رول پنیری مکزیکی
فوق العاده خوشمزه و دلچسب
یک پیش غذای آسان
پیش غذا معمولا یک خوراکی و یا غذای سبک است که پیش از وعده ی اصلی سرو می گردد. در دنیا انواع و اقسام پیش غذاها وجود دارد که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. از پیش غذاهای ایرانی می توان به کشک و بادمجان، میرزا قاسمی، انواع سوپ، انواع سالاد و غیره اشاره کرد. یکی از پیش غذاهای بسیار آسان و پرطرفدار که نیازی به پخت ندارد، رول پنیری مکزیکی می باشد.
مواد لازم:
پنیر خامه ای 1 بسته
پنیر چدار 1 فنجان
خامه ترش 1 فنجان
زیتون خرد شده 1 فنجان
فلفل دلمه ای خرد شده 1 فنجان
پیازچه خرد شده 1/2 فنجان
پودر سیر به میزان لازم
نمک به میزان لازم
نان لواش نازک به تعداد لازم
طرز تهیه رول پنیری مکزیکی:
ابتدا زیتون، فلفل دلمه ای و پیازچه خرد شده را با پودر سیر و نمک با یکدیگر مخلوط کنید. سپس پنیر چدار و خامه ترش را به آن ها اضافه کنید. در این مرحله یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را روی آن قرار دهید. حال پنیرخامه ای را با کمک کاردک یا چاقو روی نان لواش بزنید و سپس از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید.
رول نان لواش را همراه با سلفون برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
در نهایت رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید. رول مکزیکی فوق العاده خوشمزه ما آماده است. نوش جان
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا