فروشگاه فایل Html, Android, Pdf - فایل های مورد علاقه و نیاز خود را بیابید و دریافت کنید!.

محل لوگو

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 509
  • بازدید دیروز : 133
  • بازدید کل : 256307

چیزی به نام شکست وجود ندارد!


چیزی به نام شکست وجود ندارد!

شکست" نقطه ی مقابل "موفقیت" نیست.
ترجیحاً باید اظهار داشت که بهتر است نقطه ی متضاد موفقیت را عواملی نظیر بی تفاوتی و سهل انگاری در نظر بگیریم چرا که بی تفاوتی و بی مسئولیتی می تواند ما را در جاده توهم و بی میلی قرار دهد. در این شرایط بیهوده تلاش می کنیم و اهداف غیرواقعی برای خود قائل می شویم و متأسفانه نمی توانیم به خواست های خود جامه ی عمل بپوشانیم.

از سوی دیگر اگر بخواهیم موفقیت را بررسی کنیم باید اذعان بداریم که مقوله ی مذکور صرفاً در "رسیدن" و "ثمر یافتن" است که می تواند معنا پیدا کند. اصلاً مهم نیست که با چه نوع محدودیت هایی روبرو هستیم و یا چه حدودی در پیش رویمان وجود دارد؛ اگر بخواهیم بر روی محدودیت ها و موانع برچسب شکست بزنیم، با این کار خود ارزش ذاتی و وجودیمان را از بین می بریم و توانایی تغییر شرایط را از دست خواهیم داد.

باید توجه داشت که هنر فائق آمدن بر محدودیت ها را بیشتر می توان به عنوان یک تمرین معنوی و روحانی در نظر گرفت. این امر به شما ارزش، احترام و شأن خاصی عطا می کند و سبب می شود که خودتان را به عنوان یک پیشرو در مسیر سفر به سوی کسب موفقیت های بیشتر ببینید.

بسیاری از افراد قضاوت های ناآگاهانه و نسنجیده ای از خود و توانایی هایشان دارند و قادر نیستند که تصویر مناسبی از شخصیت فردیشان در ذهن بسازند. این قبیل افراد مسیر صحیح معنوی زندگی خود را پیدا نکرده اند و در برخی موارد شاهد آن هستیم که پس مانده های عاطفی مسموم گذشته را به دوش می کشند و به هیچ وجه قادر به زمین گذاشتن آنها نیستند. عموماً ماهیت وجودی افراد از دو جزء تشکیل می شود. از یک طرف قسمتی از وجودتان هست که به شما اجازه پیش روی نمی دهد و از سوی دیگر قسمت دیگری از وجودتان هم هست که شما را تشویق می کند تا موقعیت های جدید را در آغوش بگیرید. نیکوست تنشی که میان این دو جزء ایجاد می شود را نه تنها به منزله ی یک امتیاز ویژه محسوب کنید، بلکه باید آن را به عنوان نوعی عرصه ی مولد که حاوی گونه ای تعادل و آرامش است نیز در نظر بگیرید. این قابلیت به شما کمک می کند تا بتوایند ارزیابی دقیقی از خواست ها و نیازهای خود داشته باشید.

البته رسیدن به تعادل و آرامش مبحثی نیست که بتوان به راحتی و با سرعت زیاد به آن دست پیدا کرد.
برای رسیدن به مطلوب خود باید یک روند معقول آن هم در یک بازه ی زمانی معین را طی کنیم. اصولاً طبیعت پالایش و پاکسازی روح به این شرح است:
تبدیل کردن همه ی محدودیت ها و تاریکی ها به روشنایی.
همچنین طبیعت شفا و بهبودی نیز این چنین است:
ریشه کن کردن علائم و الگوهای اخلاقی و رفتاری دست و پاگیر و روشن کردن این مطلب که چه کسی هستیم و چه کسی می خواهیم باشیم. اما مسئله ای که باید بیش از پیش به آن توجه داشت این است که "شکست" متضاد "موفقیت" نیست. ترجیحاً می توان اظهار داشت که نقطه ی مقابل موفقیت، چیزی نیست جز بی تفاوتی و سهل انگاری. به این خاطر که بی تفاوتی ما را در جاده ی سهل انگاری و بی مسئولیتی قرار می دهد، سبب می شود تلاش بیهوده به خرج دهیم و اهداف غیرواقعی برای خود در نظر بگیریم.

موفقیت سراسر رسیدن و ثمر گرفتن است.
گاهی اوقات شاید برای رسیدن به موفقیت لازم باشد عقب نشینی کنیم تا بتوانیم به آرامش و سکون بیشتری دست پیدا کنیم و شاید گاهی اوقات لازم باشد از پیشروی های یک سویه به سمت ناشناخته ها دست بکشیم. اگر هدف موردنظر خیلی فراتر از دست یابی باشد و ما با تمام قدرتمان تلاش کنیم تا بتوانیم به آن دست بیابیم، می توانیم نتیجه بگیریم که موفقیت در همان تلاشی که می کنیم نهفته است، در همان طی کردن مسیر، در توانایی تلاش کردن، در استطاعت رسیدن به مطلوب، در کمالی که تمامیت جسم، ذهن و قلبمان را محصور کرده و آنها را با هم همسو می کند تا هدفی را که می خواهیم دنبال کنیم.

در راه رسیدن به رشد معنوی، ما نمی توانیم روند پیشرفت خود را از روی میزان کارهایی که برای انجام دادن باقی مانده است، ارزیابی کنیم. چرا که ما هیچ وقت نمی توانیم بفهمیم چه مدتی طول کشیده تا ما برای چالشی که در حال حاضر با آن روبرو هستیم، آماده شویم. چالشی که حتی اگر ساده هم به نظر برسد، باز هم کاملاً سخت است و بیانگر گامی مهم در بالغ سازی روح بشریت به شمار می رود.

نمی توان گفت که ما در حال حاضر در کجای این مسیر رشد واقع شده ایم.
ما نمی توانیم جایگاه فعلی خود را در مقام مقایسه با جایگاه دیگران مشخص کنیم. دلیلش کاملاً واضح است: شاید فردی را که ما می بینیم توانسته کارهایی را انجام دهد که ما نمی توانیم با موفقیت به پایان برسانیم ولی شاید در حوزه های دیگری دچار مشکل باشد که ما از آن بی اطلاع هستیم. چون نقاط ضعف آنها را به عینه نمی بینم، احساس می کنیم که اصلاً وجود ندارند.

هر کسی در مرحله ی رشد، بر چیزی غلبه می کند و از یک سطح به سوی سطوح دیگر گام بر می دارد تا در مسیر خود، رشد و تعالی عرفانی پیدا کرده و به نور و حقیقت دست پیدا کند. هیچ راه کمالی به غیر از این وجود ندارد و این مسئله چیزی نیست که به شما بدهند یا اعطا کنند. باید آن را به دست آورید و این امر تنها با یک تصمیم ذهنی که با خود بگویید: "من باید آن را به دست آورم" میسر نخواهد شد. روح شما باید تمام مراحل تزکیه را تجربه کند.

انتقال از شکست به موفقیت شامل چه مراحلی است؟
سطوح گذر از شکست و رسیدن به موفقیت شامل چه مواردی می شود؟
ابتدا باید به خودتان آزادی بدهید؛ افزایش موفقیت شما به شدت و کثرت میزان آزادی هایی که برای خود قائل می شوید بستگی دارد.

موفقیت فردی، مسئله ای نیست که تعریف خاصی داشته باشد و یا بتوان برای آن استاندارهای جهانی قائل شد و سپس برای رسیدن به آن استاندارها تلاش نمود.
زمانی به موفقیت دست پیدا خوهید کرد که با خودتان صادق باشید. باید این جرأت را پیدا کنید که خودتان باشید و با تمام وجود درک کنید که در اعماق وجودتان چه چیزی نهفته است. باید ببیند که چشم های جهان به مقبولیت عام بیش از صداقت اهمیت می دهد.

شاید تصور کنید که فرهنگ یا رسوم حاکم بر جامعه حیطه ای از موفقیت را نمایان می سازد، ولی همین استانداردهای مرسوم، برای سال بعد، نسل بعد و دوره بعد تغییر پیدا می کنند و دیگر به عنوان موفقیت محسوب نمی شوند؛ اما استنباط ما از حقیقت و این که چه کسی هستیم همیشه می تواند مبین موفقیت باشد، چرا که با این دید کاری نکرده ایم جز اندازه گیری حقیقت و این حقیقت جویی و حقیقت شناسی تنها آزادی های بیشتری را برای ما به ارمغان می آورد و ما را از روشنایی به سوی نورهای تابنده تر هدایت می نماید.
منبع: سالنامه سلامتی مؤسسه محک

 

چیزی به نام شکست وجود ندارد!
انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۹

با همکاران بد چگونه برخورد کنیم؟


با همکاران بد چگونه برخورد کنیم؟

از مخالفت های کوچک گرفته تا رقابت ها و چشم و هم چشمی ها، همه ی ما می دانیم که افراد مخالف ما چطور سر کار روی ما تأثیر می گذارند. اما حتی در موارد شدیدتر، همیشه راهی برای برخورد با آن همکار ناسازگار هم وجود دارد.

اگر مجبور هستید که سر کار با افراد مختلف با شخصیت های متفاوت برخورد داشته باشید، از نکات زیر استفاده کنید تا همیشه موفق باشید:
کسی که همیشه حالت تدافعی دارد
همه ی ما "عقل کل" را می شناسیم. او کسی است که هیچوقت نمی تواند انتقادهای سازنده را بپذیرد، حال به هر شکلی که شما این انتقاد را انجام داده باشید. او اعتقاد دارد که راه و روش خودش همیشه صحیح است و هر چیزی که شما یا سایر همکاران بگویند نظر او را تغییر نخواهد داد.
طریقه ی رفتار با او:
بهترین راه رفتار با "عقل کل" این است که قبل از گفتن اشکالاتش، از او تعریف و تمجید کنید. اول از خودتان انتقاد کنید و آن را به او هم نسبت دهید و بگویید که مانند او نیز اشتباهات مشابهی انجام داده اید. استفاده از کلمات تدافعی مثل هیچ وقت و همیشه را فراموش کنید و خیلی کلی صحبت کنید. به جای کلمه ی "تو" از کلمه ی "ما" استفاده کنید. سعی کنید این کار را همیشه رودرروی فرد انجام دهید نه با ایمیل یا پشت تلفن. با این کار از بروز سوء تفاهمات جلوگیری خواهید کرد.

کسی که مداوم بحث می کند
تا به حال با افرادی برخورد کرده اید که صحبت می کنند تا فقط صدای خود را بشنوند؟ حتماً دیده اید.
همه ی ما با چنینی افرادی روبه رو شده ایم. این فرد کسی است که دوست دارد حتی در مورد بدیهی ترین و معقول ترین مسائل هم بحث کند، فقط به این دلیل که صدایش شنیده شود. همه ی ما عاشق مخالفت کردن هستیم و با چیزی که دیگران می گویند مشکل داریم.
طریقه ی رفتار با او:
ممکن است وسوسه شوید که او را سر جایش بنشانید، اما بهترین رفتاری که با چنین فردی می توانید داشته باشید این است که بگذارید حرف هایش تمام شود. بین صحبتش نپرید، بگذارید هر چه می خواهد بگوید. وقتی صحبت هایش تمام شد، شما هم نظراتتان را بیان کنید. به جای شعله ورتر کردن آتش، شما هم نظرات و عقایدتان را ابراز کنید و آن کسی که حرفهایش معقول تر باشد همیشه برنده خواهد شد. در جایی که لازم است موافقت یا مخالفت کنید و همیشه خونسردی خود را حفظ کنید.

کسی که همیشه "منم منم" می کند
این فرد کسی است که همیشه در حال بزرگنمایی کردن خودش است و اعتقاد دارد که همیشه همه چیز حول و حوش نیازهای او می چرخد. او خود را صاحب همه چیز می داند، چه مستحق آن باشد چه نباشد. این مسئله در پروژه های گروهی نمود بیشتری دارد. او همیشه اعتقاد دارد که مشکل های او همیشه بزرگترین مشکلات هستند و از مشکلات دیگران بسیار مهم تر است.
طریقه ی رفتار با او:
برای برخورد با این فرد نیازمند کمی تلاش بیشتر هستید. باید سعی کنید که مدیر شرکت را از توانایی ها و لیاقت های خودتان آگاه نگاه دارید، به خصوص در پروژه های گروهی، کارهای خودتان را به او نشان دهید. زیاد هم سر به سر آن همکار نگذارید، اما اگر می بینید از جمله آن افرادی است که عقاید و ایده های شما را گرفته و به اسم خود جا می زند، دیگر باید دست به کار شده و تصویر او را در شرکت خراب کنید.

افراد لجوج و کله شق
این فرد کسی است که به درد هر کاری می خورد به جز کارهای گروهی. کسی است که دوست دارد همیشه عقاید و ایده های خودش اجرا شود و با عقاید دیگران کاری ندارد. حتی اگر غیرکاربردی بودن یا بی تأثیر بودن ایده هایش برای همه مشخص باشد، باز هم معتقد است که راه و روش کاری خودش از همه بهتر است.
طریقه ی رفتار با او:
بهترین چیز در چنین فردی این است که اگر ایده هایش قابل اجرا نیستند، شکستش او را متوجه خواهد کرد. به این دلیل بگذارید کار خود را انجام دهد تا نتیجه اش را ببیند. سعی کنید با آرامش، عقاید و ایده های دیگر را برایش توضیح دهید، همیشه به حالت کلی صحبت کنید و حرف هایتان حالت امری نداشته باشد.

کسی که از پشت خنجر می زند
این شخصی است که همه ی ما به راستی از او متنفریم. این فرد همیشه در مورد شما و کارهایتان به بدگویی مشغول است و این کار را معمولاً پشت سرتان انجام می دهد. دوست دارد که شما را نزد دیگران تبدیل به فردی انزجارآور کند.
طریقه ی رفتار با او:
دفعه اولی که از این موضوع اطلاع پیدا کردید، او را تنها به مکانی خلوت برده و به او بگویید که از کارهایش اطلاع دارید. اگر همان بار اول این کار را انجام دهید، او تا حدی حساب کار خود را خواهد کرد و البته ممکن است جلوی روی شما زیر همه چیز بزند، اما جریان کار دستش می آید.

کسی که تقصیرات را گردن دیگران می اندازد
این فرد کسی است که هیچگاه مسئولیت اشتباهات خود را نمی پذیرد و تقصیر را گردن دیگران می اندازد.
طریقه ی رفتار با او:
اگر رفتارش درست بود، شما هم قسمتی از مسئولیت را بپذیرید، حتی اگر بیشتر تقصیر گردن او بوده باشد. اما اگر هیچ اشتباهی نداشته اید، بهتر است حتماً رئیس شرکت را از این مسئله آگاه کنید.

کسی که همیشه شکایت می کند
این فرد کسی است که همیشه در حال غرولند کردن و شکایت کردن است. از همه چیز ایراد گرفته و همیشه چیزی برای شکایت کردن از آن پیدا می کند. این کار را با افراد هم انجام می دهد، چه آنها بخواهند بشنوند، چه نخواهند.
طریقه ی رفتار با او:
این اخلاق در خون او است. به همین دلیل شما نمی توانید او را تغییر دهید. اما کاری که می توانید بکنید این است که روابطتان را با آن فرد محدود کنید. اگر به سراغتان آمد و خواست باز شروع کند، می توانید به او بگویید که کار دارید و نمی توانید به حرفهایش گوش دهید. البته ممکن است ناراحت شود، اما بالاخره باید به طریقی این مسئله را به او فهماند.

اگر همه ی این کارها شکست بخورد...
شما همه ی سعی خود را برای انجام این کارها در برخورد با افراد مشکل دار در محل کارتان انجام داده اید. اما هنوز نتوانسته اید موفق شوید. در چنین موقعیت هایی می توانید یکی از کارهای زیر را انجام دهید.
- از او دوری کنید
لزومی ندارد که به طور کامل او را نادیده بگیرید، اما تا آنجا که می توانید از برخورد داشتن با او خودداری کنید.

- کارهایش را گزارش دهید
از برخورد کردن با این فرد خسته شده اید، و او اصلاح نشده است. احتمالاً دیگر زمانش رسیده است که کارهای او را به قسمت مشاوره ی شرکت اطلاع دهید. کار آنها برخورد با چنین افرادی است.

- درخواست انتقالی کنید
می توانید از مدیر قسمتتان درخواست کنید شما را به بخش دیگری منتقل کند تا برای همیشه از دست آن فرد خلاص شوید.
- در برخورد با چنین افرادی، اولین کاری که باید بکنید این است که خونسردی خودتان را حفظ کنید. اگر این فرد تمام تلاش خود را می کند تصویر شما را در محل کار خراب کند، نباید کمکش کنید. سعی کنید پخته و روشنفکرانه عمل کنید.
منبع: سالنامه سلامتی مؤسسه محک

عدم مطالعه - علت اصلی عدم موفقيت


عدم مطالعه - علت اصلي عدم موفقيت

اگر پاسخ این سؤال را بدهید، می توانم با احتمال 95% بگویم که در زندگی به موفقیت می رسید و یا شکست می خورید:
"آیا بیشتر برای سرگرمی مطالعه می کنید؟"
مطالعه، آن هم برای سرگرم شدن، یکی از بهترین راه های به دست آوردن آرامش و فرار از استرس های روزانه است. در عین حال باید در نظر داشته باشید در جامعه ای که درآمد شما بستگی به میزان دانش و مهارت های فردیتان دارد، مطالعه تنها برای سرگرمی نمی تواند چندان فایده ای دربر داشته باشد.
خواندن داستان های تخیلی می تواند اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهد؛ اما متأسفانه همیشه برای ترفیع رتبه و یا افزایش درآمد به اطلاعات شما در مورد افسانه ها و اسطوره ها بسنده نمی کنند.

اگر می خواهید به هدف خود دست پیدا کنید و هدفتان هم رسیدن به موفقیت است، باید یاد بگیرید که چگونه می توان اصول حقیقی را با انواع تخیلی آن درهم آمیخت. به طور اخص می توان اشاره داشت که کتاب، مجلات، سایت های اینترنتی و نهایتاً محصولات صوتی و تصویری با عنوان "چگونه می توان...." به راحتی قادرند تا افکار شما را باز کرده، بر روی رفتارتان تأثیر مثبت بگذارند و نگرش کلی شما را برای رسیدن به موفقیت ارتقا بخشند.
تمام وجودتان باید در رسیدن به موفقیت غوطه ور شود!.

نباید انتظار داشته باشید که بنشینید، دست روی دست بگذارید و توقع داشته باشید که موفقیت یک مرتبه از آسمان به زمین بیفتد. شما خودتان باید خالق آن باشید. باید ذهنتان را طوری تربیت کنید که به راحتی موقعیت هایی را که هزاران نفر در طول روز نسبت به آن بی توجهی می کنند، ببیند و آنها را موشکافی کند. همین حالا که مشغول خواندن این مقاله هستید، موقعیت هایی وجود دارند که بی صبرانه به چشم های شما خیره شده اند؛ اما تا زمانی که دورنمای کلی ذهن خود را تغییر ندهید و آنها را از زاویه ای که دیگران قادر به دیدن نیستند، نبینید، هرگز به موفقیت دست پیدا نخواهید کرد.

مطالعه برای به دست آوردن اطلاعات در زمینه های مختلف به شما کمک می کند که دامنه واژگانی خود را بالا برده و با زبان فنی هر رشته آشنایی بیشتری پیدا کنید. با این کار می توانید دانش خود را به روز نگه دارید و در برابر مشکلاتی که تأثیر مستقیم و یا غیرمستقیم بر روی شما دارند، مقابله کنید. البته به روز ماندن کار ساده ای نیست! البته خوشبختانه مطالب مفیدی بر روی اینترنت وجود دارد که می توانید از آن استفاده کنید.

اگر هدف شما شروع یک تجارت موفق است، پس:
یک کتاب در مورد رشته ای که قصد شروع فعالیت دارید، تهیه کنید.
به اینترنت بروید و از آنجا هم اطلاعاتی در زمینه مذکور جمع آوری نمایید.
با افرادی که کاری مشابه فعالیت شما انجام می دهند ارتباط برقرا کرده و از آنها چیزهای جدید یاد بگیرید.
هر کاری که می کنید، فقط سعی کنید موقع مطالعه کردن تصویر اهدافتان را در ذهن مجسم کرده باشید.

می خواهم با هم یک تمرین ساده انجام دهیم:
یک تکه کاغذ بردارید و بر روی آن 5 نمونه از مهمترین اهداف خود را که قصد دارید در 5 سال آتی به آنها دست پیدا کنید را یادداشت نمایید. سپس مراحلی که برای رسیدن به این اهداف باید سپری کنید را بنویسید. لازم نیست بیش از اندازه به جزئیات توجه کنید، تنها یک شمای کلی هم کفایت می کند.

حالا از خودتان بپرسید:
"آیا مطالعه تنها برای سرگرمی می تواند به من کمک کند که به اهدافی که در اینجا لیست کرده ام، دست پیدا کنم؟"

اگر تصور می کنید که خواندن برای سرگرمی می تواند به شما کمک کند، به کار خود ادامه دهید و اگر هم احساس کردید که با این کار نمی توانید به اهداف خود برسید، بنابراین شاید زمان آن رسیده باشد که شیوه مطالعه خود را تغییر دهید.

تکرار عادات قدیمی و رفتارهای پیش پا افتاده نمی تواند در زندگی ما تغییر ایجاد کند! زمانی که یک عادت یا رفتار قدیمی را تغییر می دهیم، تنها در این صورت است که می توانیم نتیجه نهایی بازی را عوض کنیم!.
منبع: سالنامه سلامتی مؤسسه محک

 

عدم مطالعه - علت اصلی عدم موفقيت
انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۹

برچسب های مهم

روش های ترک عادت - شروع یک عادت جدید


روش های ترک عادت - شروع یک عادت جدید

شما می توانید در جایی که دیگران شکست می خورند، موفق شوید.
می توانید عادت های تازه ای در خود ایجاد کنید و عادت های قدیمی را در خود از بین ببرید.
می توانید همین امروز زندگیتان را تغییر دهید.
آیا می خواهید اعتیاد خود به مواد مخدر را ترک کنید؟
آیا می خواهید وزنتان را پایین بیاورید؟
سیگار کشیدن را کنار بگذارید؟
اعتیاد به خوردن قهوه را؟
دعوا کردن و داد و بیداد با بچه هایتان را؟
آیا می خواهید در کار کمی فعال تر باشید؟
چه عادتی را می خواهید وارد زندگی خود کرده یا از آن خارج کنید؟

اکثر مردم وقتی می خواهند عادت جدیدی در خود ایجاد کنند، فراموش می کنند که این 10 قدم را طی کنند. اگر حتی یکی از این مراحل نادیده گرفته شوند، ممکن است در کارتان موفق نشوید، اما اگر این مراحل را به طور کامل طی کنید، موفقیتتان تضمین خواهد شد. پس با برداشتن این 10 قدم، واکنش های خود به زندگی و عادات خود را تغییر دهید.
1. شناخت عادت:
در تشخیص عادت خود دقیق باشید. مثلاً اگر می خواهید وزنتان را پایین بیاورید، مشخص کنید که در چه مدت و چه میزان از وزنتان را می خواهید کم کنید. تحقیقات خود را انجام دهید. مثلاً اگر می خواهید رژیم غذایی را امتحان کنید، باید ببینید از رژیم غذاییتان چه می خواهید. کم کردن یک تا دو پوند در هفته و در نتیجه 30 پوند در شش ماه هدف معقولی است و به راحتی به دست می آید. چرا راحت به دست می آید؟ چون اگر از این مراحل پیروی کنید، موفقیتتان را تضمین کرده اید. هیچ جادو و جمبلی هم در کار نیست. همه چیز به خود شما بستگی دارد.

2. میل به شروع یا شکستن آن عادت:
برای پیمودن این راه، شما نیاز به میل و رغبت فراوان دارید که شما را به جلو هل بدهد و انگیزه ی لازم را برای شما فراهم کند. باید خودتان مشتاقانه بخواهید که طریقه ی زندگی کنونی خود را تغییر دهید. این تنها راه ایجاد تغییر است.
اگر از وضع کنونی زندگیتان راضی باشید، در تغییر دادن آن موفق نخواهید شد یا شاید هم چون دیگران به شما می گویند باید فلان عادتتان را تغییر دهید می خواهید دست به این کار بزنید. اما این برای انگیزه دادن به شما اصلاً کافی نیست. باید از آنها بپرسید چرا؟
آیا خودتان تأثیرات عادتتان را انکار می کنید؟
به حرف کسانی که دوستتان دارند گوش دهید و بگذارید که حرف هایشان در شما اثر کند و میل به تغییر عاداتتان را در شما ایجاد کند. ببینید اگر این عادت جدید را در خود ایجاد نکنید چه چیزهایی را از دست می دهید یا اگر آن عادت قدیمی را در خود از بین ببرید چه چیز به دست می آورید.
برای موفق شدن، باید اول بدانید که اصلاً برای چه می خواهید عادتتان را تغییر دهید. اگر برای موفق شدن برنامه ریزی کنید، حتماً موفق خواهید شد. اما اگر در برنامه ریزی کردن شکست بخورید، در واقع برای شکست برنامه ریزی کرده اید.

3. ببینید چرا انجامش می دهید (یا نمی دهید):
از وضعیت کنونی چه چیز نصیبتان می شود؟
ببینید کدام نیازهای شما را برآورده می کند؟
آیا این عادت به شما کمک می کند تا با موقعیت های مختلف کنار بیایید یا استرس و بیحالی را از زندگیتان رفع می کند.
شما می توانید به طریقی مثبت و سالم هم استرس زندگیتان را کنترل کنید و با یک تغییر سالم، به خوشبختی واقعی برسید.

آیا عادت شما واکنشی مشروط به اتفاقاتی است که برای ایجاد لذت و خوشی آنی در لحظات ناراحتی و خستگی انجام می گیرد؟
می توانید روشتان را تغییر دهید و جایگزین های سالمتری برای آن عادت ها ایجاد کنید.
آیا می خواهید یک عادت جدید را شروع کنید؟
مثلاً اگر می خواهید برای خودتان یک برنامه ی ورزشی ایجاد کنید، می توانید وقت های اضافه در طول روزتان را صرف این عادت سالم کنید. به جای تماشای تلویزیون، ورزش کنید.

فکر می کنید چرا زودتر این عادت را شروع نکرده اید؟
فکر می کنید به خاطر تنبلی بوده باشد و باید طرز فکرتان را تغییر دهید؟
اگر نیاز به دیدگاه فکری جدید دارید، با یکی از دوستانتان صحبت کنید. در این راه نیاز به تلاش فوق العاده دارید، پس شروع کنید.

اگر دردها و مشکلاتی جدی دارید، برای رفع آن لازم است با کسی حرف بزنید.
از بین بردن دردها و آسیب ها زمان می برد، اما شما باید واکنش هایتان را نسبت به این مشکلات تغییر دهید تا حالتان بهتر شود.
برای تسکین یافتن باید عادت هایتان را عوض کنید.
شیوه ی زندگی کنونی شما چه پیامی به شما می دهد و این پیام چطور عادات منفی را در شما تقویت می کند؟

4. پیام های مثبت را جایگزین پیام های منفی کنید:
همیشه به یاد داشته باشید آن لحظه ای که یک عادت جدید را شروع کرده اید یا یک عادت قدیمی را کنار گذاشته اید، تغییر کرده اید. بگویید: "من وزنم را پایین می آورم، من سیگار را ترک کرده ام، من در کارم فعال تر شده ام و..." و هرچه که با هدفتان جور در می آید.
اگر واقعاً باور داشته باشید که تغییر کرده اید، تغییر خواهید کرد.
هیچ وقت دوباره به عقب برنگردید.
شما برای زندگی نیاز به یک شعار تازه دارید، شعاری که به شما حالی کند که "می توانید!" اگر باور نکنید که می توانید، هیچوقت نخواهید توانست.

آیا باور دارید که در زندگی چه قصدی دارید؟
آیا قطار زندگیتان به سمت خاصی می رود؟
پیام های جدیدی را جایگزین پیام های قدیمی خود کنید.
خودتان را دوست داشته باشید، از آن عادت قدیمی متنفر باشید و همان طور که خداوند شما را می بخشد، شما هم خودتان را ببخشید!.
شما انسان باارزشی هستید. البته انجام این کارها برای خیلی از مردم دشوار است.

از دوستان و نزدیکانتان کمک بگیرید. باور به توانایی خود (اعتماد به نفس) برای موفقیت، برای موفق شدن الزامی است!.

5. برنامه ای دقیق داشته باشید:
برای موفقیت برنامه ریزی کنید.
برای موفق شدن شما نیاز به جزئیات دارید.
برای شروع یک برنامه ی ورزشی، تصمیم بگیرید که دقیقاً در چه روزها و چه ساعاتی می خواهید تمریناتتان را انجام دهید.

آیا می خواهید با خرید تجهیزات لازم، تمریناتتان را در خانه دنبال کنید، یا می خواهید به باشگاه بروید؟
برای یک هفته ی کامل برنامه ریزی کنید و حواستان هم باشد که بیش از حد ورزش نکنید که به سلامتی شما لطمه وارد شود. در صورت نیاز می توانید با پزشکتان هم مشورت کنید. برای ترک سیگار هم باید یک برنامه ی دقیق و جزء به جزء داشته باشید. باید ابتدا ببینید که برای این منظور به چه لوازم و وسایلی نیاز دارید. برای کاهش وزن هم باید مراقب باشید که برنامه ای مضر و ناسالم را پیش نگیرید.

بعضی از رژیم های غذایی علاوه بر این که پول زیادی از شما می گیرند، به متابولیسم بدنتان هم آسیب می رسانند.

اگر به شما وعده داده اند که میزان زیادی وزن در یک مدت کوتاه کم خواهید کرد و این به نظرتان بیش از حد خوب است که واقعیت داشته باشد، مطمئن باشید که همین طور است. این رژیم ها فقط پول شما را هدر می دهند و وقتی وزنتان اندکی کاهش یافت، با گذشت مدت کمی دو برابر به آن اضافه خواهد شد. در این زمینه هم باید برنامه ای دقیق داشته باشید و لیستی دقیق از غذاهایی که باید بخورید و غذاهایی که باید از برنامه تان حذف شود فراهم کنید.

یک برنامه ی دقیق برای یک هفته ی خود تنظیم کنید. ببینید برای شروع اولین هفته ی زندگی جدیدتان به چه جزئیاتی نیاز دارید!

6. مسئولیت قبول کنید:
اگر خودتان بخواهید می توانید همان آدمی شوید که همیشه می خواستید. این ده قدم موفقیت شما را تضمین خواهد کرد، اما فقط این شما هستید که می توانید ضمانت کنید که این ده قدم را برمی دارید. کنترل همه ی امور دست شماست. چه نیاز باشد که با چسباندن یک تکه کاغذ یادداشت روی یخچال یادتان بیفتد، چه با زنگ زدن به دوستتان و یادآوری برنامه تان از طرف او یا حتی نیاز به بستری شدن و درمان داشته باشید، انتخاب با شماست. این زندگيِ شماست. می توانید با خودتان قرارداد ببندید که از همین امروز به طریقی متفاوت زندگی کنید.
ایوان پتروویچ پاولو، دانشمند روسی و برنده ی جایزه ی نوبل در اوایل دهه ی نود، مسئول آزمایش معروف "سگ پاولو" است. از این مثال معمولاً در گفتگو برای اشاره به فردی که به جای استفاده از تفکر انتقادی، فقط به موقعیت های مختلف واکنش می دهد استفاده می شود. در این آزمایشات، پاولو متوجه شد که سگ ها در واکنش به غذا، بزاق ترشح می کنند. سپس او با استفاده از تکنیک های مختلف که شامل سوت زدن، تکان دادن چنگال و محرک های بینایی خاص، این واکنش ها را تغییر داد. سگ، بعد از شنیدن صدا و مشاهده ی غذا با هم، حتی با شنیدن صدا به تنهایی هم شروع به ترشح بزاق می کرد. این روند آموزشی برای ایجاد یک الگوی واکنشی جدید و از میان برداشتن یک الگوی واکنشی قدیمی به کار می رفت.
بدن ما هم تا حد زیادی به همین طریق کار می کند. با تغییر شرط ها، عادت هایمان هم تغییر خواهند کرد. در مورد عمل ها و عکس العمل هایتان هوشیار باشید و به جای واکنش دادن، جواب بدهید. رفتارهایتان را با توجه به عواقب و نتایج آن انتخاب کنید.

7. رفتارتان را تقویت کنید:
شروع یا کنار گذاشتن یک عادت چه نتایج و عواقبی را برایتان در پیش خواهد داشت؟ این قسمتی از شرطی سازی دوباره در واکنش سگ پاولو است. باید بتوانید سیستم پاداش خود را تغییر دهید. اگر شرط را موفق شدن خود بگذارید، حتماً موفق خواهید شد.

صبح که از خواب بیدار می شوید برای کسب پول از خانه بیرون می روید، درست است؟
چه چیز باعث می شود که صبح زود از خواب بیدار شده و از خانه بیرون بزنید؟ چون دوست ندارید برق خانه قطع شود و می خواهید که سقفی بالای سرتان و سوخت اتومبیل خود هم تأمین باشد.

برای شروع یا قطع یک عادت، باید همان سیستم شرطی/پاداشی را برای خود ایجاد کنید.

اگر هدفتان پایین آوردن وزن یا ترک سیگار است، می توانید پولی را که همیشه صرف خرید تنقلات یا سیگار می کردید، در یک ظرف نگاه داشته و هر هفته جایزه ای به خود بدهید. برای خود لباس جدید بخرید، به سینما بروید، یا ان را صرف تفریحات دیگر بکنید. همچنین می توانید حساب پس اندازی باز کرده و شاهد رقم آن باشید که روز به روز بالا می رود.

علاوه بر بستن یک قرارداد با خودتان، که اگر برای حرف خودتان ارزش قائلید، باید آن را سفت و سخت بگیرید، فکر می کنید چه نتایج ملموس دیگری می توانید خلق کنید؟
نباید با خودتان خیلی بیرحم و سخت گیر باشید. راحت، اما محکم برخورد کنید. مثلاً آیا مناسبتی هست که بخواهید در آن شرکت کنید؟
می توانید آن عادتتان را شرط لازم برای آن مناسبت قرار دهید. البته این مناسبت نباید چیزی مثل بازی کردن با فرزندتان باشد که درصورت عمل نکردن به آن باعث ناراحتی کودکتان شود. چیزی باشد که مربوط به خودتان می شود و میل زیادی برای انجام آن دارید، مثل شرکت در فلان کنسرت، بیرون رفتن برای شام با دوستان و از این قبیل... اگر در نتیجه ی عمل خود پاداشی وجود داشته باشد، بیشتر روی انجام آن متمرکز خواهید شد.

8. جوابگویی و سیستم پشتیبانی:
هیچ بهانه ای قابل قبول نیست. برای خود مهلت تعیین کنید. باید برای خود یک پشتیبان هم انتخاب کنید تا نتایج کار خود را به او گزارش کنید. از تجارب کسانی که راه شما را پیموده اند استفاده کنید. وقتی محیط اطرافتان آرام و ساکت است با خود خود راز و نیاز کنید. به تصمیم خود پایبند باشید. برای جلوگیری از شکست، برای کارتان برنامه ریزی کنید.

9. برای مواقع ناامیدی که احتمال دست کشیدن از کار در شما زیاد است، برنامه داشته باشید:
برنامه داشتن، یکی از اصلی ترین مؤلفه ها در شروع یا ترک یک عادت است. باید در قراردادی که با خود بسته اید، متعهد باشید. لیستی از آیه های قرآن، عبارت های تأکیدی و یا جملات تشویق کننده تهیه کنید که در این مواقع بخوانید. اگر فشار وارد بر شما برای دست کشیدن از قدمی که برداشته اید ادامه پیدا کرد، با کسی در مورد آن صحبت کنید. هیچ وقت خودتان را برای شکست توجیه نکنید. دوباره و دوباره این مطالب را بخوانید و فراموش نکنید که "شما می توانید!"

برای تغییر پیام های قدیمی، پیام های جدیدی برای خود بفرستید. مثلاً اگر هدفتان کاهش وزن بوده باشد و فکر می کنید با این روندی که پیش می روید جانتان گرفته خواهد شد، ببینید حقیقت چیست؟
آیا برنامه ای را که از جانب پزشکتان تأیید شده دنبال می کنید؟
اگر می بینید که بدنتان گرسنه است، مطمئن باشید تا وعده ی غذایی بعدی زنده خواهید ماند. اما اگر از لحاظ روحی احساس گرسنگی می کنید، ببینید شاید احساس عصبانیت، تنهایی یا خستگی باشد؟
سعی کنید به جای خوردن غذا، این خلأها را پر کنید. از همان ابتدا برای خود حد و حدود تعیین کنید.

اگر هدفتان ترک مصرف مشروبات الکلی است، از رفتن به چنین مجامعی خودداری کنید. اگر به چنین مکان هایی رفتید، این برایتان یک چراغ هشدار دهنده خواهد بود چون از مرزی عبور کرده اید که شما را دارد یک وادی خطرناک می کند. این نواحی خطر را باید از همان ابتدا برای خود مشخص کنید.
سعی کنید هیچ وقت وارد آن نشوید. بگذارید این محل آخرین مفرِ شما باشد. آیا اعصابتان ضعیف شده است؟ دلیل ندارد آن را سر دیگران یا خودتان خالی کنید، باید سعی کنید آن را تحت کنترل خود درآورید و در چنین مواقعی به سمت همان برنامه ای بروید که گفتیم در مواقع دلسردی و ناامیدی باید برای خودتان تنظیم کنید.

وقتی احساس می کنید که رو به شکست می روید، تا 10 بشمارید، یک نفس عمیق بکشید و به سمت همان برنامه تان بروید. باید این برنامه آن قدر طولانی باشد که حداقل 10 دقیقه وقت شما را به خود اختصاص دهد. اگر بعد از این 10 دقیقه هنوز هم می خواستید دست از کار بکشید، باز دوباره به سمت برنامه تان بروید. این برنامه را آن قدر تکرار کنید که احساس ناامیدی کاملاً در شما برطرف شود.
نباید هیچ وقتِ آزادی داشته باشید که بتوانید به شکست فکر کنید.
اگر قبلاً شکست خورده اید، خود را متهم نکنید. شاید آن موقع ابزارهای لازم برای موفقیت در اختیارتان نبوده است. مطمئن باشید که این بار می توانید. با دنبال کردن این 10 قدم، این بار نتیجه ی متفاوتی در انتظارتان خواهد بود.

10. برای افسوس خوردن وقت بگذارید:
تغییر در عادت هایتان چه آن قدر برایتان خوب و عالی باشد که چند دقیقه بیشتر به طول نیانجامد و چه هر چند وقت یک بار روی آن کار کنید، باز هم نیاز به افسوس خوردن خواهید داشت. 20 تا 30 روز اول، روزهای بحرانی موفقیت شما خواهند بود. یکی از دلایل آن این است که شما همین طور که تغییر می کنید، افسوس می خورید. اگر آن عادتتان از نوع بسیار جدی باشد، حتی ممکن است با گذشت یک سال هم باز غصه بخورید. برای هزینه هایی که برای شما داشته است، برای آسیب هایی که ممکن بوده به خودتان یا دیگران وارد کند و بر آنچه که از دست می دهید افسوس بخورید. ممکن است از دیدگاه بقیه کاری عجیب باشد. اما بعد از تغییر در عادت هایتان، زمان هایی خواهد رسید که دلتان برای عادت های قبلی تنگ می شود. گاهی اوقات وقتی شکست می خورید به سراغ شما می آید و دلتان برای روزهایی تنگ می شود که این شکست هایتان را گردن آن عادت قدیمی می انداختید.

آیا فکر می کنید این عادتتان می تواند بهانه ای برای این باشد که باور کنید فردی شکست خورده هستید و هیچ وقت برای موفقیت تلاش نکنید؟ آیا از این عادت برای احساس امنیت بیشتر استفاده می کنید؟
مثلاً در کار و تجارت، بعضی ها عادت دارند بقیه را برای همه چیز مقصر کنند و به خاطر ندیدن توانایی های لازم در خودشان، هیچ وقت هیچ تقصیری را متوجه خود ندانند. اما باید بلند شوید و برای شکست ریسک کنید، این تنها راهی است که می توانید موفق شوید.
آیا آماده ی تغییر هستید؟
از همین امروز شروع کنید.
منبع: سالنامه سلامتی مؤسسه محک

روش های ترک عادت - شروع یک عادت جدید
انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۹

چگونگی ارائه انتقادات سازنده


چگونگی ارائه انتقادات سازنده

در موقعیت های مختلف گاهی ناچار به انتقاد کردن از دیگران هستیم. باید تلاش کنیم انتقادمان سازنده باشد تا بر فرد موردنظر تأثیر بگذارد.

در اینجا به راهکارهایی اشاره می کنیم که به شما کمک خواهند کرد انتقاداتی ارائه دهید که نه آن قدر بی فایده و بیهوده باشد و نه باعث رنجش فرد مقابل شود. در عوض تأثیرگذار بوده و باعث پیشرفت و اصلاح او شود.

خصوصیات شخصیتی فرد را نادیده بگیرید
اگر می خواهید انتقاد شما سازنده و تأثیرگذار باشد، باید تا می توانید از دخالت دادن خصوصیات شخصیتی فرد موردنظر در انتقاد خود خودداری کنید. اگر بخواهید کمبودها و نقص های او را وارد جریان کنید، تصور خواهد کرد که قصد خوار کردن شخصیتش را دارید و توجهی به حرف ها و انتقادتان نخواهد کرد و علاوه بر این که از شما کینه به دل خواهد گرفت، به قول معروف، انتقادتان را نیز از یک گوش گرفته و از گوشی دیگر بیرون خواهد کرد. با این که دشوار است، اما باید تلاش کنید که تا می توانید شخصیت فرد را از کارش جدا کنید.

انتقاد خود را با زبانی مناسب ارائه کنید
انتخاب تک تک کلماتی که بر زبان می آورید، تفاوت ایجاد خواهد کرد. استفاده از لغات و اصطلاحات مربوط به مطلب مورد نظر باعث تخصصی تر شدن آن خواهد شد. به علاوه می توان با حساس تر و تخصصی تر کردن زبان، جدی ترین و مهم ترین انتقادها را نیز به بهترین شکل ارائه دهید. اگر جملات خود را با "به نظر من می آید که..." یا "ممکن است من اشتباه می کنم، اما..."، شروع کنید، انتقادتان غیرمغرضانه تر و مؤدبانه تر به نظر خواهد رسید.

به واقعیات مستقیماً اشاره کنید
فایده ی انتقاد سازنده در مستقیم و رک و راست ارائه دادن واقعیات است. هیچ چیز سریع تر از نادرست بودن حقایق ارائه شده در انتقاد شما، آن را خراب نمی کند. یکی از بهترین راه های ارائه دادن حقایقی که با بحث نمی توان آنها را مطرح کرد، از طریق انتقاد است. حقایق و واقعیات می توانند انتقاد شما را سازنده تر سازند و به طرف مقابل اجازه نخواهد داد تا از زیر آن شانه خالی کنند.

احساسات خود و طرف مقابل را تحت کنترل بگیرید
برای ارائه ی انتقادی سازنده، شما باید احساسات غیرمطمئن خود را نادیده بگیرید تا بر انتقادتان تأثیر نگذارند. نباید بگذارید که احساسات خودتان باعث بدنامی و بی اعتباری انتقادتان شوند. علاوه بر این باید توجهتان به احساسات طرف مورد انتقاد نیز باشد، تا باعث خجالت یا رنجش او نشوید. به این توجه کنید که چه می توان کرد، نه چه انجام شده!.

به فرصت هایی برای پیشرفت و اصلاح اشاره کنید و از بیان کمبودها و نقصان ها اجتناب کنید.
مثبت جلوه دادن انتقادتان باعث خواهد شد که مؤدبانه تر و مؤثرتر به نظر آید.
معمولاً اگر به افراد راهکارهایی برای پیشرفت و اصلاح ارائه دهید تأثیر بیشتری بر آنها خواهید گذاشت تا این که فقط اشکالات کارشان را به آنها گوشزد کنید.

خود را جای طرف انتقاد بگذارید
مسئله ی دیگری که قبل از ارائه ی هر انتقادی باید به آن توجه داشته باشید این است که خود را جای فرد موردنظر بگذارید و ببینید با شنیدن چنین انتقادی چه احساسی پیدا خواهید کرد. این در طبیعت انسان هاست که در برابر انتقادات حالت تدافعی بگیرند، مطمئناً خود شما نیز همینطور هستید.

به جای استفاده از نظرات شخصی، از استدلال و منطق استفاده کنید
هر نوع انتقادی معمولاً با یک مشکل مواجه است که می توانید آن را از بین ببرید، فقط باید همیشه به خاطر داشته باشید که انتقاداتی که بر پایه ی دلیل و برهان باشند کمتر مورد بحث قرار می گیرند. دفاع در مقابل منطق و برهان برای همه دشوار است. پس به جای دخالت دادن نظرات شخصی خودتان در یک انتقاد، بهتر است از دلایل عقلی استفاده کنید تا تأثیرگذارتر باشد.

برای جواب گرفتن باید فرصت دهید
بهتر است بین انتقادات خود کمی سکوت کنید تا فرد مقابل نیز فرصت دفاع از خود را پیدا کند. باید به او اجازه دهید که برای کار خود توجیه بیاورد، این کار باعث می شود که او توجه بیشتری به انتقادات شما ابراز کند و دست پاچه نیز نشود.

همه چیز را آن طور که هست نقد کنید!
درست است که ارائه ی انتقادات سازنده باعث نمی شود که فوراً دوستان زیادی دور و برتان جمع شود، اما حداقل باعث بیشتر شدن دشمنانتان نیز نمی شود. اگر در ارائه حقایق کاملاً بی غرض و منصف باشید، باعث خواهد شد که اطرافیان احترام زیادی برای شما و صحبت هایتان قائل شوند.
منبع: سالنامه سلامت مؤسسه محک

 

چگونگی ارائه انتقادات سازنده
انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۹

روش نگارش يک رزومه کامل


روش نگارش یک رزومه کامل

در رزومه معمولاً باید تعریف کامل و مشخصی از خودتان بدهید و این یکی از مهمترین مسائل در شناسنامه کاری شماست.
رزومه یک خلاصه ی دو یا سه صفحه ای از شما و مهارت ها، دستاوردها، تجارب کاری و تحصیلاتتان است که هدف آن جلب نظر صاحب کار آینده تان است.

رزومه هم مثل خود زندگی است. دچار تغییرات و تحولات زیاد می شـود. باید به طور مداوم به روز شود و اطلاعات جدید به آن اضافه شود.

اگر می خواهید برای چند شغل در صنعت های مختلف تقاضای کار دهید، بهتر است رزومه های مختلف درست کنید که در هر کدام به مـهارت های خاص شما در رابطه به آن صنعت اشاره شده باشد.

هدف این مقاله این است که شما را با نکات مهمی در زمینه ی تدوین یک رزومه ی خوب آشنا کنیم:
تأثیر اول
هر وقت که می خواهیم یک رزومه درست کنیم، باید خودمان را جای استخدام کننده و کارفرمایی بگذاریم که رزومه ها را بررسی می کند. او باید از میان چندین رزومه، آن که از همه مناسب تر است را انتخاب کند. شما باید کاری کنید که ابتدا آنها از رزومه ی شما خوششان بیاید و بعد هم همه ی مطالب درج شده در رزومه را به آنها ثابت کنید.

متن رزومه
باید سعی شود که متن رزومه هر چه خلاصه تر باشد. فقط کافی است در آن خلاصه ی کوتاهی از خودتان بدهید، که نباید بیشتر از یک صفحه باشد.
اطلاعات نباید به هیچ وجه در رزومه تکرار شوند. این صفحه باید حداکثر از سه پاراگراف به شکل زیر تشکیل شده باشد:
پاراگراف اول:
نباید بیش از دو یا سه جمله باشد. در آن مقدمه ی کوتاهی در مورد خودتان و اهداف کاریتان می دهید. همچنین می بایست در مورد طریقه ی اطلاع یافتن شما از آن شرکت توضیحی بدهید، چه روزنامه باشد یا آشنایی در همان شرکت.

پاراگراف دوم:
در این پاراگراف باید اطلاعات مربوطه در مورد میزان تحصیلات، مهارتهای تخصصی و توانایی هایتان که برای شرکت مورد نظر مفید خواهد بود را ارائه دهید.

پاراگراف سوم:
این پاراگراف آخر باید اطلاعات شخصی شما را به کارفرما ارائه دهد که در صورت نیاز بتوانند با شما تماس بگیرند. حتماً اسم، شماره ی تماس، ایمیل و شماره ی فکس خود را ذکر کنید. آدرس ایمیل باید کامل و واضح باشد. مثلاً اگر اسمتان علی اسمیت است، آدرس ایمیل باید چیزی مثل ali@email.com باشد. باید در رزومه اطلاعاتی درج شود که حتماً به کار آن شرکت و پستی که می خواهند برای آن استخدام کنند بیاید. اطلاعات باید واضح و مرتبط باشد.

یک رزومه معمولاً از 5 جزء تشکیل شده است:
اهداف کاری.
تجارب کاری. میزان تحصیلات.
اطلاعات اضافی.
منابع اهداف کاری.

اهداف کاری به عنوان پیش درآمدی برای یک رزومه ی خوب و اصولی است که همه ی اطلاعات با قاعده و ترتیب منظم شده است.
در این بخش باید کارفرما را با اهداف کوتاه مدت و بلند مدت خود در زمینه ی کاری آشنا کنید و بیان کنید که پیشرفت کاریتان تاکنون در چه حدی بوده است.
این قسمت ارجحیت های کاری شما را به طور خلاصه و مرتب با سایر قسمت های رزومه بیان می کند می تواند فرصت خوبی برای ابراز توانایی هایتان در همان اول رزومه باشد.
به یاد داشته باشید که از تکرار موارد جلوگیری کنید.


تجارب کاری این قسمت تا حد زیادی می تواند بگوید که چه کارهایی می توانید انجام دهید و چطور و در کجا برای این کارها آموزش دیده اید. ممکن است از مهارت های مورد نیاز برای یک شغل باخبر باشید، اما بیان این مهارت ها می تواند به رئیس آینده تان نشان دهد که شما شایسته ی پستی حتی بالاتر هستید.
به یاد داشته باشید که حتماً تجربه های کاریتان را به ترتیبی معکوس از نظر تاریخی بنویسید.

برای هر کار موارد زیر را نیز مشخص کنید:
عنوان پست.
عنوان سازمان محل کار.
تاریخ استخدام.
کارفرما وقتی در مورد تجربه های کاریتان بداند بسیار راغب خواهد بود تا با میزان تحصیلات و آموزش های شما هم آشنا شود.

میزان تحصیلات
اگر تجربه های کاریتان زیاد نبوده باشد، این قسمت اهمیت زیادی پیدا خواهد کرد. برای نوشتن از همان ترتیب معکوس تاریخی استفاده کنید.

در زیر جنبه های اصلی که باید در این قسمت به آن اشاره شود را یادآور می شویم:
درجه ی تحصیلات.
مؤسسات و دانشگاه ها.
تخصص/ فوق تخصص.
سمینارها، کارگاه ها و آموزش های ویژه.
میانگین معدل

اطلاعات اضافی
این قسمت از رزومه می تواند شامل چند زیر مجموعه مثل علایق، دانش های رایانه ای، فعالیت ها، مهارت های زبانی و... باشد.
در این قسمت باید به آن دسته از توانایی هایتان اشاره کنید که در دو بخش قبلی ذکر نشده بود.
علائق:
در این قسمت میتوانید به علایق خود در زندگی اشاره ای داشته باشید. اگر به دوچرخه سواری یا هر نوع ورزش دیگر علاقه دارید، می توانید ذکر کنید، با این کار کارفرمای شما متوجه خواهد شد که فردی هستید که از زندگی نهایت استفاده و لذت را می برید.

اطلاعات کامپیوتری:
بعضی از شغل ها نیازمند داشتن دانش ها و آگاهی هایی در زمینه ی بعضی برنامه های کامپوتر هستند. اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید می توانید در این قسمت ذکر کنید.

فعالیت ها:
در این زمینه می توانید به فعالیت ها و دستآوردهای غیر کاری خود اشاره کنید.

تخصص های زبانی:
اگر قادرید که به زبان هایی غیر از زبان خود مکالمه کنید یا هر تخصصی در یکی از زبان های خارجی دارید باید در این قسمت به آنها اشاره کنید.

منابع
اگر چه بردن نام افراد در رزومه ضروری نیست اما با این کار، کارفرمای شما می تواند به طور مثال با رئیس سابقتان در مورد شما گفتگو کند و اطلاعاتی کسب کند. اگر مایل نیستید که نام کسی را ذکر کنید می توانید در این قسمت اشاره ای داشته باشید که در صورت نیاز یا تقاضا قادر به ارائه ی منبع هستید.

اگر خواستید از افراد در رزومه خود نام ببرید، حتماً به یاد داشته باشید که قبل از آن با خود آنها هماهنگی های لازم را انجام داده باشید و کسب اجازه کنید.

حال که با نحوه ی تدوین یک رزومه ی خوب و کامل آشنا شدید، خود را برای مصاحبه آماده کنید!.
منبع: سالنامه سلامتی مؤسسه محک

 

روش نگارش يک رزومه کامل
انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۹

جديت زياد ميتواند منجر به تخريب موفقيت شود!


جديت زياد ميتواند منجر به تخريب موفقيت شود!

آیا کار کردنتان با لذت همراه است؟
آیا از این که مشغول انجام کار فعلی خود هستید، خوشحال هستید؟
آیا از این که هر روز صبح به منظور انجام کار خود از خواب بیدار میشوید، لذت می برید؟
تصورات غلط در مورد مسائل کاری می تواند مانع پیشرفت شما شود.
شاید برخی از افراد معتقد باشند که:
"قرار نیست کار لذت بخش باشد" ، "باید عزمتان را جزم کنید و با جدیت تمام به انجام کارهایتان بپردازید."
و یکی از بزرگترین تصورات غلط در این زمینه به این شرح است که:
"اگر جدی باشم مردم فکر می کنند فرد مهمی هستم"؛ اما دیگر به این امر فکر نمی کنند که جدیت بیش از اندازه مشکلات بسیار دیگری نظیر:
استرس، اضطراب، دردهای احساسی و شکست را نیز ممکن است به زندگی خود راه دهید.

اگر بخواهید مشکلات را با جدیت بیشتر حل کنید، مثل این است که رایانه ی شخصی تان خراب شده باشد و تصمیم بگیرید آن را با چکش درست کنید. هر چقدر بیشتر تلاش کنید، مشکل شما حادتر می شود.
"زمانی که زندگی جدی می شود، اهمیت فرد تقلیل می یابد و اثر او بر روی موضوع کمتر خواهد شد. اگر زندگی بیش از حد جدی گرفته شود، ارزش افراد می تواند تا حد صفر کاهش پیدا کند. رانندگی آن قدر جدی به نظر می رسد که می تواند ماشین را از هم متلاشی کند. تجارت آن قدر اهمیت پیدا می کند که راه شکست برای آن باز خواهد شد. ارتباط مستقیمی میان جنون و جدیت وجود دارد."
"مشکلات و اوقات سخت در زندگی زمانی به وجود می آیند که میزان جدیت در زندگی به بالاترین میزان می رسد.

ایتالیایی های عهد باستان واقعاً می دانستند که در یک چنین حالتی باید چه کاری انجام دهند؛ آنها به خوبی می دانستند که بهترین نوع درمان روانی، خنده است."

12 تکنیک برای تنویر افکار
اگر با دیدی غیرجدی به زندگی خود نگاه کنید، ذهنتان می تواند تصویر روشنی از مشکلات پیدا کند. به این ترتیب حل کردن مشکلات ساده تر شده، اطرافیان به شما بیشتر کمک می کنند و احتمالاً زندگی طولانی تر و موفق تری خواهید داشت.

این راه ها را امتحان کنید تا به خودتان آموزش دهید که چگونه می توان زندگی را آسان گرفت:
1. عمداً از کاه برای خودتان کوه بسازید! از مشکلات کوچک برای خودتان بحران های بزرگ درست کنید. "من احساس بهتری داشتم اگر این کاغذها دقیقاً اینطوری به هم چسبیده بودند! نه اینطوری، اینطوری، دقیقاً اینطوری!"

2. از خودتان بپرسید:
"آیا به خرج دادن جدیت بیش از اندازه در این مورد می تواند شرایط را بهتر از آنچه که هست کند؟"

3. بر روی نکات مثبت تمرکز کنید. "چه نقطه ی مثبتی در مورد این موقعیت خاص وجود دارد؟"
"از چه منظر دیگری می توان به آن نگاه کرد؟"
"چه نکته ی دیگری وجود دارد؟"

4. یک تغییر کامل و اساسی را در زندگی خود ایجاد کنید. به عنوان مثال تحصیلات خود را مجدداً از سر بگیرید، دل را به دریا بزنید، شغل جدیدی را شروع کنید و کسب و کارتان را به کلی تغییر دهید.

5. از خودتان بپرسید:
آیا در پایان زندگی ام راضی خواهم بود که چرا در مورد این مسئله این قدر جدی برخورد کردم؟"

6. شرکت در یک بازی چالش برانگیز خیلی بهتر از این است که اصلاً در هیچ بازی شرکت نکنید. کلیه زوایای یک مشکل را در نظر بگیرید. به عنوان مثال، یک مشکل خانوادگی شما را آزار می دهد؟ از خودتان سؤال کنید:
"اصلاً اگر خانواده ای نداشتم چه می شد؟
روی سرمایه گذاری هایی که کرده اید خیلی حساس هستید؟
چه می شد که اگر اصلاً هیچ پولی برای سرمایه گذاری نداشتید؟

7. اندازه مشکلات باید هم اندازه ی بازی که انتخاب کرده اید باشند. خوب، سعی کنید بازی های بزرگتری را انتخاب کنید. اگر در مورد این مطلب که گیره های کاغذ را در کدام یک از کشوها گذاشته اید نگران هستید، پس بازی که انتخاب کرده اید، خیلی کوچک تر است. سعی کنید مسئولیت های خود را دو برابر کنید. برای خود اهداف بزرگتری برگزینید. زمانی به موفقیت می رسید که خیلی بزرگتر از آنچه که می توانید فکر کنید.

8. از حل کردن مشکلاتی که سبب می شود بیش از اندازه جدی شوید، بپرهیزید. اگر برخی از مشکلات را به حال خود وابگذارید، خود به خود حل خواهند شد.

9. کاری را که انجام می دهید، با کارهای دیگر مقایسه کنید. تصور کنید که اگر مسئول جمع آوری مالیات و یا راننده ماشین فاضلاب بودید چه می شد.

10. کاری کنید که همه ی اطرافیانتان احساس راحتی کنند.

11. به راه حل های عجیب و غریب و اوهام آمیز نیز فکر کنید. جالب ترین راهی که به واسطه ی آن می توایند مشکل خود را حل کنید چیست؟ اگر از طریق این راه به نتیجه برسید، خوشحال نمی شوید؟

12. برای یک لحظه قدری احمقانه فکر کنید. موهایتان را ژولیده کرده و برای یک لحظه دست از مهم به نظر رسیدن بردارید. خطا کنید و خودتان را کودن جلوه دهید. از آن موقع، دیگر فکر شما جور دیگری بهتر به کارتان خواهد آمد.
منبع: سالنامه سلامتی مؤسسه محک

جديت زياد ميتواند منجر به تخريب موفقيت شود!
انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۹

اصول کار تیمی


برای موفقیت هر تیم اصولی وجود دارد!

برای موفقیت هر تیم اصولی وجود دارد. اگر اعضای تیم این اصول را مبنای کار خود قرار دهند، می توانند صرف نظر از میزان استعدادشان، اعضای مؤثرتری باشند. در ادامه ۱۷ اصل برای کار تیمی بیان شده است:
۱. انعطاف پذیری و سازگاری با تیم:
اعضای تیم باید منعطف باشند به این معنی که خودشان را با تیم و خواسته های تیم منطبق و سازگار کنند.

۲. همکاری و مشارکت بین اعضای تیم:
برای موفقیت تیم اعضا باید با یکدیگر همدلی و همکاری داشته باشند. به این معنی که اعضا باید مصلحت و اهداف تیم را به مصلحت و اهداف خود ترجیح دهند و به فکر برنده شدن همه باشند.

۳. تعهد داشتن:
اعضای تیم باید به خود و به وظایفی که به آن ها محول می شود، تعهد داشته و سعی کنند وظایف خود را به خوبی انجام دهند. به این طریق آن ها هم به رشد خود کمک می کنند و هم به تیم بهره لازم را می رسانند.

۴. ارتباطات بین اعضای تیم:
اتحاد بین اعضای تیم عامل کلیدی موفقیت آن است ولی این اتحاد از طریق ارتباط بین اعضا ایجاد می شود. در تیم باید با هرکس به زبان خودش صحبت کنید، رک و راست باشید و هم تیمی های خود را از اطلاعات بی خبر نگذارید.

۵. شایستگی، لیاقت و کفایت داشتن:
سعی کنید به دنبال یادگیری یک تخصص باشید و حرفه ای و متخصص شوید. هرکدام از اعضا باید در کاری متخصص باشند تا به کمک هم بتوانند تیم را به اهدافش برسانند.

۶. اعتماد داشتن اعضای تیم به یکدیگر:
باید بین اعضای تیم اعتماد وجود داشته باشد و در شرایط مختلف بتوانند به یکدیگر تکیه کنند.

۷. انضباط:
در کار تیمی باید نظم وجود داشته باشد و وظایف به طور منظم انجام شوند؛ یعنی کارهای محول شده باید در زمان مناسب و به شیوه ای درست انجام شوند.

۸. ارتقاء توسط اعضای تیم:
ارتقای شما، ارتقای تیم است. ارزش هر شرکتی به منابع انسانی اوست. هر یک از اعضای تیم می توانند باعث افزایش کیفیت کار کل تیم شوند. کسی که بتواند سطح عملکرد تیم را بالا ببرد و بر توان و ظرفیت اعضای تیم بیفزاید، قابل ستایش است.

۹. مشتاق بودن:
شور و شوق درونی اعضای تیم باعث تقویت تیم می شود. حس اشتیاق را در خود برانگیزانید و به کار و تیم خود ایمان داشته باشید.

۱۰. داشتن قصد و هدف:
اعضای تیم برای دستیابی به هدف متعالی، باید تصویر بزرگی از هدف در ذهن داشته باشند، ضعف ها و قدرت های تیم را بشناسند و وقت و نیروی خود را در مسیری بگذارند که آن ها را به هدف تیم برساند.

۱۱. آگاهی از وظایف:
اعضای تیم از وظایف خودآگاهی دارند. آن ها هدف خود را می دانند و به رهبر تیم، اجازه رهبری کردن می دهند. اولویت اولشان موفقیت تیم است بعد موفقیت خودشان.

۱۲. آمادگی:
اعضای تیم برای رسیدن به مقصد و هدف آمادگی دارند. شما برای رسیدن به آمادگی نیازمند ارزیابی مقصد، مسیریابی رسیدن به هدف، داشتن نگرش مثبت نسبت به خود و تیم و درنهایت اقدام و عمل هستید.

۱۳. رابطه مندی:
تیم به وجود اعضایی نیاز دارد که توانایی برقراری ارتباط را داشته باشند و گوشه گیر و منزوی نباشند.

۱۴. اصلاح و بهبود خود:
اعضای یک تیم موفق همواره به فکر این هستند که خود و مهارت هایشان را اصلاح کرده و بهبود دهند. آن ها برای توسعه فردی خودشان فکر می کنند، برنامه پیشرفت دارند، در هرلحظه و زمان آماده هستند و آن چه تاکنون یاد گرفته اند را به کار می گیرند.

۱۵. از خود گذشتگی:
اعضای تیم نسبت به یکدیگر بخشنده بوده، اهل سیاست بازی نیستند، به تیم وفادارند و به وابستگی متقابل بیش از استقلال اهمیت می دهند.

۱۶. راه حل گرا بودن:
اعضای یک تیم موفق مشکل گشایند و اگر با مشکلی مواجه شوند به پیدا کردن راه حل آن فکر می کنند. این افراد تحول آفرین هستند و تیمی که چنین اعضایی داشته باشد موفق است.

۱۷. پیگیری:
اعضای یک تیم موفق برای رسیدن به هدف، پایداری و سماجت دارند. همه توان خود را به کار می گیرند، به شانس و بخت و تقدیر متکی نیستند و در شرایط دشوار، دست از کار نمی کشند.
منبع: 
دنبال چه می گردی؟

 

اصول کار تیمی
انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۹

هنگ نمودن کولرهای گازی دو تکه (اسپلیت)


مثل هر وسیله برقی/ الکترونیکی دیگر، کولرهای گازی هم گاهی هنگ می کنند و از سرد کردن خسته میشوند و در حالی که فن داخل کار می کند، اما از سرمای کولر خبری نیست. دستپاچه میشوید و تعمیرکار را به خانه می آورید. اگر تعمیرکار بی انصاف باشد، می گوید که کمپرسور سوخته که متناسب با سایز کولر شما، یکی دو میلیونی خرجش هست و اگر تعمیر کار کمی انصاف داشته باشد می گوید خازن کمپرسور سوخته و این حدود 200 هزار خرجش هست. بعلاوه کلی هم دردسر اشکال در چیست؟

در 95 در صد مواقع، اشکال از هنگ نمودن کولر گازی است!

راه حل رفع اشکال؟
1. برق تغذیه کولر گازی را کاملاً قطع نمایید. (کابل تغذیه را کاملاً از پریز خارج نمایید). 
2. بمدت 10 دقیقه صبر کنید و فرصت بدهید تا برق باقی مانده در خازن و ادوات الکترونیکی کولر، کاملاً دیسچارج (تخلیه) شوند.
3. درب جلوی پانل کولر گازی واقع در داخل اطاق را باز کرده و بیرون آورید.
4. بدون لمس نمودن دستگاه کنترل دستی، برق تغذیه کولر گازی را وصل کنید.
توجه : فقط برق ورودی را وصل نمایید.
5. بر روی بدنه پانل داخلی کولر گازی (که درب آن را قبلاً بیرون آورده اید) به دنبال یک دکمه ریست (MANUAL منوال) بگردید و آنرا پیدا کنید.
6. دکمه را یک بار فشار دهید. کولر روشن می شود و اصطلاحاً ریست می گردد.
7. به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا کولر روی این وضعیت کار کند.
8. بعد از سپری شدن 5 دقیقه، با استفاده از دستگاه کنترل دستی، دکمه اصلی را بر روی کنترل فشار دهید تا امکان کار با کنترل فراهم گردد. بعد می توانید درجه حرارت و سرعت و... را تنظیم نمایید.
در پایان، درب جلوی پانل را در محل خود قرار داده، ببندید.
تمام شد رفت و شما به سادگی یکی دو میلیون کاسب شدید.
باورتان شود که این روش هنگ زدایی را هیچکدام از تعمیرکاران نمیدانند...

دقت عمل با شماست!.

هنگ نمودن کولرهای گازی دو تکه (اسپلیت)
انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۹

برچسب های مهم

55 سؤال تندخوانی


۵۵ سؤال تندخوانی

قابل توجه شما علاقه مندان محترم و گرامی تندخوانی که کتاب تندخوانی را از ما دریافت نموده اید، پیشنهاد میگردد، شما هم بعد از مطالعه و یادگیری درس های کتاب تندخوانی، به این سؤالات پاسخ دهید تا معلوم شود تا چه حد تمرینات و درس ها را آموخته اید:

۱. تندخوانی را تعریف کنید.

۲. نام دیگر تندخوانی چیست؟

۳. خواندن را تعریف کنید.

۴. چرا وقتی کتابی را به طور عادی میخوانیم در حقیقت خواندنی انجام نداده ایم؟

۵. شعار تندخوانی را بگوئید.

۶. مطالعه کاربردی را تعریف کنید.

۷. مطالعه غیرکاربردی را تعریف کنید.

۸. سرعت خواندن در مطالعه کاربردی بیشتر است یا در مطالعه غیرکاربردی؟

۹. کتاب های درسی جزء کدام نوع مطالعه میباشد؟

۱۰. در تندخوانی، انواع مطالعه را نام ببرید.

۱۱. داستان جزء کدام نوع مطالعه میباشد؟

۱۲. برای آگاهی از نتیجه پیشرفت در تندخوانی، چه موضوعی باید سرلوحه قرار بگیرد؟

۱۳. سرعت های بعد در نتیجه پیشرفت در تندخوانی، نسبت به چه موضوعی باید محاسبه شود؟

۱۴. استاندارد زمانی در مطالعات جهت دقیق شدن تمرینات، هر کدام جداگانه چند دقیقه است؟

۱۵. اقدامات لازم برای بدست آوردن سرعت اولیه در مطالعه کاربردی را بگوئید.

۱۶. آیا نوشتن خلاصه مطلب برای این است که متوجه شویم مطالب را خوب فهمیده ایم؟

۱۷. برای بدست آوردن سرعت اولیه در مطالعه کاربردی از چند دقیقه شروع می کنیم؟

۱۸. ترتیب انتقال متن در خلاصه نویسی را بگوئید.

۱۹. افرادی که خوب می فهمند اما در امتحان نمی توانند به یاد آورند و یا بنویسند، چه اقدام مهم را انجام نداده اند؟

۲۰. قبل از شروع مهارت تندخوانی چه موضوعاتی را باید باور داشته باشیم؟

۲۱. موانع تندخوانی چند تا هستند. نام ببرید.

۲۲. حرکت جارویی برای رفع کدام مانع تندخوانی بکار میرود؟

۲۳. در حرکت جارویی چه اقداماتی انجام می دهیم؟

۲۴. تمرین حرکت جارویی را تاکنون چند بار انجام داده اید؟

۲۵. هر چه ایست ها در خواندن کمتر باشد سرعت مطالعه بیشتر می شود یا کمتر؟

۲۶. برای رفع ایست چشمی در مطالعه از چه حرکتی باید استفاده کرد؟

۲۷. بینایی محیطی را تعریف کنید.

۲۸. ویژگی مهم تمرین ۲ در بینایی محیطی چیست؟

۲۹. به جای خالی کلمه ای مناسب و صحیح بگوئید: دید چشمی بایستی .... یابد و دید محیطی بایستی .... بیابد.

۳۰. فرق دید چشمی با دید محیطی چیست؟

۳۱. عقب گرد در مطالعه را تعریف کنید.

۳۲. در تمرین برای رفع عقب گرد در مطالعه از حرکت .... استفاده می کنیم.

۳۳. انسان چه سریع بخواند و چه کند، به اندازه میزان .... که دارد، می فهمد.

۳۴. آیا پس از رفع نقطه خوانی موفق میشویم همزمان با دیدن یک کلمه کلمات بعدی را هم ببینیم؟

۳۵. قانون ریوارول را بگوئید.

۳۶. رساندن دائمی ذهن به بهترین حالت فهم و درک، به چه موضوعی ربط دارد؟

۳۷. در تندخوانی هدف از انجام هر تمرین چیست؟

۳۸. فرمول سرعت را بگویید.

۳۹. درخت حافظه چیست؟

۴۰. قبل از ورود به تکنیک ها حداقل سرعت در دو نوع خواندن چند کلمه باید باشد؟

۴۱. در کدام تکنیک تندخوانی حافظه با قلب مرتبط میشوند؟

۴۲. در کدام تکنیک تندخوانی، خواندن مفهوم چندانی ندارد و از تمام صفحه عکسبرداری می شود؟

۴۳. استفاده از تمرینات پی در پی کشوهای مغزی، راه درمان چه نوع اختلال می باشد؟

۴۴. برای از بین بردن خستگی ذهن از چه روشی میتوان استفاده کرد؟

۴۵. رمزگردانی یعنی چه؟

۴۶. مرز میان یادگیری و یادآوری چیست؟

۴۷. قانون ششم از قوانین حاکم بر حافظه به ما چه می گوید؟

۴۸. کدگذاری از مراحل بخاطرسپاری یعنی چه؟

۴۹. اندیشه های کلیدی جزء کدام موضوع از خواندن میباشد؟

۵۰. دو مورد از عوامل تقویت حافظه را بگوئید.

۵۱. یک مورد از توصیه های ایمنی حافظه را بگوئید.

۵۲. تمرکز حواس اقدام بر علیه چه چیزی می باشد؟

۵۳. روش انباشتی- تکراری مربوط به چه موضوعی میباشد و چگونه انجام می شود؟

۵۴. موانع تمرکز را نام ببرید؟

۵۵. تمرین گردونه را تعریف نمائید؟

.   .   .   .  .   .   .   .

 پی دی اف 55 سؤال تندخوانی 

امیدوارم شما هم از این سؤالات بهره ببرید!.

 

55 سؤال تندخوانی
انتشار : ۲۲ شهریور ۱۳۹۹

چند مطلب اختصاصی کنکور


چند مطلب اختصاصی کنکور

همانگونه که قبل از کنکور به دنبال نکات کلیدی کنکور هستید، حتماً تخیلات ویژه را هم بیابید و قبل از کنکور اقدام کنید!.

یک تخیل مفید، مؤثر، مهم و ضروری جهت کنکور:
به طور مداوم در اوقاتی که حالتان خوب و خوش است خود را در جلسه امتحان کنکور فرض کنید و این که به خوبی تست ها را جواب می دهید و لبخند خوشحالی بر لب دارید و شادمان از جلسه کنکور بیرون می آیید!

مرزهای مطالب را بیاموزید:
مثال:
در فیزیک هیچگاه ضریب اصطکاک بیشتر از یک نمیشود پس گزینه های کمتر از یک صحیح و بیشتر از آن غلط است. در این صورت، حداقل دو گزینه بیشتر از یک است که بلافاصله رد میشوند و یافتن پاسخ صحیح بسیار ساده است. این یعنی اینکه اگر اینگونه نکات را در مورد درس ها بدانید یا بیابید حتی به زیاد از حد درس خواندن نیاز ندارید.
مشاوران محترم و کلاس های کنکور هم به تمامی افراد کنکوری که تا پایان مشاوره و کلاس حاضر شوند، از آن نکات مهم که موفقیت در کنکور هم در دانستن همین نکات هستند را می آموزند.

مجموعه ای از نکات کلیدی مهم را بطور خلاصه و مفید در برگه ای بنویسید و آن نکات کلیدی را در تست های آزمایشی، بطور مداوم و قدرتمندانه امتحان کنید و انجام دهید و به آنها در تمام لحظات فکر کنید تا پاسخ دادن به تست های کنکور بر اساس نکات کلیدی برای شما عادی و راحت شود تا بتوانید در جلسه کنکور از طریق نکات کلیدی درس ها، به سرعت گزینه صحیح را بیابید!.

نکات کلیدی کنکوری درس ها را باید به هر طریق ممکن بیابید تا در کنکور در همان سال اول شرکت در کنکور به رشته و شهر مورد علاقه خود قبول شوید!.
ضمناً، اولویت در انتخاب رشته بسیار مهم است یعنی باید حتماً فقط رشته های مورد علاقه خود را به ترتیب بنابر شهرهای برتر به ترتیب انتخاب کنید(تحقیق کنید).

آخرین کلام کنکوری:
علاوه بر تخیلات ویژه، نکات کلیدی درس ها و رعایت اولویت صحیح انتخاب رشته، بیوریتم (فصل 1 بخش عوامل کمک در سرعت خواندن کتاب تندخوانی مدرن - عامل 4) را هم بیاموزید تا بتوانید در روز کنکور با روحیه بسیار عالی در جلسه حاضر شوید!.

چند مطلب اختصاصی کنکور
انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۹

10 قدرت ذهن - Pdf


توضیحات را در اینجا بخوانید!.

 

10 قدرت ذهن - Pdf
انتشار : ۳۱ تیر ۱۳۹۹

Google Drive


آیا شما هم گوگل درایو را می شناسید؟!.

آدرس گوگل درایو    آدرس ساخت جیمیل 

درایو گوگل بخشی از گوگل است که میتواند انواع فایل، عکس، فیلم و... را در امنیت کامل برای همیشه برایمان نگهداری کند.

در درایو گوگل، اکثر فایل ها از طریق گوشی و رایانه، به طور مستقیم قابل مشاهده است به جز فایل های نرم افزار که بایستی نصب شوند.

امنیت گوگل بالاست، نگران نباشید.

گوگل در درایو خود در وهله اول 15گیگ فضای رایگان به هر جیمیل می دهد. در صورت نیاز به فضای بیشتر، بایستی خرید انجام شود.

یادمان باشد هر جیمیل مهم و باارزش خود را بایستی فعال، تنظیم و مرتب نگهداریم و هرگز و هرگز در جیمیل نباید و نباید لینک ها را به طور مستقم باز کنیم و حتماً حتماً باید روی لینک کلیک راست کنیم و در صفحه جداگانه باز کنیم و جهت امنیت بیشتر بایستی آن جیمیل را حتماً دو رمزه کنیم زیرا برای گذر از رمز دوم، گوگل برایمان کد عبور را به شماره همراه ما ارسال میکند و فقط خود ما میتوانیم وارد شویم و هکرها نمیتوانند از رمز دوم بگذرند و ناکام می مانند...!.

همچنین هرگز نباید موارد دریافتی در بخش هرزنامه را باز کنیم و ابتدا باید آنها را تیک زده و از طریق منوی بالای مطلب از حالت هرزنامه خارج کنیم تا به صندوق دریافتی مان منتقل شوند و سپس در صندوق ورودی آن را باز کرده و مشاهده کنیم. ضمناً لینک و کلیک راست و باز کردن در صفحه جداگانه یادتان باشد!.

شما هم جهت افزایش دانش خود، درباره درایو گوگل تحقیق کنید.

درایو گوگل در صفحه اول انواع گوشی های هوشمند قرار داده شده است و می توانید از طریق جیمیل وارد شوید و فایلهای خود را به راحتی بارگذاری کنید.

کار با درایو گوگل بسیار آسان است. پس از مدتی کوتاه با آزمون و خطای لازم میتوانید کار با آن را یاد بگیرید. در گوشی ها، آیکن Drive مشخص و پیداست.

موفق و سلامت باشید.

Google Drive
انتشار : ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹

تندخوانی راهی به سوی موفقیت


تندخوانی راهی به سوی موفقیت

مهارت تندخوانی یکی از بهترین مهارت ها برای یادگیری به خصوص در افراد بزرگسال است که نه تنها باعث صرفه جویی در زمان مطالعه می شود، بلکه با استفاده از ترفندهای تندخوانی می توانید زمان خواندن ایمیل‌ها، گزارش های پروژه و تحقیقات را در نصف‌ زمان همیشگی بخوانید.

خواندن، یکی از اساسی‌ترین مهارت‌هاست و خواندنی که با لذت همراه باشد می‌تواند سلامت، حافظه و بهره‌وری شما را دگرگون کند.
در حال حاضر، با وجود حجم زیادی از اطلاعات که در اختیار داریم، این‌طور احساس می‌شود که زمان کافی برای خواندن تمام پیام‌های منتشرشده در چت‌ها، ایمیل‌‌ها، شبکه‌های اجتماعی و گزارش‌های پروژه یا مقاله‌هایی که قصد خواندن آن‌ها را داشتید، وجود ندارد.

مطالعه حجم بالای اسناد و دیگر راه‌های ارتباطی که باید هر روز در محل کار صورت بگیرد، به نظر کار دلهره‌آوری است.
باید بگوییم نگران نباشید چون روش‌هایی وجود دارند که به کمک آن‌ها می‌توانید مطالعه اسناد و مطالب مورد نیاز در محل کار را با سرعت بالاتری انجام دهید.

بله، درست حدس زدید، همان تکنیک‌ معروف تندخوانی.

این تکنیک‌ از قدیم به‌عنوان روشی برای خواندن کتاب‌های قطور در نظر گرفته می‌شده، اما ابی مارکس بیل(Abby Marks Beale)، متخصص تندخوانی و نویسنده می‌گوید، راهبردهای فعال خواندن که در تندخوانی مورد استفاده قرار می‌گیرند برای انواع متون کاربرد دارند.

تندخوانی ممکن است برای کسانی که تاکنون از این تکنیک استفاده نکرده‌اند نوعی ترفند جادویی به نظر برسد، اما بیل می‌گوید، تندخوانی مجموعه‌ای است از راهبرد‌های فعال، ذهنی و آگاهانه که به شخص اجازه می‌دهد تا به‌صورت عامدانه سرعت آنچه می‌خواند را بر اساس شرایط خاص بالا ببرد یا پایین بیاورد.

تندخوانی می‌تواند زمان یادگیری را کاهش دهد

قضیه ساده است. کاهش زمان یادگیری
اگر بتوانید تندتر بخوانید، می‌توانید تندتر یاد بگیرید. فواید تندخوانی

با آموزش مغزتان برای پردازش سریع کلمات، به جای تصویرسازی تک تک کلمات که موجب پایین آمدن سرعت خواندن می‌گردد، عادت می‌کنید تا رشته‌های کاملی از کلمات را بخوانید.

خواندن «کلمه به کلمه»


خواندن «کلمه به کلمه» را کنار بگذاریم

اکنون که محیط مناسبی را برای تمرکز بیشتر فراهم کرده‌اید، باید یاد بگیرید که چگونه با استفاده از ترفند اشاره‌گر تمرکز خود را روی خطی که در حال خواندن آن هستید، بالا ببرید.

مهم‌ترین ترفند تندخوانی که باید در آن مهارت پیدا کنید، توانایی استفاده از بینایی محیطی است تا بتوانید در یک‌لحظه بیش از یک کلمه را ببینید.

افرادی که « تندخوانی» را می‌آموزند، در واقع یاد می‌گیرند که روی هر کلمه متمرکز نشوند (به ‌اصطلاح خواندن کلمه به کلمه را کنار بگذارند) و در عوض با یک نگاه کلمات بیشتری را بخوانند.

بیل مثال زیر را برای این روش عنوان می‌کند:
«بهترین روش برای رسیدن به این هدف، خواندن کلمات یا عبارت‌های کلیدی است.

کلمات کلیدی، کلمات بزرگ‌تر و مهم‌تر یک جمله هستند، درست مانند عنوان‌های یک روزنامه که اصل مطلب را بیان می‌کنند.
یاد بگیرید، چشمان خود را روی کلماتی متوقف کنید که معمولاً شامل سه حرف یا بیشتر می‌شوند و کلماتی که معنای مهم یک جمله را انتقال می‌دهند کلمات کلیدی هستند.»

حالا برگردید و یک‌بار دیگر فقط کلمات پررنگ شده را بخوانید.

کلمات کوچک‌تر و نه‌ چندان مهم «دیده می‌شوند» اما «خوانده» نمی‌شوند و این شروع روند گسترش دید محیطی است.

همچنین، نوع دیگر استفاده از این ترفند، نگاه کردن به گروهی از لغات است که یک تفکر را شکل می‌دهند،
مانند این نمونه:
علاوه بر این، جمله‌ها شامل گروهی از لغات/ هستند که یک تفکر را شکل می‌دهند./به دنبال این گروه‌های فکری باشید/ ضمن درک بیشتر/ از موضوع، میدان دید خود را افزایش دهید.

متن بالا را ابتدا با نادیده گرفتن گروه‌بندی صورت گرفته با خط‌های مورب، بخوانید؛ سپس برگردید و گروه‌بندی‌هایی که با خط‌های مورب ایجادشده را ببینید.

بیل می‌گوید:
«هر دوی این روش‌ها، روش‌ های خواندن فعال هستند که خواننده را ملزم می‌کنند تا روی آنچه می‌خواند و حرکت چشمانش روی صفحه واقعاً تمرکز داشته باشد.»

در ابتدای آموزش تندخوانی، ممکن است فکر کنید که سرعت خواندن شما کندتر شده، اما با گذشت زمان استفاده از این تکنیک‌ها به صورت عادی و طبیعی درمی‌آید.

اگر تندخوانی را فرا بگیرید و برای خواندن متون کاری از آن استفاده کنید، به ‌یقین عصرها وقت آزاد بیشتری برای کتاب خواندن پیدا خواهید کرد.


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

پشتیبانی توسط : فورکیا 4kia.ir

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما