فروشگاه فایل Html, Android, Pdf - فایل های مورد علاقه و نیاز خود را بیابید و دریافت کنید!.

محل لوگو

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 515
  • بازدید دیروز : 133
  • بازدید کل : 256313

کتاب آموزش و دستور تهیه انواع شیرینی جات و خوراکی ها


دانلود رایگان

کتاب آموزش و دستور تهیه انواع شیرینی جات و خوراکی های دلچسب، پرطرفدار و آسان

در این وبگاه، تاکنون آموزش تعدادی از روش های تهیه انواع شیرینی جات و خوراکی ها به صورت جداگانه منتشر شده است اما همه اینها همراه آموزش های دیگر در نسخه کتاب الکترونیکی PDF تهیه و به خدمت عزیزانی که از سایت ما حمایت می کنند، ارائه گردیده است.

امید است مورد پسند شما علاقه مندان که در اینجا حضور یافته اید، واقع شود و از روش های ارائه شده استفاده کنید و انواع شیرینی و خوراکی خوشمزه تهیه کرده و نوش جان کنید!.

کتاب آموزش و دستور تهیه انواع شیرینی جات و خوراکی ها
انتشار : ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹

برچسب های مهم

کیک هویج


کیک هویج
فوق العاده خوش طعم و لذیذ

از زمان های بسیار دور از هویج در کیک‌ های شیرین استفاده می شده است.
در دوره ‌ای شیرین ‌کننده‌ ها کمیاب و گران بود و به دلیل اینکه هویج، از همه انواع میوه ها به غیر از چغندر، قند بیشتری دارد، ساده‌ تر بدست می‌آمد و در نتیجه برای درست کردن دسرهای شیرین مورد استفاده قرار می گرفت.
دستور پخت کیک هویج برای اولین بار در اوایل سال 1827 در کتاب آشپزی فرانسوی که در انگلستان منتشر شد، آمده است.
طبق نوشته ی دانشنامه میراث آشپزی سوئیس، کیک هویج یکی از مشهورترین کیک ‌های سوئیس، بویژه در روزهای تولد بچه‌ها است.

دستور پخت و آماده سازی کیک هویج
مواد لازم:
تخم مرغ درشت 4 عدد
روغن مایع 1 لیوان
هویج خام رنده شده 2 لیوان
گردوی خرد شده 1 استکان
آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان و 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
دارچین 2 تا 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک هویج:
ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن زده تا سفیده کشدار شود. سپس روغن مایع را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. حال آرد، بکینگ پودر، وانیل و دارچین را با یکدیگر مخلوط می کنیم سپس 3 بار الک کرده و کنار می گذاریم.
در این مرحله از کار مخلوط آرد را به هویج رنده شده اضافه کرده و سپس این ترکیب را در دو مرحله، داخل ترکیب تخم مرغ و شکر که از قبل آماده کرده ایم ریخته و سپس به صورت دورانی مخلوط می کنیم.
در آخر هم گردو را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حال قالب مورد نظر خود را ابتدا چرب کرده و سپس مایع کیک را داخل آن می ریزیم.
در نهایت قالب را در فری که از 20 دقیقه قبل آن را گرم کرده ایم گذاشته و با دمای 175 درجه به مدت 50 الی 60 دقیقه اجازه می دهیم تا کیک پخته شود. این کیک را می توانید با خامه و به صورت دلخواه تزیین و سپس سرو کنید. نوش جان

کیک هویج
انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۸

فلافل


فلافل
فوق العاده پرطرفدار و خوشمزه

واژه فلافل برگرفته از کلمه فلفل می‌ باشد. اما بعدا این کلمه گسترش پیدا کرده و در زبان های دیگر از جمله زبان فارسی نیز استفاده شده ‌است. کلمه فلافل در اصل به معنی گلوله نخود می ‌باشد. البته بعضی معتقدند که فلافل غذایی ساخته شده توسط مسیحیان مصر برای روزهای روزه ‌داری مسیحیان بوده و کلمه فلافل به معنی کاملا از نخود می ‌باشد و این غذا توسط آن ها به شام و سایر کشورها نیز گسترش یافته ‌است. این غذا در خاورمیانه و به ‌ویژه اهواز، بیروت، دمشق، شیراز، ایلام، آبادان و بندرعباس بسیار زیاد تهیه و استفاده می‌ گردد.

دستور پخت فلافل بندری بی نهایت لذیذ، دلچسب و آسان
مواد لازم:
نخود 300 گرم
سیر 3 حبه
پیاز 1 عدد
آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا نخود را در آب خیس می کنیم تا نفخ آن برطرف و نرم شود. برای این کار حدود 6 ساعت زمان نیاز است تا نخودها به خوبی نرم شوند. البته اگر زمان دارید نخود را از شب قبل خیس کنید. حال اگر از مخلوط کن استفاده می کنید می توانید به راحتی تمام مواد را با یکدیگر میکس کنید اما توجه داشته باشید که هنگام میکس کردن مواد خیلی له نشوند. ولی اگر مخلوط کن در دسترس ندارید نخود را بعد از خیس خوردن دو بار چرخ کنید. سپس سیر و پیاز را رنده کرده و به نخود اضافه کنید.
در مرحله بعدی آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کرده سپس تخم مرغ را نیز به مواد فلافل اضافه می کنیم. حال باید مواد را خوب ورز دهیم تا کاملاً مخلوط شوند. پس از اینکه مایه فلافل آماده شد نوبت به سرخ کردن فلافل می رسد. برای این کار باید در ظرفی گود مقداری روغن بریزیم. توجه داشته باشید ظرف ما باید کوچک و گود باشد تا فلافل ها هنگام سرخ کردن در روغن غوطه ور باشند. همچنین باید اجازه دهید تا روغن کاملا داغ شود سپس مایه فلافل را در روغن بریزید.
در نهایت مقداری از مایه فلافل را برداشته و به صورت دایره، حالت می دهیم. البته نیاز نیست آنرا تخت کنید و باید به شکل گلوله باشد.
حرارت زیر تابه باید بسیار ملایم باشد تا فلافل ها به آرامی مغز پخت شوند. غذای بی اندازه خوش طعم ما آماده است. نوش جان

نکات مهم:
– توجه داشته باشید که اضافه کردن تخم مرغ در مایه فلافل اختیاری است. اضافه کردن تخم مرغ باعث می شود مواد به خوبی به یکدیگر بچسبند. همچنین اضافه کردن تخم مرغ باعث پفکی تر شدن غذا می شود.
– برای خیس کردن نخود به صورت عادی 6 ساعت زمان نیاز است. البته اگر وقت زیادی نداشته باشید می توانید با اضافه کردن مقداری نمک به نخودهای در حال خیس خوردن، این زمان را نصف و به 3 ساعت برسانید.

فلافل
انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۸

کیک صبحانه


کیک صبحانه
فوق العاده آسان و خوشمزه
آموزش طرز تهیه کیک صبحانه پرطرفدار و خوش طعم

کیک یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که انواع متفاوتی دارد و معمولا به عنوان عصرانه همراه با چای و یا قهوه سرو می گردد. کیک وانیلی، شکلاتی، توت فرنگی، پرتقالی، قهوه و غیره از انواع کیک های پرطرفدار در دنیا هستند. دستورالعمل های بسیار متنوعی برای تهیه انواع کیک وجود دارد که یکی از آن ها برای تهیه کیک صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد و بسیار خوش طعم و آسان می باشد.

مواد لازم:
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
تخم مرغ 2 عدد
وانیل نوک قاشق چای خوری
شکر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
شیر 1 پیمانه

طرز تهیه کیک صبحانه:
ابتدا آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کنید. سپس تخم مرغ ها را که از قبل به دمای محیط رسیده، همراه با وانیل با همزن برقی زده تا کرم رنگ و کشدار شود. حال در این مرحله شکر را اضافه کرده و دوباره حدود سه دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس روغن مایع را اضافه کرده و حدود1 تا 2 دقیقه بزنید.
در مرحله بعدی هم شیر را اضافه کرده و بزنید. در آخرهم ترکیب آرد و بیکینگ پودر را در سه مرحله اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. در این مرحله از کار کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید و یا ابتدا قالب را چرب کرده و سپس آرد پاشی کنید و سپس مواد کیک را داخل قالب ریخته و در فری که از قبل گرم شده است با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار دهید و بعد از اطمینان از پخته شدن کیک، آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا کاملا خنک شود و نهایتا از قالب خارج کنید.
این کیک را می توانید با عسل، پودر قند، خامه و یا کرم شکلات میل کنید. نوش جان

کیک صبحانه
انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۸

چیکن استراگانف


چیکن استراگانف
فوق العاده خوشمزه و لذیذ
یک غذای روسی دلچسب و پرطرفدار

چیکن استراگانف یک نوع غذای روسی است که از تکه‌های گوشت مرغ به همراه خامه تشکیل شده‌ است. پس از ابداع آن در قرن نوزدهم میلادی در روسیه، این غذا در ایران، اروپا، آمریکای شمالی، استرالیا، جنوب آفریقا، لبنان و برزیل نیز رواج پیدا کرد. 

علت نام گذاری این غذا احتمالا به خانواده استراگانف باز می ‌گردد، هرچند که برخی احتمال می ‌دهند این نام از فعلی در زبان روسی گرفته شده باشد که به معنای تراشیدن و رشته رشته کردن می باشد.
نوع دیگر این غذا که در آن از تکه های گوشت به جای مرغ استفاده می شود بیف استراگانف نامیده می شود.

دستور پخت استراگانف یک غذای روسی
مواد لازم:
سینه مرغ 2 عدد
قارچ 8 تا 10 عدد
خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری
شیر 1 پیمانه
آرد 2 تا 3 قاشق غذاخوری
کره 50‌ گرم
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
چیپس خلالی به میزان لازم

طرز تهیه چیکن استراگانف:
ابتدا سینه مرغ را نواری برش بزنید سپس با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. حال قارچ های ورقه شده را در کمی روغن تفت دهید تا آب آن ها تقریبا کشیده شود سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
در این مرحله، پیاز را خلال کرده و در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی روشن شود. حال یک قاشق مرباخوری کره به پیاز اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد مرغ ها را به آن اضافه کرده و تفت دهید. هنگامی که مرغ کمی تفت خورده و نرم شد، باقی کره را اضافه کرده و هم بزنید سپس حرارت را ملایم کرده و دو یا سه قاشق غذاخوری آرد را روی مرغ ها پاشیده و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
در این مرحله از کار یک پیمانه شیر را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا با مواد ترکیب شود و هنگامی که سس کمی غلیظ شد قارچ ها را نیز اضافه و مخلوط کنید. در نهایت خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس حرارت را خاموش کرده و غذا را با چیپس خلالی تزیین و سرو کنید. نوش جان

چیکن استراگانف
انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۸

ژله گل انار


ژله گل انار
فوق العاده پرطرفدار ویژه شب یلدا
بی نهایت خوشمزه و آسان

شب یلدا یا شب چله یکی از کهن ‌ترین جشن‌ های ایرانی ها می باشد. در این جشن، طی شدن بلندترین شب سال و به دنبال آن بلندتر شدن طول روزها در نیم‌ کره شمالی، که مصادف با انقلاب زمستانی است، گرامی داشته می‌شود. یلدا به زمان بین غروب آفتاب از ۳۰ آذر (آخرین روز پاییز) تا طلوع آفتاب در اول ماه دی (نخستین روز زمستان) گفته می ‌شود. در این شب انواع میوه‌ ها مانند هندوانه و انار، انواع دسرها، آجیل و غیره تهیه شده و خانواده ها به دور هم جشن می گیرند.

مواد لازم:
ژله آلوئه ورا 1 بسته
انار به میزان لازم

طرز تهیه ژله:
ابتدا پودر ژله را با یک لیوان آب جوش بن مارى کرده تا دانه هاى ژله کاملاً در آب حل و ژله شفاف شود. سپس اجازه می دهیم تا ژله خنک و نیم بند شود. حال در این فاصله، انارها را برش زده و دانه های انار که به صورت دسته اى کنار هم روى پوست سفید قرار دارد و اصطلاحا به آن گل انار می گویند را در می آوریم. بعد از این مرحله گل انار را داخل قالب سیلیکونى به شکل نیم دایره به صورت بر عکس قرار می دهیم به صورتی که روى گل، کف قالب قرار بگیرد. حال ژله ى نیم بند را، روى انار ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد.
در نهایت هم دور ژله را آزاد کرده و از قالب به راحتى جدا مى کنیم و داخل ظرف مورد نظر خود سرو می کنیم.
این ژله معمولاً در مهمانی های شب یلدا تهیه و سرو می گردد. نوش جان

ژله گل انار
انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۸

رول پنیری مکزیکی


رول پنیری مکزیکی
فوق العاده خوشمزه و دلچسب
یک پیش غذای آسان

پیش غذا معمولا یک خوراکی و یا غذای سبک است که پیش از وعده ی اصلی سرو می گردد. در دنیا انواع و اقسام پیش غذاها وجود دارد که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. از پیش غذاهای ایرانی می توان به کشک و بادمجان، میرزا قاسمی، انواع سوپ، انواع سالاد و غیره اشاره کرد. یکی از پیش غذاهای بسیار آسان و پرطرفدار که نیازی به پخت ندارد، رول پنیری مکزیکی می باشد.

مواد لازم:
پنیر خامه ای 1 بسته
پنیر چدار 1 فنجان
خامه ترش 1 فنجان
زیتون خرد شده 1 فنجان
فلفل دلمه ای خرد شده 1 فنجان
پیازچه خرد شده 1/2 فنجان
پودر سیر به میزان لازم
نمک به میزان لازم
نان لواش نازک به تعداد لازم

طرز تهیه رول پنیری مکزیکی:
ابتدا زیتون، فلفل دلمه ای و پیازچه خرد شده را با پودر سیر و نمک با یکدیگر مخلوط کنید. سپس پنیر چدار و خامه ترش را به آن ها اضافه کنید. در این مرحله یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را روی آن قرار دهید. حال پنیرخامه ای را با کمک کاردک یا چاقو روی نان لواش بزنید و سپس از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید.
رول نان لواش را همراه با سلفون برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
در نهایت رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید. رول مکزیکی فوق العاده خوشمزه ما آماده است. نوش جان

رول پنیری مکزیکی
انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۸

کراکت مرغ


کراکت مرغ
فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار

کراکت یا کروکت یکی از انواع غذاهای فست فودی می باشد که به آسانی تهیه و سرو می گردد.
کراکت انواع متفاتی دارد که معمولا با مرغ، گوشت، سیب زمینی و سبزیجات تهیه می گردد.
اصالت کراکت به کشور فرانسه برمی گردد و معمولا به عنوان غذای اصلی و یا پیش غذا سرو می گردد. کراکت گزینه بسیار مناسبی به عنوان یک پیش غذای آسان و پرطرفدار برای مهمانی ها به شمار می آید.

دستور پخت کراکت مرغ یک غذای فست فودی بسیار آسان
مواد لازم:
مرغ چرخ شده 500 گرم
فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده 200 گرم
پنیر پیتزا 200 گرم
گشنیز و جعفری ساطوری شده 4 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری 3 تا 4 قاشق غذاخوری
زرد چوبه، نمک، پودر پیاز و پودر سیر به میزان لازم
پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه کراکت:
ابتدا همه مواد را با مرغ چرخ شده به خوبی مخلوط کرده و حسابی ورز می دهیم و سپس به سیخ چوبی می کشیم.حال در یک ظرف تخم مرغ زده شده، در ظرفی دیگر آرد سفید و ظرفی هم پودر سوخاری ریخته و کراکت هایی که به سیخ چوبی کشیده ایم را اول در آرد، بعد تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری غلت می دهیم. حال کراکت ها را به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم. در نهایت هم آن ها را داخل تابه با روغن زیاد کاملا سرخ می کنیم. کراکت را می توانید همراه با انواع سس ها به صورت دلخواه سرو کنید. نوش جان

نکته: به جای پودر سوخاری می توانید از نان باگت خشک و آسیاب شده استفاده کنید.

کراکت مرغ
انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۸

مسقطی انار


مسقطی انار
بی اندازه خوشمزه و آسان ویژه شب یلدا بسیار پرطرفدار و دلچسب

مسقطی نوعی حلوا و یا شیرینی است که جزو سوغات بعضی از شهر‌های ایران مانند بوشهر، سیرجان، بندرعباس، کازرون، لار و گراش به شمار می‌آید. نشاسته، ماده اصلی در تهیه این شیرینی خوش طعم است که از انواع مغز پسته، مغز بادام، پودر نارگیل و یا پودر قند برای تزیین آن استفاده می ‌گردد. طرز تهیه مسقطی شبیه به تهیه فرنی نشاسته ‌است اما مدت زمان تهیه آن طولانی ‌تر می باشد. مسقطی همچنین یکی از شیرینی های بسیار پرطرفدار در کشور ما به حساب می آید که معمولا همراه با چای سرو می گردد.

مواد لازم:
آب انار 4 لیوان
نشاسته 8 قاشق غذاخوری
شکر 2 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
کره 50 گرم

طرز تهیه مسقطی انار:
ابتدا نشاسته را با آب انار مخلوط کرده تا حل شود سپس داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا نشاسته خودش را بگیرد. حال شکر را اضافه و مخلوط کنید.
پس از اینکه غلظت مواد مانند فرنی شد گلاب را اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا شفاف شود و سپس کره را اضافه کنید. در این مرحله مسقطی را داخل قالبی که از قبل چرب کرده اید ریخته و پخش کنید. در نهایت قالب را داخل یخچال قرار داده تا مسقطی بسته شود و خود را کاملا بگیرد.
مسقطی را می توانید با پودر قند، خلال پسته، پودر نارگیل و غیره به دلخواه خود تزیین و سپس سرو کنید. نوش جان

نکته: اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است می توانید مقدار شکر را کم تر کنید.

مسقطی انار
انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۸

پیراشکی روسی


پیراشکی روسی
بی نهایت خوشمزه و دلچسب

یک غذای متفاوت و پرطرفدار
پیراشکی یکی از غذاهای ملی روسیه است که نامی عمومی برای غذاهای پخته یا سرخ‌ شده‌ ای می باشد که با مواد متنوعی تهیه و پر می شوند. این مواد متنوع می تواند از انواع مواد پیتزا، مرغ، گوشت، تا حتی پنیر صبحانه نیز باشد. خمیر پیراشکی می تواند از انواع خمیر ها تهیه و آماده گردد. یکی از انواع پیراشکی که بسیار هم پرطرفدار است پیراشکی سنتی روسیه است که به عنوان میان وعده و یا وعده ی اصلی تهیه می گردد و بسیار لذیذ و خوشمزه است.

مواد لازم برای خمیر:
آرد 340 گرم
شیر گرم 180 میلی لیتر
مایه خمیر خشک 2 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
روغ مایع 3 قاشق غذاخوری

مواد میانی:
سینه مرغ 1 عدد
گشنیز خرد شده 1/2 پیمانه
پیازچه خرد شده 1/4 پیمانه
ماست یونانی 3 تا 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه پیراشکی:
ابتدا سینه مرغ را پخته و ریز خرد می کنیم سپس همه مواد میانی پیراشکی شامل مرغ، گشنیز، ماست، پیازچه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و داخل یخچال قرار می دهیم.
حال برای تهیه خمیر، ابتدا همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده سپس میان آن را گود کرده و شیر گرم و روغن را افزوده و مخلوط می کنیم. سپس به مدت 10 دقیقه به آرامی ورز داده تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید. حال خمیر را در کاسه ای که از قبل چرب شده قرار داده و روی آن را می پوشانیم و در محل مناسبی قرار می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. پس از آن خمیر را به 12 الی 14 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را به شکل دایره هایی به قطر 10 سانتی متر باز می کنیم.
از مواد میانی به اندازه 1 قاشق سوپ خوری روی خمیر باز شده قرار داده و روی سطح خمیر کمی پهن می کنیم به طوری که با لبه خمیر یک سانتی متر فاصله داشته باشد. حال دور خمیر را به سمت بالا متمایل کرده و به سمت داخل چین می دهیم به صورتی که چین ها به مرکز نرسد و مواد میانی نمایان باشد. سپس در روغنی که از قبل داغ شده و با حرارت ملایم ابتدا روی پیراشکی را سرخ کرده سپس برمی گردانیم تا روی دیگر آن نیز طلایی شود. سپس پیراشکی ها را بر روی دستمال کاغذی و یا صافی روغن گیر قرار می دهیم تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. پیراشکی بی نهایت خوشمزه ما آماده است می توانید آن را به دلخواه تزیین و سپس سرو کنید. نوش جان

پیراشکی روسی
انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۸

کوفته ترکی


کوفته ترکی
فوق العاده خوش طعم و جذاب

کوفته یکی از غذاهای معروف، قدیمی و پرطرفدار ایرانی محسوب می شود که به شیوه های متفاوتی تهیه می گردد اما پایه اصلی آن معمولا گوشت قرمز است. همچنین از آن جایی که در تهیه این غذا از مواد مقوی و پرکالری استفاده می‌ شود در نتیجه از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
یکی از انواع کوفته ها، مربوط به کشور ترکیه است که علاوه بر اینکه به راحتی تهیه می گردد بسیار خوشمزه و به ذائقه ایرانی ها نیز نزدیک می باشد.

مواد لازم برای تهیه کوفته ترکی:
گوشت چرخ کرده کم چربی 500 گرم
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
نان خشک شده 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
جعفری خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، زیره و نمک به مقدار لازم
روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه کوفته ترکی:
ابتدا در ظرفی بزرگ گوشت چرخ ‌کرده، خرده ‌نان، تخم مرغ، نمک، فلفل، زیره، جعفری خرد شده، پیاز و سیر رنده شده را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم.
باید این نکته را بدانید که هر چه بیشتر مواد را ورز دهیم غذای ما خوشمزه تر و ترد تر خواهد شد. در این مرحله بهتر است که روی مواد را پوشانده و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهیم. البته باید توجه داشته باشید که قبل از سرخ کردن، مخلوط گوشت را از یخچال بیرون آورده تا به دمای محیط برسد. سپس به اندازه‌های دلخواه از مواد برداشته و در روغن داغ، سرخ می کنیم. در نهایت با توجه به سلیقه خود می‌ توانیم با گوجه ‌فرنگی،خیارشور، پیاز و غیره غذا را تزیین و سپس سرو کنیم. غذای فوق العاده خوشمزه و لذیذ ما آماده است. نوش جان

نکات مهم:
به جای خرده نان می توانید از یک فنجان آرد سوخاری استفاده کنید.
بعد از رنده کردن پیاز حتما آب آن را کامل بگیرید.
اگر زمان کافی در اختیار ندارید نیازی نیست تا مخلوط گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

کوفته ترکی
انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۸

دسر سوهان سنتی


دسر سوهان سنتی
خوش طعم و بسیار آسان

آموزش تهیه دسر سوهان:
سوهان نوعی شیرینی سنتی ایرانی است که از جوانه گندم تهیه می ‌شود.
سوهان به شکل‌ های مختلفی مانند سوهان عسلی، سوهان کنجدی، سوهان حلوایی، سوهان بادامی، سوهان گزی، سوهان لقمه، سوهان کره‌ای، سوهان پشمکی و غیره تولید و عرضه می‌ شود. سوهان قم معروف ‌ترین سوهان در ایران است.

مواد لازم برای تهیه دسر سوهان:
زرده تخم مرغ 3 عدد
آرد گندم 100 گرم
پودر جوانه گندم 30 گرم
پودر شکر 100 گرم
آب سرد 2 پیمانه
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
پودر هل 1 قاشق مربا خوری
کره ذوب شده 100 گرم

طرز تهیه دسر سوهان:
ابتدا تخم مرغ ها را کمی با همزن می زنیم سپس پودر شکر و کره ذوب شده را به آن اضافه می کنیم و کنار می گذاریم. در این مرحله داخل یک ظرف بزرگ دو لیوان آب ریخته، آرد و پودر جوانه گندم را به آن اضافه کرده و خوب به هم می زنیم تا یک دست شود سپس داخل تابه ریخته و روی حرارت می گذاریم و مرتب به هم می زنیم تا کمی غلیظ شود در مرحله بعدی زعفران را به آن اضافه کرده و درنهایت موادی که کنار گذاشته بودیم به آن اضافه و مرتب به هم می زنیم. پنج دقیقه قبل از این که دسر ما آماده شود پودر هل را اضافه می کنیم. دسر ما آماده است. نوش جان

نکته: زمان آماده شدن این دسر نیم ساعت می باشد.

دسر سوهان سنتی
انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۸

خطاها در ماشین لباسشویی پاکشوما و رفع آنها


کدهای خطا و ارور ماشین لباسشویی پاکشوما

هدف از اینکه باید از کدهای خطا و ارورهایی که بر روی پنل ماشین لباسشویی نمایان می شوند اطلاع داشته باشید، باید به مواردی چون جلوگیری از آسیب رسیدن به دستگاه، صرف هزینه کمتر برای رفع مشکل و همینطور پیشگیری از بروز مشکلات جدی تر که قطعاً هزینه های هنگفتی را با خود به همراه دارد، می باشد.

قبل از معرفی و بررسی کدهای خطا یا ارور های ماشین لباسشویی پاکشوما این نکته را باید متذکر شویم که اگر شخصاً هیچ تخصصی در زمینه تعمیر ماشین لباسشویی خود و رفع هر یک از کدهای خطا را ندارید، بهتر است اقدام به هیچ کاری نکنید و تعمیر دستگاه خود را به تکنسین های متخصص بسپارید.

کد خطا PE ماشین لباسشویی پاکشوما
یکی از کدهای خطا ماشین لباسشویی پاکشوما، ارور PE بوده که علت به نمایش در آمدن این ارور بر روی پنل ماشین لباسشویی، وجود خرابی در قسمت هیدروستات می باشد.

رفع ارور PE:
برای رفع این کد خطا، باید مقدار مقاومت پایه های آن توسط تکنسین متخصص بررسی شود.

در صورتیکه هیدروستات معیوب و یا سوخته بود، این قطعه باید تعویض گردد.
کد خطا و ارور OE ماشین لباسشویی پاکشوما
وجود ارور OE میتواند به دو دلیل باشد:
وجود ایراد در قسمت پمپ تخلیه
ایراد در قسمت برد الکترونیکی ماشین لباسشویی

رفع ارور OE:
برای رفع این ارور کافیست لوله تخلیه آب بررسی شود تا دچار گرفتگی نباشد.
مقدار مقاومت سیم پیچ پمپ تخلیه نیز باید توسط تکنسین متخصص اندازه گیری شده و در صورت مشاهده خرابی، اقدام به تعویض آن کند.

کد خطا DE ماشین لباسشویی پاکشوما
تنها کافیست میکروسوئیچ درب لباسشویی دچار خرابی شود تا شما ارور DE را بر روی پنل لباسشویی پاکشوما ملاحظه کنید. از دیگر دلایل بروز این کد خطا می توان به موارد زیر نیز اشاره کرد:
سوختگی میکروسوئیچ درب لباسشویی
ایراد در قسمت برد الکترونیکی دستگاه
رفع ارور DE:
به دلیل اهمیت و حساس بودن تعمیر و تعویض قطعات این کد خطا، رفع این ارور را باید به تعممیرکار متخصص بسپارید.

کد خطا و ارور E10 ماشین لباسشویی پاکشوما
زمانی که آب بیش از زمان مورد نیاز در جریان باشد، با کد خطا E10 رو به رو خواهید شد.
رفع ارور E10:
برای رفع این کد خطا باید فشار آب، فیلتر شیر برقی و شلنگ فرمان هیدروستات چک و بررسی شود.

کد خطا و ارور E11 ماشین لباسشویی پاکشوما
در برنامه Prewash مقدار آب بیش از حد مجاز شود، ارور E11 بر روی صفحه پنل به نمایش در خواهد آمد.
رفع ارور E11:
تنها کافیست مطمئن شوید که مقدار آب در حد استاندارد برنامه Prewash باشد.

کد خطا و ارور E12 ماشین لباسشویی پاکشوما
کافیست عملکرد هیدروستات به وقفه افتاده باشد تا آب سر ریز شود و همین اتفاق باعث کد خطا E12 خواهد شد.
رفع ارور E12:
مطمئن شوید تا به حد استاندارد دستگاه را از آب پر می کنید. اگر مشکل از هیدروستات دستگاه بود، باید بررسی و چک کردن این قسمت را به تکنسین متخصص واگذار کنید.

کد خطا و ارور E20 ماشین لباسشویی پاکشوما
با مشاهده این ارور باید متوجه شوید که مدار پمپ تخلیه دچار مشکل شده است.

ارور E21 ماشین لباسشویی پاکشوما
از دلایل ظاهر شدن این ارور می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تخلیه بیش از حد استاندارد پمپ تخلیه
فرمان قطع ندادن تایمر
رفع ارور E21:
برای رفع کد خطا E21، باید سنسور اتمام آب مورد بررسی قرار بگیرد.

کد خطا E30 و E31ماشین لباسشویی پاکشوما
زمانیکه درب ماشین لباسشویی پاکشوما به خوبی بسته نشود و یا به بیانی واضح تر قفل نشود، کد خطا E30 را بر روی صفحه پنل دستگاه مشاهده خواهید کرد.
رفع ارور E30 و E31:
باید میکروسوئیچ و اتصالات مرتبط با آن توسط تعمیرکاران متخصص چک و بررسی شود.

کد خطا E33 ماشین لباسشویی پاکشوما
یکی دیگر از ارور های ماشین لباسشویی که میتوان نام برد، کد خطا E33 می باشد که تنها کافیست سنسور سطح آب خراب شود و قادر به تعیین سطح آب نباشد تا با این ارور مواجه شوید.
رفع ارور E33:
سنسور سطح آب را بررسی کرده و در صورت خرابی در این قسمت اقدام به تعویض و یا تعمیر آن کنید

کد خطا و ارور E34 و E35 ماشین لباسشویی پاکشوما
کد خطا E34 به معنای این است که مدار سنسور حرارت سنج آب دچار مشکل شده است.
رفع ارور E34 و E35:
برای رفع این کد خطا از صفحه پنل ماشین لباسشویی پاکشوما، یکی از دو مرحله زیر را انجام دهید:
تست و بررسی جدا ترمیستور
ولوم دمای روی برد مورد بررسی قرار بگیرد.

کد خطا و ارور E36 و E3C ماشین لباسشویی پاکشوما
خرابی در قسمت المنت دستگاه، برابر است با رو به رو شدن با کد خطا E36
رفع ارور E36 و E3C:
برای اینکه این کد خطا را به راحتی برطرف کنید، بهتر است اتصالات مربوط به المنت مورد بررسی قرار بگیرند.

کد خطا E3D ماشین لباسشویی پاکشوما
این کد خطا و یا ارور، نشان می دهد که نوسانات برق به صورت معمولی و نرمال عمل نمی کنند.
رفع ارور E3D:
رفع این کد خطا باید با چک کردن اتصالات برق دستگاه و به دست تکنسین های متخصص باید بررسی و رفع شود.

کد خطا E40 و E41 ماشین لباسشویی پاکشوما
از دیگر کدهای خطا ماشین لباسشویی پاکشوما، باید به ارور E40 اشاره کرد که نشان دهنده پاک شدن برنامه دستگاه می باشد.
رفع ارور E40 و E41:
برای رفع این کد خطا باید خطای ایپروم در تشخیص خطا برد مورد بررسی قرار بگیرد.

کد خطا و ارور E60 ماشین لباسشویی پاکشوما
زمانیکه موتور ماشین لباسشویی پاکشوما دچار ایراد و خرابی شود، با کد خطا E60 بر روی پنل دستگاه مواجه خواهید شد. رفع ارور E60:
رفع این ارور یا کد خطا که با موتور دستگاه مرتبط است، باید توسط تکنسین متخصص انجام شود.

ارور E61، E62 و E63 ماشین لباسشویی پاکشوما
کد خطا E61 یعنی اینکه دستگاه قادر به تشخیص سرعت موتور نمی باشد و یا خراب است.
رفع ارور E61 و E62 و E63:
برای رفع این ارور تنها کافیست تاخو دستگاه بررسی و چک شود.

کد خطا E70 ماشین لباسشویی پاکشوما
تنها کافیست سوئیچ پاور قطع نشود تا شما کد خطا E70 را بر روی دستگاه مشاهده کنید.
رفع ارور E70:
این ارور باید توسط متخصص تعمیر ماشین لباسشویی پاکشوما، مورد بررسی و چک شدن قرار بگیرد.

کد خطا E80 ماشین لباسشویی پاکشوما
زمانیکه برد اصلی دچار مشکل و یا خرابی شود ارور E80 را مشاهده می کنید.

ارور CL ماشین لباسشویی پاکشوما
یکی از ارور های ماشین لباسشویی پاکشوما ، کد خطا CL میباشد که این ارور نمایشگر این بوده که قفل کودک دچار مشکل شده است.
رفع ارور CL:
زمانیکه نماد قفل کودک را بر روی صفحه پنل مشاهده کردید، دو دکمه ای که مخصوص به قفل کودک بوده را نگه داشته تا این کد خطا رفع شود.

کد خطا و ارور F0 ماشین لباسشویی پاکشوما
این کد خطا و یا ارور نشان دهنده قطعی برق در لباسشویی پاکشوما می باشد.
رفع ارور F0:
این ارور به دلیل اینکه با برق دستگاه یکی می باشد، باید توسط تکنسین متخصص بررسی و چک شود و در صورت نیاز اقدام به تعمیر اتصالات برق آن کند.

کد خطا و ارور E1 ماشین لباسشویی پاکشوما
زمانیکه مکش آب بیش از یک ساعت به طوب بیانجامد، کد خطا E1 بر روی صفحه پنل نمایش داده می شود.
رفع ارور E1:
برای رفع این ارور باید مراحل زیر انجام شود:
چک کردن شیر برقی فیلتر
چک و بررسی فشار آب

کد خطا و ارور E2 ماشین لباسشویی پاکشوما
این کد خطا یا ارور نشان می دهد که مرحله تخلیه بنا بر دلایل زیر دچار مشکل است:
طولانی شدن تخلیه آب
درست عمل نکردن پمپ تخلیه
شلنگ تخلیه دچار گرفتگی شود.
رفع ارور E2:
شلنگ تخلیه را بررسی کنید و اگر مسدود بود، گرفتگی آن را برطرف کنید. چنانچه پمپ تخلیه نیز دچار مشکل بود، توسط تکنسین متخصص باید بررسی شود و در صورت نیاز اقدام به تعمیر و یا تعویض آن کند.

کد خطا و ارور E3 ماشین لباسشویی پاکشوما
هنگام کار کردن خشک کن لباسشویی پاکشوما، چنانچه درب لباسشویی به خوبی بسته و یا قفل نشده باشد، با این کد خطا رو به رو خواهید شد.
رفع ارور E3:
برای رفع این ارور تنها کافیست درب را به خوبی ببندید و یا اگر باز هم مشکل برطرف نشد، میکروسوئیچ را مورد بررسی قرار دهید.

کد خطا و ارور E4 ماشین لباسشویی پاکشوما
از دیگر کدهای خطا یا ارور های ماشین لباسشویی پاکشوما، باید به E4 اشاره کنیم که نشان دهنده اخطار لرزش دستگاه می باشد و بعد از 3 بار تصحیح کردن این ارور به نمایش در خواهد آمد.
رفع ارور E4:
زمانیکه لباس ها را به صورت یکنواخت در لباسشویی پراکنده کنید، دیگر با این ارور مواجه نخواهید شد.

کد خطا و ارور E8 ماشین لباسشویی پاکشوما
زمانیکه سنسور آب درست عمل نکند، با اخطار E8 مواجه میشوید.
رفع ارور E8:
این کد خطا باید توسط تکنسین متخصص بررسی و برطرف گردد.

کد خطا و ارور HU ماشین لباسشویی پاکشوما
این کد خطا میزان بالا بودن ولتاژ برق را نشان می دهد.
رفع ارور HU:
روشن نکردن لباسشویی در صورت بالا بودن ولتاژ
صبر کردن برای تنظیم شدن ولتاژ برق

امیدواریم مطالب مناسبی را در خصوص معرفی کدهای خطا و ارور های ماشین لباسشویی پاکشوما و مراحل رفع هریک از این ارورها را در اختیار شما مصرف کنندگان لباسشویی پاکشوما قرار داده باشیم.
در انتها این مورد را هم باید اضافه کنیم که در صورت نداشتن تخصص در زمینه تعمیر ماشین لباسشویی خود، حتماً به تعمیرگاه معتبر و متخصصین تعمیر لوازم خانگی مراجعه کنید و از اقدام خودسرانه جهت پیشگیری از آسیب به دستگاه، اجتناب نمائید!.

منبع: کالا تعمیر

dl-files.ir

خطاها در ماشین لباسشویی پاکشوما و رفع آنها
انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۸

کتاب اسرار هاله


کتاب اسرار هاله انسان

نویسنده : لوبسانگ رامپا

مترجم: ا.نیک نژاد

نوبت چاپ: اول - 1377

 

کتاب اسرار هاله
انتشار : ۲۷ شهریور ۱۳۹۸

تسلط بر مهارت تندخوانی


برای بهره‌‌ وری بیشتر، بر مهارت تندخوانی تسلط پیدا کنیم

تندخوانی راهی به سوی موفقیت
مهارت تندخوانی یکی از بهترین مهارت ها برای یادگیری به‌ خصوص در افراد بزرگسال است که نه تنها باعث صرفه جویی در زمان مطالعه می شود، بلکه با استفاده از ترفندهای تندخوانی می توانید زمان خواندن ایمیل‌ها، گزارش های پروژه و تحقیقات را در نصف‌ زمان همیشگی بخوانید.

خواندن، یکی از اساسی‌ترین مهارت‌هاست و خواندنی که با لذت همراه باشد می‌تواند سلامت، حافظه و بهره‌وری شما را دگرگون کند.

در حال حاضر، با وجود حجم زیادی از اطلاعات که در اختیار داریم، این‌طور احساس می‌شود که زمان کافی برای خواندن تمام پیام‌های منتشر شده در چت‌ها، ایمیل‌‌ها، شبکه‌های اجتماعی و گزارش‌های پروژه یا مقاله‌هایی که قصد خواندن آن‌ها را داشتید، وجود ندارد.

مطالعه حجم بالای اسناد و دیگر راه های ارتباطی که باید هر روز در محل کار صورت بگیرد، به نظر کار دلهره‌آوری است.
باید بگوییم نگران نباشید چون روش‌هایی وجود دارند که به کمک آن‌ها می‌توانید مطالعه اسناد و مطالب مورد نیاز در محل کار را با سرعت بالاتری انجام دهید.
بله، درست حدس زدید، همان تکنیک‌ معروف تندخوانی.

این تکنیک‌ از قدیم به‌ عنوان روشی برای خواندن کتاب‌های قطور در نظر گرفته می‌شده، اما ابی مارکس بیل(Abby Marks Beale)، متخصص تندخوانی و نویسنده می‌گوید، راهبردهای فعال خواندن که در تندخوانی مورد استفاده قرار می‌گیرند برای انواع متون کاربرد دارند.

تندخوانی ممکن است برای کسانی که تاکنون از این تکنیک استفاده نکرده‌اند نوعی ترفند جادویی به نظر برسد، اما بیل می‌گوید، تندخوانی مجموعه‌ای است از راهبرد‌های فعال، ذهنی و آگاهانه که به شخص اجازه می‌دهد تا به‌ صورت عامدانه سرعت آنچه می‌خواند را بر اساس شرایط خاص بالا ببرد یا پایین بیاورد.

بیل می‌گوید، قبل از خواندن حتی یک کلمه، «یک محیط متمرکز ایجاد کنید.»

ایجاد یک محیط متمرکز خیلی مهم است.

این محیط در واقع محیطی به دور از حواس‌پرتی‌ها است.

وجود چنین محیطی به مغز امکان می‌دهد تا تنها روی یک محرک تمرکز داشته باشد و اطلاعات را خیلی سریع‌تر و راحت‌تر جذب کند.

اگر دفتر کار اختصاصی دارید، ایجاد این محیط متمرکز آسان به نظر می‌رسد، اما در مورد کسانی که در فضاهای باز کار می‌کنند، فراهم کردن چنین محیطی که به ‌دور از تمام حواس‌پرتی‌ها باشد، دشوار است.

البته منظور این نیست که امکان تندخوانی در محیط‌های کاری باز وجود ندارد، اما ممکن است به ابزارهایی همچون هدفون‌های صداگیر نیاز باشد.

منبع: shabakeh-mag.com

تسلط بر مهارت تندخوانی
انتشار : ۷ مرداد ۱۳۹۸

برچسب های مهم


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

پشتیبانی توسط : فورکیا 4kia.ir

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما