌ی ما موظفیم از موهبت‌ها، بیشترین و بهترین بهره را ببریم تا در آینده‌ای دور یا نزدیك دچار حسرت نشویم.

صحبت درباره چگونگی بازی‌های رایانه بسیار فراوان است اما در اینجا مجال آن نیست كه بتوانیم بیشتر از این توصیف نمائیم. www.Liansharj.ir

اكنون، در نظر داریم درباره‌‌ی مواردی دیگر از بازی رایانه‌ای صحبت كنیم كه از نظر ما بسیار ضروری‌ست.

هر بازی رایانه‌‌ای، مشخصات و ویژگی‌های خاص خود را دارد هر چند كه تمامی آن‌ها از طرح‌ها و كدهای بسیار شبیه هم ساخته می‌شوند اما بر اساس ویژگی‌های خود سازگاری خاص خود را می‌طلبند. باید و حتماً "باید" در انتخاب بازی رایانه از لحاظ سیستم مورد نیاز، دقت شود.

امروزه ویندوزها متفاوت هستند و نباید فكر كنیم هر بازی انتخاب كنیم حتماً رایانه‌ی ما آن را به خوبی نصب و اجرا خواهد كرد.

قبل از خرید بازی رایانه‌ای باید و حتماً "باید"مشخصات سیستم خود را بدانیم.

ما موظفیم و باید و بسیار ضروری‌ست كه از وضعیت سیستم خود مطلع باشیم. مشخصات حداقل سیستم مورد نیاز تمامی بازی‌ها به همراه آن‌ها قرار داده شده است.

شما هم می‌توانید عادت كنید و به محض مواجهه با بازی‌ها جهت انتخاب آنها و یا شناختن بازی‌، از windows و Ram و Graphic آن‌ها اطلاعات دقیق به‌دست آورید و از فروشنده یا دوست خود بپرسید تا ببینید با سیستم شما سازگار است یانه؟ زیرا مطمئناً سیستم رایانه شما با سیستم رایانه دوستتان فرق دارد شاید هم تفاوت بسیار اساسی داشته باشد.

امروزه، اكثر بازی‌ها حداقل Ram یك گیگ را می‌طلبند. پس سیستم شما هم حتماً باید از Ram یك گیگ و گرافیك مورد نیاز برخوردار باشد.

ما اگر حال و احوال سیستم خود را رعایت نكنیم، آن هم با ما خوب "تا" نخواهد كرد و در نتیجه بازی‌ها را نصب نخواهد كرد یا اگر به زور نصب كند، درست اجرا نخواهد كرد و درست اجرا نشدن بازی معمولاً همراه با هنگ كردن خواهد بود.

معمولاً پس از این كه بازی نصب نمی‌شود شما هم به زودی عصبانی و ناراحت می‌شوید:

چرا این این‌جوریه؟

چرا نصب نم‌شه‌؟

سی‌‌دی این بازی هم خرابه!.

و از این نمونه حرف‌ها به زبان می‌آورید و اینجاست كه شما فراموش می كنید كه احتمالاً و یا حتماً اشكال در سیستم شماست كه بازی نصب نمی‌شود و این در حالی‌ست كه شما اطلاع ندارید كه سیستم شما در برابر بازی مورد نظر شما ضعیف است و نمی‌تواند آن را بخواند و اجرا كند. البته ممكن است بازی هم خراب باشد اما خراب بودن بازی هم مشخصات خاص خود را دارد.

ویندوزها معمولاً خطای بازی‌ها و سایر برنامه‌ها را اعلام می‌نمایند و اگه یه بازی خطا داشته یا خراب باشد به زودی با تلاش ویندوز معلوم می‌شود و بازیگر به تدریج و به زودی باید یادبگیرد و خراب بودن بازی‌ را متوجه شود.

معمولاً بازی‌های رایت شده توسط عوامل غیر حرفه‌ای و دارای پلمپ غیر واقعی و بدون مجوز گاهاً می‌تواند خراب باشند.  www.Liansharj.ir

قابل توجه خریداران بازی‌های كامپیوتری
معمولاً در اكثر كامپیوترها، درایو C ، درایو سیستم می‌باشد به این معنی كه درایو سیستم، اجرا كننده‌ی تمامی برنامه‌ها است.

اغلب جوانان و نوجوانان و عده‌ای از بزرگسالان، با سیستم‌های خانگی Ram و Graphic های متفاوت، بازی‌های ساده و پیچیده اجرا می‌كنند و از سیستم خود آگاهی دارند و مراقبت‌های لازم را همواره انجام می‌دهند اما عده‌ای از افراد، از سیستم خود غافل هستند و فقط در اندیشه‌ی اجرا به نحو عالی هستند و توقع بیش از حد از سیستم خود دارند.

هر سیستم خانگی، اداری یا حرفه‌ای همانند یك انسان، روزانه و هفتگی به تمیزی و مرتب شدن نیازمند است تا بتواند به نحو عالی به وظائف خود عمل كند.

در نتیجه ما موظفیم قدر سیستم رایانه‌ی خود را كه به زحمت و با تلاش تهیه نموده‌ایم را به درستی بدانیم.

درباره بازی های رایانه
انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۸

برچسب های مهم

تمرینات تقویت حافظه و تمرکز


16 تمرین تقویت حافظه و تمرکز

تمرین 1
این تمرین به نام تمرین گردونه معروف است. به این صورت که صحنه ای از اشیاء را به مدت دو دقیقه نگاه کنید، بعد آنها را بپوشانید و نام همه ی اشیاء را به مدت کمتر از یک دقیقه همراه با رنگ آن ها به خاطر آورید.

اگر کمتر از ده شیء را به خاطر آوردید، حافظه شما ضعیف است و اگر ده تا پانزده شیء را به خاطر آوردید، حافظه متوسط و شانزده تا هجده شیء بسیار خوب و نوزده تا بیست شیء عالی است.

تمرین 2
از دوست خود بخواهید شعری را که تا به حال نشنیده اید، بخواند.
در بیت بعد، بلافاصله شما آن بیت شعر قبلی را زمزمه کنید، اگر تمرکز نداشته باشید فقط مصراع اول را می توانید بخوانید.

تمرین 3
این تمرین به نام تمرین تجسم معروف است.
به این نحو که شیئی مانند ساعت، کلید یا یک شیء کوچک دیگر را به مدت 30ثانیه نگاه کرده و چشمان خود را ببندید و سعی کنید شیء را به طور واضح تصور کنید. آن قدر 30ثانیه ها را تکرار کنید تا تصویر شیء، مات و بیرنگ نباشد.

تمرین 4
یکی از مهمترین تمرین های حافظه، تمرین کشوهای مغزی است. به این صورت که سه موضوع را برای فکر کردن انتخاب کنید و بعد سه دقیقه در مورد هر کدام از موضوعات بدون توجه و تمرکز به دو موضوع قبلی فکر کنید و مراقب باشید موضوعات دیگر را از ذهن دور سازید.
بعد به سراغ موضوع دوم و سوم رفته و به همین نحو عمل کنید.

تمرین 5
این تمرین را تداعی تجسمی گویند یعنی هر کاری که میخواهیم در ذهن ما بماند، باید با یک تصویر ذهنی تند و عصبی و حتی خشن روی مغز حک شود مثل سرزنش کسی که قرار است به او تلفن بزنیم.

تمرین 6
برای دقت و تمرکز حس شنوایی خود، زادیو یا ضبط را روشن کرده و آن قدر صدایش را کم می کنیم که فقط فرصت شنیدن صدای رادیو را داشته باشیم.
طبیعی است هرچه صدا کمتر باشد، صداهای خارجی را باید کم کرد تا بهتر شنید.
این تمرین بیش از سه دقیقه در روز نباید انجام بگیرد.

تمرین 7
این تمرین را اصطلاحاً "ردیابی" گویند و روش آن چنین است:
به شکل یا پوستری به مدت یک دقیقه نگاه کنید و خود را بازبینی و کنترل و به سؤال های مختلف در این عکس پاسخ دهید.
سؤالات را می شود فرد دیگری از شما بپرسد.

تمرین 8
از دویست تا دو را وارونه بشمارید اما به گونه ای که هر عدد از عدد قبلی سه واحد کمتر باشد.
این عمل را آن قدر ادامه دهید تا به آرامی و بدون مکث اعداد را بشمارید.

تمرین 9
هنگامی که دراز کشیده اید و استراحت می کنید سقف اتاق را نگاه کرده و در ذهن خود حرف الف بزرگی در حدود پنجاه سانتیمتر در سقف رسم کنید و وقتی به طور واضح تجسم کردید، آن را از ذهن پاک کرده و به سراغ حرف ب بروید.
آن قدر ادامه دهید تا حروف الفبا تمام شود. liansharj.ir

تمرین 10
پانزده نفری را که در دو روز قبل با آنان ملاقات نموده اید در نظر بگیرید و سریع از آخرین نفر تا اولین نفر به عقب برگردید.

تمرین 11
راز حافظه های خوب، تداعی است.
هر تداعی برای داده قلابی می شود که به آن می آویزید و وسیله ای است که آن داده را در صورتی که در سطح نباشد به این ناحیه انتقال می دهد. (ویلیام جیمز)

تمرین 12
فکر کنید فردا در زمان غیرمشخصی باید کاری را انجام دهید.
کوشش کنید این کار را با چندین عمل دیگر که مطمئن هستید فردا انجام خواهید داد یا با اشیایی که با آنها سروکار دارید - به شکل تداعی - ربط دهید. (کیف، کفش و تسبیح).

تمرین 13
این تمرین در مورد استعداد ترکیب و یادگیری و یادآوری است:
ورق کاغذی بردارید و روی آن عنوان موضوعی را که سابقاً درباره اش اطلاعاتی داشته اید بنویسید.
سپس کوشش کنید آنچه در مورد این موضوعات میدانید حتی خاطره های آن ها را بنویسید.

تمرین 14
فهرست بیست واژه را دو دقیقه بخوانید و کوشش کنید آن ها را به ترتیب بخوانید یا حداقل همه ی آن ها را به ذهن بسپارید.
برای به خاطر سپردن اصطلاحات علمی به وسیله روش تداعی های تجسمی، یک ردیف تداعی پیوسته را از نخستین واژه شروع کنید و به آخرین واژه برسید.
این تداعی ها مضحک و بی قاعده هستند اما تصویرهای روشن انتخاب کنید.

تمرین 15
سلسله ای از تداعی های تجسمی را انتخاب کرده و تداعی کنید.
باید زیاد درباره ی آنچه می خواهیم به خاطر بسپاریم فکر کنیم. (سن تو مادا کن)
زمان خصوصاً مخرب است.
اگر متنی را شش بار پی در پی خوانده شود بسیار کمتر از اینکه آن را شش بار با فاصله های زمانی پنج دقیقه بخوانند، به خاطر سپرده می شود. (قانون ژوست) liansharj.ir

تمرین 16
مدت پانزده ثانیه در جلو ویترین ادویه فروشی، عطرفروشی و... توقف کنید. به خوبی آنچه را آنجا یافت می شود، نگاه کنید.
در حال راه رفتن سعی کنید اکثر اشیاء را به حافظه بسپارید.
منبع : کتاب تندخوانی مدرن - محمد منصوری بروجنی

به حافظه ی خود اعتماد کنیم


به حافظه ی خود اعتماد کنیم

هرچه به حافظه ی خود شک کنیم، کمتر به آن اطمینان پیدا می کنیم و هر چه کمتر به آن اطمینان کنیم، کمتر آن را به کار خواهیم بست.

حافظه را هنگامی که کمتر به کار ببریم کمتر خوب کار می کند. در این صورت باز هم کمتر به آن اعتماد و اطمینان پیدا خواهیم کرد و این تسلسل ادامه می یابد.
اما می توانیم وضع را برعکس نمائید:
به حافظه ی خود اعتماد کنیم که در این صورت غالباً فرصت فعالیت پیدا خواهد کرد. حافظه قابل اصلاح است و اصلاح خواهد شد.
به حافظه ی خود امکان دهیم تا فعالیتش را 2، 3 و 4 یا ...بار بیشتر کند.

اگر حافظه ی خود را هر چه بیشتر فعال کنیم، ساز و کار مکانیسم هایی را که برای ثبت و نگهداری چیزهایی که مایلیم به خاطر بسپاریم، بهتر خواهند شد و این ساز و کارها با سهولت بیشتر عمل خواهند کرد.

کوشش نکنیم که فوراً فشار قابل ملاحظه ای به حافظه ی خود وارد سازیم، بلکه فقط فردا از حافظه ی خود کمی بیشتر از امروز استفاده کنیم.

بهتر است علاقه مند شویم حافظه ی خود را اصلاح کنیم:
برای اصلاح حافظه باید به آن اعتماد کنیم و آن را به کار بیشتر واداریم!.

 تمرین
به حافظه ی خود برای به یاد داشتن انجام کاری مثلاً در فردا شب اعتماد کنید. مانند بیرون آوردن کتابی از قفسه یا از کتابخانه و گذاشتن آن روی میز.
در ذهن خود فردا را مجسم کنید که در حال وارد شدن به خانه هستید.
در لحظه ای که در را باز می کنید، باید بیرون آوردن این کتاب را به یاد آورید.
این موضوع را به هیچ وجه یادداشت نکنید. همین امروز، به سادگی، بازگشت خود را به خانه در فردا شب به یاد بسپارید و از حافظه ی خود بخواهید که در فکر کردن درباره ی کتاب به شما کمک کند.
بروید این کتاب را از امشب، برای این که بدانید چه کتابی است، نگاه کنید.
این عمل را نباید فراموش کنید که امشب دو یا سه بار آن را به یاد بیاورید و به حافظه ی خود اعتماد کنید.

منتخب از کتاب 57 درس تقویت حافظه - دکتر عبدالکریم قریب

به حافظه ی خود اعتماد کنیم
انتشار : ۶ مرداد ۱۳۹۸

برچسب های مهم

قانون جذب


آشنایی با قوانین جذب

جهان پیرامون ما بر اساس یکسری قوانین بسیار دقیق و منظم کار میکند. این قوانین از تنوع زیادی برخوردارند:
از قانون عمل و عکس العمل گرفته، قانون بخشش، قانون شفا، قانون عشق تا قانون جذب و…
همه این قوانین چون همیشه ثابت بوده به ما آرامشی می دهند تا بتوانیم استعدادهای خودمان را کشف نماییم و با استمرار و کوشش به آرزوهایمان دست یابیم.

از مغز ما روزانه حدود ۶۰ هزار فکر متصاعد میشود که اگر به آن توجه نماییم، حقیقتی بسیار شگفت آور میباشد و اگر به گفته بعضی افکار ما بخواهد زندگی ما را بسازد میتوان تصور کرد جهان چه هرج و مرجی خواهد شد؟
چرا که کافیست تعداد آدم ها را در تعداد افکارشان ضرب نماییم تا از این عدد شگفت زده شویم!

افکار ارسالی ما دارای ارتعاش و فرکانس هایی میباشند که به جهان ارسال میشود و همانند آن ارتعاشات را به سوی ما جذب میکند.

با این توضیح، قانون جذب در یک جمله اینگونه تعریف میشود:
زندگی ما توسط غالب افکار ما "فرکانس های افکارمان" به علاوه احساس روزانه ما خلق میشود.
ما هر روز در حال خلق لحظه به لحظه زندگی خود می باشیم و این حقیقتی شگفت آور و تضمین شده است.

قانون جذب
این مسأله خیلی مهم است که ما در طول روز چه احساسی در خود داریم چرا که احساس خوب مساوی با اتفاق خوب و احساس بد مساوی با اتفاق بد در زندگی ماست.
قانون جذب کاری ندارد فردی که با آن میخواهد کار کند چه کسی است! آدم خوبی است یا آدم بد!
جملات انگیزشی ناب که باطری شما را شارژ می کند!
عقاید آن شخص چیست یا در کدام نقطه زمین و با چه خانواده ای زندگی میکند؟

قانون جذب، غالب افکار و در حقیقت تمرکز ما را میگیرد و به علاوه احساس خوب یا بد ما آن را به محصول نهایی تبدیل می نماید:
غالب افکار + احساس خوب = اتفاق خوب
غالب افکار + احساس بد = اتفاق بد

ما همیشه در حال خلق زندگی خودمان هستیم چه قبول داشته باشیم و چه نداشته باشیم و همین حالا این خلاقیت را با داشته های خودمان در زندگی می توانیم مشاهده کنیم.
زندگی الآن ما حاصل جذب فرکانس های ارسالی ما به جهان و جذب همانندهای آن فرکانس هاست.

پادشاهان ایران


پادشاهان ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺗﺎ دوره پهلوی

ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﯽ ﻣﺎﺩ :
1. ﺩﯾﺎﺍﮐﻮ
2. ﻓﺮﻭﺭﺗﯿﺶ
3. ﻫﻮﻭﺧﺸﺘﺮ
4. ﺍﮊﯼ ﺩﻫﺎﮎ

ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﯽ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯿـﺎﻥ:
1. ﮐﻮﺭﺵ ﺑﺰﺭﮒ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯽ
2. ﮐﻤﺒﻮﺟﯿﻪ
3. ﮔﺌﻮﻣﺎﺕ
4. ﺩﺍﺭﯾﻮﺵ
5. ﺧﺸﺎﯾﺎﺭﺷﺎ
6. ﺍﺭﺗﺨﺸـﯿﺮ ﺍﻭﻝ
7. ﺧﺸﺎﯾﺎﺭﺷﺎ ﺩﻭﻡ
8. ﺳﻐﺪﯾﺎﻧﺲ
9. ﺩﺍﺭﯾﻮﺵ ﺩﻭﻡ
10. ﺍﺭﺩﺷﯿﺮ ﺩﻭﻡ
11. ﺍﺭﺩﺷﯿﺮ ﺳﻮﻡ
12. ﺁﺭﺍﺳﮏ
13. ﺩﺍﺭﯾﻮﺵ ﺳﻮﻡ
ﺣﻤﻠﻪ ﺍﺳﮑﻨﺪﺭ ﻣﻘﺪﻭﻧﯽ ﻭ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﻭﯼ ﺑﺮ ﺍﯾﺮﺍﻥ

ﺳﻠﻮﮐﯿﺎﻥ:
1. ﺳﻠﻮﮐﻮﺱ ﺍﻭﻝ
2. ﺁﻧﺘﯿﻮﺧﻮﺱ ﺍﻭﻝ
3. ﺁﻧﺘﯿﻮﺧﻮﺱ ﺩﻭﻡ

ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﯽ ﺍﺷﮑﺎﻧﯿـﺎﻥ:
1. ﺍﺭﺷـﮏ ﺑﺰﺭﮒ
2. ﺗﯿﺮﺩﺍﺩ
3. ﺍﺭﺩﻭﺍﻥ ﺍﻭﻝ
4. ﻓﺮﯾﺎﭘﺎﺕ
5. ﻓﺮﻫﺎﺩ ﺍﻭﻝ
6. ﻣﻬﺮﺩﺍﺩ ﺍﻭﻝ
7. ﻓﺮﻫﺎﺩ ﺩﻭﻡ
8. ﺍﺭﺩﻭﺍﻥ ﺩﻭﻡ
9. مﻬﺮﺩﺍﺩ ﺩﻭﻡ
10. ﺳﻨﺪﺭﻭﮎ
11. ﻓﺮﻫﺎﺩ ﺳﻮﻡ
12. ﻣﻬﺮﺩﺍﺩ ﺳﻮﻡ
13. ﺍﺭﺩ ﺍﻭﻝ
14. ﻓﺮﻫﺎﺩ ﭼﻬﺎﺭﻡ
15. ﻓﺮﻫﺎﺩ ﭘﻨﺠﻢ
16. ﺍﺭﺩ ﺩﻭﻡ
17. ﻭﺍﺗﺎﻥ ﺍﻭﻝ
18. ﺍﺭﺩﻭﺍﻥ ﺳﻮﻡ
19. ﺑﻼﺵ ﺍﻭﻝ
20. ﺍﺭﺩﻭﺍﻥ ﭼﻬﺎﺭﻡ
21. ﺧﺴﺮﻭ
22. ﺑﻼﺵ ﺩﻭﻡ
23. ﺑﻼﺵ ﺳﻮﻡ -ﭼﻬﺎﺭﻡ
24. ﺑﻼﺵ ﭘﻨﺠﻢ
25. ﺍﺭﺩﻭﺍﻥ ﭘﻨﺠﻢ

ﺳﺎﺳﺎﻧﯿﺎﻥ:
1. ﺍﺭﺩﺷﯿﺮ ﺑﺎﺑـﮑﺎﻥ
2. ﺷﺎﭘﻮﺭ ﺍﻭﻝ
3. ﻫﺮﻣﺰ ﺍﻭﻝ
4. ﺑﻬﺮﺍﻡ ﺍﻭﻝ
5. ﺑﻬﺮﺍﻡ ﺩﻭﻡ
6. ﺑﻬﺮﺍﻡ ﺳﻮﻡ
7. ﻧﺮﺳﯽ
8. ﻫﺮﻣﺰ ﺩﻭﻡ
9. ﺁﺫﺭﻧﺮﺳﯽ
10. ﺷﺎﭘﻮﺭ ﺩﻭﻡ
11. ﺍﺭﺩﺷﯿﺮ ﺩﻭﻡ
12. ﺷﺎﭘﻮﺭ ﺳﻮﻡ
13. ﺑﻬﺮﺍﻡ ﭼﻬﺎﺭﻡ
14. ﯾﺰﺩﮔﺮﺩ ﺍﻭﻝ
15. ﻫﺮﻣﺰ ﺳﻮﻡ
16. ﻓﯿﺮﻭﺯ ﺍﻭﻝ
17. ﺑﻼﺵ
18. ﻗﺒﺎﺩ ﺍﻭﻝ ‏(ﺑﺎﺭ ﺍﻭﻝ ‏)
19. ﺟﺎﻣﺎﺳﺐ
20. ﻗﺒﺎﺩ ﺍﻭﻝ ‏(ﺑﺎﺭ ﺩﻭﻡ ‏)
21. ﺧﺴﺮﻭ ﺍﻧﻮﺷﯿـﺮﻭﺍﻥ
22. ﻫﺮﻣﺰ ﭼﻬﺎﺭﻡ
23. ﺧﺴﺮﻭ ﭘﺮﻭﯾﺰ
24. ﻗﺒﺎﺩ ﺩﻭﻡ
25. ﺍﺭﺩﺷﯿﺮ ﺳﻮﻡ
26. ﺧﺴﺮﻭ ﺳﻮﻡ
27. ﺟﻮﺍﻧﺸﯿﺮ
28. ﺑﺎﻧﻮ ﭘﻮﺭﺍﻧﺪﺧﺖ
29. ﮔﺸﺘﺎﺳﺐ ﺑﻨﺪﻩ
30. ﺑﺎﻧﻮ ﺁﺯﺭﻣﯿﺪﺧﺖ
31. ﻫﺮﻣﺰ ﭘﻨﺠﻢ
32. ﺧﺴﺮﻭ ﭼﻬﺎﺭﻡ
33. ﻓﯿﺮﻭﺯ ﺩﻭﻡ
34. ﺧﺴﺮﻭﭘﻨﺠﻢ ﻓﺮﺧﺰﺍﺩ
35. ﯾﺰﺩﮔﺮﺩ ﺳﻮﻡ

ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﯽ ﻃﺎﻫﺮﯾﺎﻥ:
1. ﻃﺎﻫﺮ ﺫﻭﺍﻟﯿﻤﯿﻨﯿﻦ
2. ﻃﻠﺤﻪ ﺑﻦ ﻃﺎﻫﺮ
3. ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ ﺑﻦ ﻃﺎﻫﺮ
4. ﻃﺎﻫﺮ ﺑﻦ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ

ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﯽ ﺻﻔﺎﺭﯾﺎﻥ:
1. ﯾﻌﻘـﻮﺏ ﻟﯿﺚ ﺻﻔﺎﺭﯼ
2. ﻋﻤﺮﻭ ﻟﯿﺚ ﺻﻔﺎﺭﯼ

ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﯽ ﺳﺎﻣﺎﻧﯿﺎﻥ:
1. ﺍﻣﯿﺮﺍﺳﻤﺎﻋﯿﻞ ﺳﺎﻣﺎﻧﯽ
2. ﺍﺑﻮﻧﺼﺮ ﺍﺣﻤﺪ ﺳﺎﻣﺎﻧﯽ
3. ﺍﺑﻮﺍﻟﺤﺴﻦ ﻧﺼﺮ ﺳﺎﻣﺎﻧﯽ

ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﯽ ﺯﯾﺎﺭﯾﺎﻥ:
1. ﻣﺮﺩﺁﻭﯾﭻ ﺯﯾﺎﺭﯼ
2. ﻭﺷـﻤﮕﯿﺮ ﺯﯾﺎﺭﯼ
3. ﺑﻬﺴﺘﻮﻥ ﺯﯾﺎﺭﯼ
4. ﮐﺎﻭﻭﺱ ﺯﯾﺎﺭﯼ

ﺳﻠﺴﻠﻪ ﻏﺰﻧﻮﯾﺎﻥ:
1. ﺳﻠﻄﺎﻥ ﻣﺤﻤﻮﺩ ﻏﺰﻧﻮﯼ
2. ﺳﻠﻄﺎﻥ ﻣﺤﻤﺪ ﻏﺰﻧﻮﯼ
3. ﺳﻠﻄﺎﻥ ﻣﺴﻌﻮﺩ ﻏﺰﻧﻮﯼ

ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﯽ ﺳﻠﺠﻮﻗﯿﺎﻥ:
1. ﺭﮐﻦ ﺍﻟﺪﯾﻦ ﻃﻐﺮﻝ
2. ﻋﻀﺪﺍﻟﺪﯾﻦ ﺍﻟﺐ ﺍﺭﺳﻼﻥ
3. ﻣﻌﺰﺍﻟﺪﯾﻦ ﻣﻠﮑﺸﺎﻩ
4. ﺍﺑﻮﺍﻟﻤﻈﻔﺮ ﺑﺮﮐﯿﺎﺭﻕ

ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﯽ ﺧﻮﺍﺭﺯﻣﺸﺎﻫﯿﺎﻥ:
1. ﻗﻄﺐ ﺍﻟﺪﯾﻦ ﻣﺤﻤﺪ ﺧﻮﺍﺭﺯﻣﺸﺎﻩ
2. ﻋﻼﺀﺍﻟﺪﯾﻦ ﺍﺑﻮﺍﻟﻤﻈﻔﺮ ﺧﻮﺍﺭﺯﻣﺸﺎﻩ
3. ﺗﺎﺝ ﺍﻟﺪﯾﻦ ﺍﺑﻮﺍﻟﻔﺘﺢ ﺍﯾﻞ ﺍﺭﺳﻼﻥ ﺧﻮﺍﺭﺯﻣﺸﺎﻩ
4. ﺟﻼﻝ ﺍﻟﺪﯾﻦ ﻣﺤﻤﻮﺩ ﺧﻮﺍﺭﺯﻣﺸﺎﻩ
5. ﻋﻼﺀﺍﻟﺪﯾﻦ ﺗﮑﺶ ﺧﻮﺍﺭﺯﻣﺸﺎﻩ
6. ﺳﻠﻄﺎﻥ ﺟﻼﻝ ﺍﻟﺪﯾﻦ ﻣﺤﻤﺪ ﺧﻮﺍﺭﺯﻣﺸﺎﻩ
7. ﺳﻠﻄﺎﻥ ﺟﻼﻝ ﺍﻟﺪﯾﻦ ﻣﻨﮑﺒﺮﻧﯽ

ﺍﯾﻠﺨﺎﻧﺎﻥ ﻣﻐﻮﻝ:
1. ﻫﻼﮐﻮ
2. ﺁﺑﺎﻗﺎﺧﺎﻥ
3. ﺳﻠﻄﺎﻥ ﺍﺣﻤﺪ ﺗﮕﻮﺩﺍﺭ
4. ﺍﺭﻏـﻮﻥ ﺧﺎﻥ
5. ﮔﯿﺨﺎﺗﻮﻥ
6. ﺑﺎﯾﺪﻭﺧﺎﻥ
7. ﻏﺎﺯﺍﻥ ﺧﺎﻥ
8. ﺍﻭﻟﺠﺎﯾﺘﻮ ﺧﺪﺍﺑﻨﺪﻩ
9. ﺍﺑﻮﺳﻌﯿﺪ ﺑﻬﺎﺩﺭﺧﺎﻥ
10. ﺍﺭﭘﺎﮔﺎﻭﻭﻥ
11. ﻣﻮﺳﯽ ﺧﺎﻥ
12. ﻣﺤﻤﺪﺧﺎﻥ
13. ﺳﺎﺗﯽ ﺑﯿﮏ
14. ﺟﻬﺎﻥ ﺗﯿﻤﻮﺭ
15. ﺳﻠﯿﻤﺎﻥ ﺧﺎﻥ
16. ﻃﻐﺎﺗﯿﻤﻮﺭ ﺧﺎﻥ
17. ﺍﻧﻮﺷﯿﺮﻭﺍﻥ ﻋﺎﺩﻝ

ﺳﺮﺑﺪﺍﺭﺍﻥ:
1. ﺧﻮﺍﺟﻪ ﯾﺤﯿﯽ ﮐﺮﺍﺑﯽ
2. ﺷﺎﻩ ﺧﻮﺍﺟﻪ ﻇﻬﯿﺮ ﮐﺮﺍﺑﯽ
3. ﭘﻬﻠﻮﺍﻥ ﺣﯿﺪﺭ ﻗﺼﺎﺏ
4. ﻣﯿﺮﺯﺍ ﻟﻄﻒ ﺍﻟﻠﻪ
5. ﺷﺎﻩ ﭘﻬﻠﻮﺍﻥ ﺣﺴﻦ ﺩﺍﻣﻐﺎﻧﯽ
6. ﺷﺎﻩ ﺧﻮﺍﺟﻪ ﻧﺠﻢ ﺍﻟﺪﯾﻦ ﻋﻠﯿﻤﺆﯾﺪ

ﺗﯿﻤﻮﺭﯾﺎﻥ :
1. ﺗﯿﻤﻮﺭ ﺑﺰﺭﮒ ﮔﻮﺭﮐﺎﻧﯽ
2. ﺷﺎﻫﺮﺥ ﻣﯿﺮﺯﺍ
3. ﻣﯿﺮﺯﺍ ﺍﻟﻎ ﺑﯿﮏ
4. ﺷﺎﻩ ﻣﯿﺮﺯﺍ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻄﯿﻒ
5. ﻣﯿﺮﺯﺍ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ
6. ﻣﯿﺮﺯﺍ ﺑﺎﺑﺮ
7. ﺍﺑﻮﺳﻌﯿﺪ

ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﯽ ﺁﻕ ﻗﻮﯾﻮﻧﻠﻮ:
1. ﺷﺎﻩ ﺣﺴﻦ ﺑﯿﮏ
2. ﺷﺎﻩ ﺳﻠﻄﺎﻥ ﺧﻠﯿﻞ
3. ﯾﻌﻘﻮﺏ ﺑﯿﮏ
4. ﺑﺎﯾﺴﻨﻘـﺮ
5. ﺷﺎﻩ ﺭﺳـﺘﻢ
6. ﺷﺎﻩ ﺍﺣﻤﺪ
7. ﺍﻟﻮﻧﺪ ﺑﯿﮏ

ﺳﻠﺴﻠﻪ ﺻﻔﻮﯾﻪ:
1. ﺷﺎﻩ ﺍﺳﻤﺎﻋﯿﻞ ﺻﻔﻮﯼ
2. ﺷﺎﻩ ﺗﻬﻤﺎﺳﺐ ﺍﻭﻝ
3. ﺷﺎﻩ ﺍﺳﻤﺎﻋﯿﻞ ﺩﻭﻡ
4. ﺳﻠﻄﺎﻥ ﻣﺤﻤﺪ ﺧﺪﺍﺑﻨﺪﻩ
5. ﺷﺎﻩ ﻋﺒﺎﺱ ﺍﻭﻝ
6. ﺷﺎﻩ ﺻﻔﯽ
7. ﺷﺎﻩ ﻋﺒﺎﺱ ﺩﻭﻡ
8. ﺷﺎﻩ ﺳﻠﯿﻤﺎﻥ ﺻﻔﻮﯼ
9. ﺷﺎﻩ ﺳﻠﻄﺎﻥ ﺣﺴﯿﻦ ﺻﻔﻮﯼ
ﺍﺳﺘﯿﻼﯼ ﺍﻓﺎﻏﻨﻪ
10. ﺷﺎﻩ ﺗﻬﻤﺎﺳﺐ ﺩﻭﻡ
11. ﺷﺎﻩ ﻋﺒﺎﺱ ﺳﻮﻡ

ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﯽ ﺍﻓﺸﺎﺭ :
1. ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ﺍﻓﺸﺎﺭ
2. ﻋﺎﺩﻟﺸﺎﻩ ﺍﻓﺸﺎﺭ
3. ﺍﺑﺮﺍﻫﯿﻢ ﺷﺎﻩ ﺍﻓﺸﺎﺭ
4. ﺷﺎﻫﺮﺥ ﺷﺎﻩ ﺍﻓﺸﺎﺭ

ﺳﻠﺴﻠﻪ ﺯﻧﺪﯾﻪ :
1. ﮐﺮﯾﻢ ﺧﺎﻥ ﺯﻧﺪ
2. ﺍﺑﻮﺍﻟﻔﺘﺢ ﺧﺎﻥ ﺯﻧﺪ
3. ﻋﻠﯿﻤﺮﺍﺩﺧﺎﻥ ﺯﻧﺪ ‏(ﺑﺎﺭ ﺍﻭﻝ‏)
4. ﻣﺤﻤﺪﻋﻠﯿﺨﺎﻥ ﺯﻧﺪ
5. ﺻﺎﺩﻗﺨﺎﻥ ﺯﻧﺪ
6. ﻋﻠﯿﻤﺮﺍﺩﺧﺎﻥ ﺯﻧﺪ ‏(ﺑﺎﺭ ﺩﻭﻡ‏)
7. ﺷﺎﻩ ﺟﻌﻔﺮﺧﺎﻥ ﺯﻧﺪ ﯾﺪﻣﺮﺍﺩﺧﺎﻥ ﺯﻧﺪ
8. ﺷﺎﻩ ﻟﻄﻔﻌﻠـﯽ ﺧﺎﻥ ﺯﻧﺪ

ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﯽ ﻗﺎﺟﺎﺭ:
1. ﺁﻏﺎﻣﺤﻤﺪﺧﺎﻥ ﻗﺎﺟﺎﺭ
2. ﻓﺘﺤﻌﻠﯽ ﺷﺎﻩ ﻗﺎﺟﺎﺭ
3. ﻣﺤﻤﺪﺷﺎﻩ ﻗﺎﺟﺎﺭ
4. ﻧﺎﺻﺮﺍﻟﺪﯾﻦ ﺷﺎﻩ ﻗﺎﺟﺎﺭ
5. ﻣﻈﻔﺮﺍﻟﺪﯾﻦ ﺷﺎﻩ ﻗﺎﺟﺎﺭ
6. ﻣﺤﻤﺪﻋﻠﯽ ﺷﺎﻩ ﻗﺎﺟﺎﺭ
7. ﺍﺣﻤﺪﺷﺎﻩ ﻗﺎﺟﺎﺭ

ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﯽ ﭘﻬﻠﻮﯼ:
1. ﺭﺿﺎﺧﺎﻥ ﭘﻬﻠوﯼ
2. ﻣﺤﻤﺪﺭﺿﺎ ﭘﻬﻠﻮﯼ

انتخاب دوست واقعی


5 قدم تا انتخاب دوست واقعی

برخلاف دنیای مدرن و فراتکنولوژیکی امروز که ما در آن زندگی می کنیم، داشتن یک دوست خوب هنوز هم می تواند یک نعمت الهی باشد.
همه ی ما همیشه در طول زندگی با افراد جدید آشنا می شویم اما اکثر آنها دوستان خوبی برایمان نمی شوند.

خیلی مهم است که اول بدانیم دوست واقعی به چه دوستی گفته می شود و تعریفی از یک دوست واقعی داشته باشیم تا وقتی با فرد جدیدی آشنا شدیم بفهمیم که آیا می تواند دوست خوبی برایمان باشد یا نه؟!.
اکنون به مراحل یافتن دوست واقعی توجه نمائیم:
 قدم اول:
به این فکر کنید که یک دوست واقعی چه مفهومی برای شما دارد.
اگر به این فکر خود به خوبی و درستی توجه کنید، متوجه می شوید که مفهوم دوست واقعی برای شما هم واضح و مشخص نیست زیرا همه ی ما درباره اینکه دوست واقعی کیست اطلاع مفید نداریم و واقعاً دوست واقعی را نمی شناسیم. دوست واقعی مشخصات خاص خود را دارد.

توضیحات بیشتر در راستای قدم اول
یکی از خصلت های همه ی ما آدما این است که در لحظه میتوانیم وجهه خوب و بد از خود نشان دهیم و بلافاصله از وجهه خوب به بد و بلعکس تبدیل شویم و این از توانایی های موجودات انسان است.

هر چه یک فرد از وجهه خوب به بد شدن او بسیار اندک و یا اصلاً نداشته باشد انسان قدرتمند و توانایی است که به دلیل رعایت کامل اصول زندگی از بدی ها فاصله گرفته، لذا کائنات بد بودن را از وجود او برداشته است. این انسان ها بسیار کمیاب هستند. فقط این انسان ها کاملاً رعایت حال دیگران را به جا می آورند و شما که می خواهید دوست واقعی داشته باشید از این انسان ها هرگز هیچ آسیبی نخواهید دید و همواره امنیت کامل شما از هر جهت برقرار است زیرا در کنار انسان دانایی هستید که حواسش به همه چیز هست.

از آنجایی که این انسان ها بسیار کمیاب هستند پس چه باید کرد؟
نگران نباشید اگر من و شما هم رعایت اصول زندگی را به جا آوریم و هیچ بدی که شامل اندیشه بد، کردار بد و اجرای بد است را نگذاریم به اندیشه و کردار و زندگی ما نفوذ کند و جولان دهد، قابلیت دوست واقعی را خواهیم داشت. پس مهم این است که ما خودمان ابتدا یکه و تنها، جدا از دیگران و بدون توجه به چگونگی دیگران، خوب بودن را در وجود خود هر چه بیشتر و بهتر رواج دهیم تا بتوانیم ابتدا شاهکار زندگی خود (آغاز کردار نیک، پندار نیک و گفتار نیک) را خلق کنیم.

تا زمانی که ما به بدی ها می اندیشیم و رفتار ناشایست از ما سر می زند، نباید از خود توقع داشته باشیم که بتوانیم دوست واقعی بیابیم و با او مأنوس شویم، زیرا شایستگی خود موهبت بزرگی است که در ازای درک کامل زندگی ایجاد می گردد.

نتایج سخنان در راستای چه باید کرد؟ از نظر ما اینگونه است که خوبی و بدی همواره در وجود تمام انسان ها وجود دارند آنکه بدی هایش بسیار کم است راه های شادی و موفقیت را بیشتر و بهتر می شناسد. اما باید در زندگی به دلیل نیاز با انسان های دیگر ارتباط داشته باشیم و بایستی ابتدا مدارا کردن را بیاموزیم که با مدارا کردن هم راه یافتن دوست واقعی بر ما آشکار خواهد شد.

به دلیل نیاز ما به روابط با دیگران، ممکن است به کسی احتیاج داشته باشیم که خلاق و هنری باشد، در حالی که برای یک نفر دیگر دوستی خوب باشد که سرزنده و فعال است و این از قابلیت های انسان است که توانایی چند وجهی بودن را دارد.

یکی از ضرورت های دوستی واقعی این است که باید ابتدا ما با خودمان دوست واقعی باشیم.

اگر شما هم متوجه این موضوع هستید پس مفهوم دوست واقعی را می دانید و مفهوم دوست واقعی برای شما هم واضح و مشخص است و یا به زودی به این مفهوم واضح و مشخص خواهید رسید.

 قدم دوم: 
وقتی با کسی هستید به میزان راحتی خود با او دقت کنید.

یک دوست واقعی باعث می شود که شما با او احساس راحتی کنید.
کسی که شما را با نظرات منفی خود بمباران می کند و به جای اینکه تشویق کردن شما به انجام کارهایی که دوست دارید انجام دهید، فقط از شما انتقاد می کند، هیچ وقت یک دوست خوب و واقعی برایتان نخواهد بود.

 قدم سوم:
تفاوت های عقیدتی خود را شناسایی کنید. بحث دوستی را سالم می کند چون شما را مجبور می کند در مورد همه چیز متفاوت فکر کنید. اما همه ما حد و ظرفیتی داریم.
اگر کسی به خود جرأت می دهد به خاطر پشتوانه قومی و نژادی خود در مورد پدر و مادر همسرتان بدگویی کند، احتمالاً بهتر است جای دیگری دنبال دوستی باشید.

قدم چهارم:
ببینید طرف مقابلتان برای سلامتی شما نگران می شود؟
وقتی درمورد مشکلاتتان با او صحبت می کنید ببینید که خوب و به دقت به حرفهایتان گوش می دهد یا نه؟
دوستان واقعی کسانی هستند که همیشه برای دردودل ها دوستشان حی و حاضرند.

قدم پنجم:
در مورد اینکه آیا فرد مقابلتان می تواند دوست خوبی برایتان باشد یا نه، صادق باشید. یک دوست واقعی کسی است که می تواند شما را در راه رشد و پیشرفت فردی همراهی کند.
کسی که فقط هر چه شما می گویید را تصدیق می کند یا باعث می شود احساس کمبود کنید، قادر نیست به شما برای رسیدن به اوج توانایی هایتان کمک کند.

 نکات و هشدارها 
با کشیدن یک دایره و نوشتن کلمه "دوست واقعی" درون آن، مفهوم آن را بررسی کنید.
خط هایی را به این دایره وصل کنید و سر هر کدام از آنها یکی از خصوصیات یک دوست واقعی را از نظر خودتان یادداشت کنید.
نامه ای به یک فرد خیالی بنویسید و در آن درمورد مفهوم دوستی از نظر خودتان با او صحبت کنید.
در ذهنتان تجسم کنید که یک دوست واقعی چه می کند و چه می گوید.
فعالیت های تازه ای را که دوست دارید انجام دهید یا تجربه های جدیدی که دوست دارید به دست آورید را برای خود در ذهنتان تصویرسازی کنید.

جدول کالری غذاهای ایرانی و مواد غذایی


جدول کالری غذاهای ایرانی و مواد غذایی

ماده غذایی مقدار کالری
آبگوشت کم چرب 1 لیوان 300
آش دوغ 1 لیوان 150
آش رشته 1 کاسه 250
آلبالو پلو 1 کفگیر 310
ادویه کاری 1 قاشق چایخوری 6
ادویه کاری  100 گرم 325
اسپاگتی با مخلفات 1 لیوان 180
استامبولی 1 کفگیر 310
باقالی پلو 1 کفگیر 310
برگ انگور 1 عدد 3
برگ انگور 100 گرم 93
بیف استروگانف 1 قاشق غذاخوری 40
پلو ساده با روغن 1 قاشق غذاخوری 40
پلو ساده با روغن 1 کفگیر 240
پوره سیب زمینی 1 لیوان 150
پیتزا پنیر 1 عدد 820
پیتزا فلفل 1 عدد 820
پیتزا گوشت و قارچ 1 عدد 770
پیتزا متوسط 1 عدد 820
پیتزا مخصوص 1 عدد 900
پیتزای سبزیجات 1 عدد 750
تخم مرغ آبپز 1 عدد 70
تخم مرغ نیمرو 1 عدد 130
جوجه کباب 1 سیخ 200
حلیم بادمجان 1 قاشق غذاخوری 30
حلیم بدون روغن 1 لیوان 180
حلیم کامل 1 قاشق غذاخوری 35
خوراک چینی 1 قاشق غذاخوری 30
خورش بامیه 1 قاشق غذاخوری 25
خورش فسنجان 1 قاشق غذاخوری 55
خورش قورمه سبزی 1 قاشق غذاخوری 30
خورش قیمه 1 قاشق غذاخوری 35
خورش کرفس 1 قاشق غذاخوری 25
خیار شور 1 عدد 1
خیار شور 100 گرم 18
دلمه متوسط 1 عدد 150
روغن 100 گرم 900
زردچوبه 1 قاشق چایخوری 8
زردچوبه 100 گرم 350
زرشک 1 قاشق چایخوری 5
زرشک 100 گرم 50
زعفران 1 قاشق چایخوری 2
زعفران 100 گرم 310
سالاد الویه 1 قاشق چایخوری 150
ساندویچ استیک 1 عدد 450
ساندویچ چیز برگر 1 عدد 530
ساندویچ رست بیف 1 عدد 500
ساندویچ ژامبون 1 عدد 480
ساندویچ فلافل 1 عدد 480
ساندویچ هات داگ 1 عدد 480
ساندویچ همبرگر 1 عدد 500
سس خردل 1 قاشق غذاخوری 70
سس خردل 100 گرم 465
سس فرانسوی 1 قاشق غذاخوری 75
سس فرانسوی 100 گرم 500
سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری 12
سس گوجه فرنگی 100 گرم 80
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری 90
سس مایونز 100 گرم 600
سس هزار جزیره 1 قاشق غذاخوری 72
سس هزار جزیره 100 گرم 480
سمبوسه 1 عدد 150
سوپ جو 1 لیوان 150
سوپ خامه 1 لیوان 200
سوپ گوجه فرنگی 1 لیوان 130
سیر (پودر) 1 قاشق چایخوری 9
سیر (پودر) 100 گرم 330
شیرین پلو 1 کفگیر 310
عدس پلو 1 کفگیر 310
عدسی 1 لیوان 200
فلافل 1 عدد 80
فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری 16
فلفل سیاه 100 گرم 225
آدرس ما dl-files.ir با تشکر

دکتر علی جواهریان

جدول کالری غذاهای ایرانی و مواد غذایی
انتشار : ۴ مرداد ۱۳۹۸

برچسب های مهم

کاهش استرس و حفظ آرامش


5 راه اعجاب انگیز برای کاهش استرس و حفظ آرامش

آیا در زندگی روزانه خود، پر از استرس هستید و به دنبال فضای آرام تری برای زندگی می گردید؟
آیا به این خاطر که پر از تنش هستید، قدرت تمرکز خود را از دست داده اید، همواره بی تابی می کنید، راندمان کاری پایینی دارید و در آخر روز از خودتان راضی نیستید؟
از احساسات تنش زا خسته شده اید و در لبه پرتگاه نابودی قرار گرفته اید؟

اگر یک یا همه این موارد را در زندگی خود تجربه می کنید، ما در این قسمت 5 نمونه از بهترین انواع راهکارهای کاهش استرس را به شما معرفی می کنیم تا با اتکا به آنها زندگی رضایتمندانه و آرامتری را دنبال کنید.
1. زمان بروز یک تفکر و یا عملی که آنرا دوست نمی دارید، مچ خودتان را گرفته و به سرعت آن را متوقف سازید.
شاید در ابتدا متوجه افکار و اعمال خود نباشید، اما پس از مدتی که به آن توجه کنید به مرور زمان در می یابید که به راحتی قادرید آنها را تحت کنترل خود در آورید.

به این فکر کنید که به جای آن فکر یا عمل استرس زا چه کار دیگری می توانید انجام دهید.
به این فکر کنید که چگونه می توانید واکنش های خود را کنترل کنید و اگر دفعه آینده با یک چنین صحنه مشابهی مواجه شدید، چگونه عکس العمل نشان خواهید داد.

به مرور زمان که چنین روشی را پیش بگیرید، راحت تر کنترل امور روزمره را به دست خواهید گرفت. در عین حال در زمان انجام عکس العمل های استرس زا خیلی سریع تر مچ خودتان را می گیرید و راحت تر با شرایط دشوار کنار می آیید.
به مرور زمان می توانید واکنش های تنش زا را شناخته و خیلی قبل از آنکه بخواهند ذهن و عمل شما تحت سیطره خود قرار دهند، جلوی وقوعشان را بگیرید.

2. تمرکز خود را در تمام طول روز حفظ کنید
خودتان را عادت بدهید که به ضمیر ناخودآگاه و دایره ذهنی افکارتان توجه بیشتری داشته باشید.
چند مرتبه در طول روز از کاری که در حال انجام دادن آن هستید دست بکشید تا دو مرتبه حواس خود را از نو جمع کنید.
بنشینید، چشم هایتان را روی هم بگذارید، چند نفس عمیق و آرام بکشید و در ذهن خود تجسم کنید که استرس و تنش در حال خروج از ذهن و بدنتان است.
روی تنفس خود بیشتر دقت کنید، دم و بازدم باید به تدریج آرام تر و آهسته تر شود.
فقط به نفس کشیدنتان فکر کنید.
سعی کنید به هیچ چیز دیگر فکر نکرده و ذهنتان را آزاد و رها سازید.
هیچ اتفاقی نمی افتد که اگر برای چند لحظه به هیچ چیز فکر نکنید!

3. انتظارات منطقی داشته باشید
اگر برای خود استانداردهای دست نیافتنی در نظر بگیرید جز ناامیدی، شکست و اضطراب چیز دیگری عایدتان نخواهد شد. به اموری که موجبات غم و غصه شما را فراهم می آورند، فکر نکنید.

چرا این امور باعث ایجاد ناراحتی در شما می شوند؟
از خودتان سؤال کنید که این امور چقدر اهمیت دارند که به راحتی می توانند شما را دگرگون سازند؟
از خودتان سؤال کنید که من واقعاً کیستم که بر روی چنین مسائلی این قدر پافشاری می کنم؟
آیا این مسائل واقعاً تا این حد ارزش دارند؟
آیا ارزش دارند که بخواهم تمام توان و انرژی خود را صرف آنها کنم؟
ببینید کدام یک از انتظاراتتان حقیقتاً مهم هستند، آنها را مدنظر قرار داده و سایر توقعات بی پایه و اساس خود را دور بریزید. اگر انتظارات زیادی داشته باشید، فقط با این کار زندگی خود را پیچیده تر می کنید و مجبور می شوید که گاه و بی گاه عملکرد خود را به باد انتقاد گرفته و خودتان را قضاوت کنید.
زندگی را ساده بگیرید و استرس را کم کنید!

4. دستیار بگیرید
این امر، هم به مسائل شغلی و هم در مورد امور خانگی دلالت می کند.

بیشتر افراد تصور می کنند که کمک گرفتن فقط در محل کار معنا پیدا می کند، اما باید بدانید که این امر در مورد مسائل شخصی نیز می تواند مورد استفاده قرار بگیرید.
این روزها همه ما با فعالیت ها و وظایف زیادی که به عهده مان است مشغول هستیم. اگر بخواهیم همه کارها را در زمان مقرر و به تنهایی به بهترین نحو انجام دهیم، شکی نیست که دچار استرس می شویم.
به دلایل مختلف افراد تصور می کنند که همه کارها را باید خودشان به شخصه انجام دهند.
یک بار دیگر نگاه دقیق تری به موقعیت خود بیندازید.
واقعاً فکر کنید؛ آن کار بخصوص چقدر اهمیت دارد که باید حتماً توسط شما و با در نظر گرفتن استانداردهای شخصیتان انجام شود؟
چرا مطمئن هستید که هیچ کس دیگری پیدا نمی شود که بتواند به شما کمک کند و کارتان را با همان کیفیت انجام دهد؟
با دید بازتری به اطراف خود نگاه کنید تا بتوانید استرس را تا حد بسیار زیادی کاهش دهید.

5. دیگران را به عنوان یک انسان بپذیرید
اگر فکر کنید که با دیگران متفاوت بوده و از آنها جدا هستید، به طور ناخودآگاه نوعی تفکر و رفتار در خودتان به وجود می آورید که شما را از سایرین جدا می کند.

این امر سبب می شود که نوعی حس خود برتر بینی به ما دست بدهد، به مرور زمان خودخواهی در وجود ما مستولی شده و دائماً دست به قضاوت های نابجا خواهیم زد.
پس از چندی شروع می کنیم به مبارزه درونی با سایر افراد.
این امر سبب ایجاد ترس، چشم و هم چشمی، و مقایسه نابجا شده و نهایتاً ما را به سمت ناامیدی و اضطراب سوق می دهد.
تمرین کنید که خودتان را نیز جزئی از پیکره عظیم بشریت ببینید، نه یک فرد جدا افتاده و تنها.
بیشتر به شباهت هایی که با دیگران دارید توجه کنید نه به تفاوت های قابل اغماز.
منبع: سالنامه سلامت مؤسسه محک

کاهش استرس و حفظ آرامش
انتشار : ۴ مرداد ۱۳۹۸

برچسب های مهم

قانون عمل و عکس العمل


قانون عمل و عكس العمل

یكی از قوانین طبیعی دخیل در زندگی ما انسان ها، قانون عمل و عكس العمل است.
تعریف این قانون در اعمال ما، مجموعه كارهای خوب و بدی است كه انجام می دهیم.

بر اساس این قانون اعمال صحیح هر فرد، مشخص می شود و همچنین بیان كننده این واقعیت است كه اتفاقات ناخوشایند زندگی، بر اثر انجام كارهای خلاف، كه در جهت مخالف با قوانین كیهانی و طبیعت انجام داده ایم پیش می آید.

خداوند بر اثر مهر بی پایان خود، فرصت هایی را فراهم آورده است تا بتوانیم از آنها درس های جدیدی بیاموزیم و به مقصد نهایی كه رهایی جاودانه است، نزدیك تر شویم.

از آنجا كه در زندگی به انسان حق انتخاب داده شده، خود نشانه و دلیل محكمی است كه انسان از نتایج اعمال (خوب و بد) خود بهره مند خواهد شد.

براساس قانون طبیعی عمل و عكس العمل، همه ی انسان ها به مجموعه ای ازكارهای خوب و بد دسترسی دارند و عمل هرانسان نشان دهنده چگونگی اجرای این قانون است و در اِزای هر عملی با یك عكس العمل مواجه هستیم.

این قانون در تمامی موارد زندگی انسان از جمله حركات، روابط با دیگران، ذره ذره ی افكار و ... جریان دارد و چون یك قانون طبیعی است بدون كم و زیاد اجرا می شود.

اگر غذا می خوریم خود عملی است كه انجام داده ایم و عكس العمل خوردن، لذت بردن و سیر شدن و عكس العمل خوردنی، تأمین نیازهای جسمی است.

اگر معمولاً اندیشه های مثبت در ذهن خود می پرورانیم دیر یا زود به نتایج مثبت آن كه شامل سلامتی جسم و روان، شادی و نشاط، محبوبیت، جذابیت، غلبه بر احساسات و امیال منفی، آرامش، رضایت از خود و زندگی .. است، خواهیم رسید.

پس اندیشه مثبت، عمل و شادی و نشاط و... عكس العمل است.

جا دارد بگوییم، پایداری جهان به واسطه ی وجود نیروها و اندیشه های بسیار قوی پاك و مثبت موجود در طبیعت است كه همواره در صحنه های مختلف هستی، حضور گسترده و فعال دارند و هرگز از بین نخواهند رفت و این در حالی است كه نیروهای منفی به تدریج به زوال و نابودی می رسند و در زمانی مشخص تمامی آن ها از بین می روند تا امنیت و آرامش به نحوی عالیتر و جاودانه به واقعیت خود برسد.

به همین دلیل، هرشادی كه در زندگی خود یا دیگران ایجاد می كنیم به طور غیرمستقیم در كل آفرینش ایجاد كرده ایم و هر چه این شادی ها در زندگی افراد بیشتر شود، روحیه و امنیت روانی بیشتری پیش خواهد آمد و درست بر عكس، اندیشه منفی، آرامش و امنیت و سلامتی و ... فرد و دیگران را مورد هجوم قرار می دهد.

عبادت، عمل و كاهش حوادث بد (مقدرات)، ایجاد امواج مثبت قوی در اطراف وجود فرد، افزایش انرژی حیاتی و شهامت (دلیر بودن در مقابل افكارِ منفی و مشكلات زندگی)، بهبود حافظه، رهایی از نیروهای اهریمنی، ایجاد آرامش و هماهنگی بین خود و دیگران و ... عكس العمل هستند كه در صورت وفادار بودن به آزادی و بهره برداری صحیح از اختیار، كاملاً در دسترس هستند.

در زندگی هر فرد، مراحلی وجود دارد كه باید از نتایج كارهای خلاف خود كه انجام داده است رنج ببرد.

نتایج اعمال نامطلوب ما انسان ها عبارتند از : مشكلات پیش بینی نشده، مرگ زودرس، بیماری، فقر، حوادث، سوانح و...

عكس العمل بعضی از اعمال خلاف و اعمال پلیدی همچون استعمال انواع مواد مخدر، بر جسم و روان همواره آشكار است اما عكس العمل بسیاری از اعمال ما آشكار نیست و تأثیر آنها بر جسم و روان، اخلاق، رفتار، عاطفه و ... پنهانی است به طوری كه شاید هیچ گاه متوجه نشویم!.

حفظ سلامتی


تلاش در راه حفظ سلامتی

سلامتی، عبارت است از حالت رفاه جسمی، روانی، اجتماعی، اقتصادی و معنوی، نه تنها فقدان بیماری و معلولیت.

كسی سالم است كه همه ی ابعاد وجودی او در یك سطح با هم رشد كنند و به اصول و مقررات مادی و معنوی پایبند باشد.

یكی از عوامل تأثیرگذار بر سلامتی و مؤثر در رفاه جسمی و روانی، شیوه ی زندگی روزمره است.

شیوه ی زندگی روزمره شامل :
1- باورها، اعتقادات، رسوم و ارزش ها
2 - تغذیه مناسب و متعادل
3 - ورزش و تحرك مستمر
4 - خواب و استراحت كافی
5 - تفریح : انجام كارهایی كه باعث شادی می شوند.
6 - دوری از عادت ها و رفتارهای مزاحم
7 - دوری از فشارهای روانی (نهراسیدن از مشكلات و با سربلندی با آنها روبرو شدن و آرام و با دقت به حل مشكلات پرداختن)
8 - پایبندی به اعتقادات مذهبی
9 - رعایت قوانین و مقررات اجتماعی
10- رعایت مقررات بهداشتی
11 - رعایت مقررات حفاظتی و ایمنی
12 - دكوراسیون منزل و محل كار
13 - طرز نشستن، ایستادن، راه رفتن و خوابیدن است.

سلامتی انسان بستگی به مقاومت جسم و روان او دارد.
این یك واقعیت است كه با افزایش توان مقاومت جسم از طریق رژیم غذایی مناسب، تمرین جسمانی، كنترل ذهن و پرهیز از افكار منفی می توان مانع از بروز بیماری شده و در صورت ابتلا، بیماری به سرعت از بین می رود و به طور كلی باید گفت كه سهل انگاری و غفلت از سلامتی، موجب بیماری جسمی و روانی می شود.

در زندگی، اولین وظیفه ی بشر حفظ سلامتی ست و در واقع سلامتی از سرمایه های اصلی هر انسان است.

ساخت وبلاگ بهتر


نكاتی برای ساخت وبلاگ بهتر

 1.  به موضوع اهمیت دهید.
در یك وبلاگ موضوعات مختلفی می تواند وجود داشته باشد ولی مطالب موجود در هر شاخه باید متناسب با یك موضوع مشخص باشد.
بازدید كنندگان وبلاگ شما وقتی وارد شاخه مورد علاقه خود می شوند دوست دارند مطلبی متناسب با موضوع كه مورد پسند آنها قرار گرفته است پیدا كنند پس آنها را ناامید نكنید.
بیشتر خوانندگان وبلاگ علاقه ای به دانستن اینكه مثلاً شما برای صبحانه چه خورده اید ندارند! اگر چه ممكن است برای آنها میزان كالری یك صبحانه معمول جالب باشد.
یك موضوع برای وبلاگ خود تعیین كنید و به آن بچسبید! در این صورت می توانید مطمئن باشید كه افرادی علاقه مند به موضوع انتخابی وجود دارند كه دوباره به وبلاگ شما سر می زنند. چون شما همان چیزی را فراهم می كنید كه انها می خواهند.

2. وبلاگ خود را آموزنده نگه دارید
اگر می خواهید این احساس را در بازدیدكنندگان ایجاد كنید كه شما در یك علم یا رشته مسلط هستید باید همیشه در جریان اخبار در این زمینه باشید.
اگر یك محصول را معرفی می كنید یا در زمینه ای مطلبی می نویسید آن را با حقایق بسنجید قبل از آن كه آن را در اختیار بازدیدكنندگان خود قرار دهید. چون همیشه اعتبار شما در خطر است.
اگر صحبتی دارید و می خواهید آن را بیان كنید آن را خلاصه كنید و سعی كنید محتوای آن همانند یك سرمقاله باشد.

3. خبر قدیمی دیگر خبر نیست
در حالی كه می توانید روی وبلاگ خود هر روز مطالب جدید قرار دهید بسیار مهم است كه مطالبی كه ارائه می دهید به روز و دقیق باشد و نوشتن یك مقاله در مورد اتفاقی كه شش ماه پیش رویداده است مورد علاقه بسیاری نخواهد بود و باز هم اعتبار وبلاگ خود را به خطر انداخته اید.

4. به یك رویه وفادار بمانید
یك برنامه تهیه كنید و از آن پیروی كنید.
متوجه باشید كه وبلاگ نویسی احتیاج به زمان و كوشش زیاد دارد.
از تهیه مطالبی كه از شما انتظار نمی رود خودداری كنید.
یك انحراف موقت از موضوع كلی یا صحبت كردن در مورد یك روز تعطیل قابل درك است. اما خوانندگان با توجه به مطالبی كه قبلاً در وبلاگ شما دیده اند بازگشته اند و طبیعی است كه به دنبال مطالب مشابهی می گردند و همانطور كه می دانید هر روز وبلاگهای جدیدی بوجود می آیند. پس مراقب بازدیدكنندگان خود باشید تا آنها را از دست ندهید.

5. غنی از كلمات كلیدی
اگر هدف از بوجود آوردن وبلاگ به دست آوردن تعداد زیادی بازدیدكننده است باید تیتر وبلاگ شما شامل كلمات كه با موضوع وبلاگ مرتبط است باشد.
برای جذب بیشتر بازدیدكننده یك تیتر درشت از موضوع سایت داشته باشید.
هر آیتم باید تیتری داشته باشد كه محاطبان را جذب كند و در عین حال گول زننده هم نباشد.
توجه داشته باشید كه تیتر شما نباید بیش از 10 تا 15 حرف داشته باشد.

6. سادگی و وضوح
وبلاگ خود را طوری طراحی كنید كه فهم آن ساده باشد و مراجعین به سادگی مطلب مورد علاقه خود را پیدا كنند. به خاطر داشته باشید كه وب یك رسانه بین المللی است و بعضی از كلمات و اصطلاحات را نمی توان به سادگی ترجمه كرد. بعضی از مواقع كه كم هم اتفاق نمی افتد برای فهمیدن تیتر یك مقاله باید مدت زیادی تلاش كرد.

7. تداوم
اگر محتویات وبلاگ شما به طور مداوم به روز شوند موتورهای جستجو هم وبلاگ شما را در دوره های زمانی كوتاهتری كندوكاو می كنند.

8. تصحیح مطلب
فقط چند لحظه كوتاه لازم دارید تا از اشتباهی كه با دستپاچگی نوشته شده است جلوگیری كنید.
غلط های املایی را تصحیح كنید تا در ذهن خوانندگان خود اثر منفی ایجاد نكنید.
به محتویات مطلب توجه كنید چون هر چیزی كه شما در اینترنت قرار می دهید در اینترنت یافت می شود. پس قبل از قرار دادن هر مطلبی در مورد آن خوب فكر كنید.
كپی كردن مطلب از منابع اینترنتی كار قشنگی نیست و اثر مطلوبی در مخاطب ایجاد نمی كند. البته معرفی مقالات مفید مرتبط با موضوع كیفیت كار را بالا می برد و شما به سادگی با قرار دادن یك لینك می توانید این كار را انجام دهید این عمل علاوه بر اینكه كمكی به بازدیدكنندگان است و اثر مثبتی در آنها می گذارد و باعث می شود وبلاگ شما از طرف موتورهای جستجو در رتبه بهتری قرار گیرد.

9. RSS
RSS وبلاگ شما را غنی تر می سازد. بسیار مهم است كه محتویات وبلاگ شما به صورت RSS تغذیه شود تا توزیع و خوانندگی وبلاگ افزایش یابد.
منبع: میکرورایانه

ساخت وبلاگ بهتر
انتشار : ۳ مرداد ۱۳۹۸

برچسب های مهم

کسانی که کتاب نمی‌خوانند


۱۵ ویژگی کسانی که کتاب نمی‌خوانند!

1. خیلی راحت تحت تأثیر تبلیغات و Propaganda قرار می‌گیرند.
2. حرف‌های تکراری می زنند.
3. دایره واژگان آنها بسیار محدود است.
4. خود را نمی شناسند.
5. با هیجان و احساس زندگی می کنند.
6. بخش استدلالی ذهن آنها تقریباً تعطیل است.
7. استعداد پوپولیست شدن را پیدا می کنند.
8. قوای عقلی آنها پرورش نیافته است.
9. بر آن چه می گویند خیلی کنترل ندارند.
10. گوش کردن به دیگران را نمی آموزند.
11. مستعد پذیرش شایعات هستند.
12. اهمیت متفاوت بودن انسان‌ها را کشف نمی‌کنند.
13. مغز، حالت سولفاته پیدا می کند.
14. غلظت یادگیری آنها به شدت کاهش می یابد.
15. فرصت فکر کردن در زندگی را از دست می دهند.
دکتر محمود سریع‌ القلم


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

پشتیبانی توسط : فورکیا 4kia.ir

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما