دسر سوهان سنتی
خوش طعم و بسیار آسان
آموزش تهیه دسر سوهان:
سوهان نوعی شیرینی سنتی ایرانی است که از جوانه گندم تهیه می شود.
سوهان به شکل های مختلفی مانند سوهان عسلی، سوهان کنجدی، سوهان حلوایی، سوهان بادامی، سوهان گزی، سوهان لقمه، سوهان کرهای، سوهان پشمکی و غیره تولید و عرضه می شود. سوهان قم معروف ترین سوهان در ایران است.
مواد لازم برای تهیه دسر سوهان:
زرده تخم مرغ 3 عدد
آرد گندم 100 گرم
پودر جوانه گندم 30 گرم
پودر شکر 100 گرم
آب سرد 2 پیمانه
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
پودر هل 1 قاشق مربا خوری
کره ذوب شده 100 گرم
طرز تهیه دسر سوهان:
ابتدا تخم مرغ ها را کمی با همزن می زنیم سپس پودر شکر و کره ذوب شده را به آن اضافه می کنیم و کنار می گذاریم. در این مرحله داخل یک ظرف بزرگ دو لیوان آب ریخته، آرد و پودر جوانه گندم را به آن اضافه کرده و خوب به هم می زنیم تا یک دست شود سپس داخل تابه ریخته و روی حرارت می گذاریم و مرتب به هم می زنیم تا کمی غلیظ شود در مرحله بعدی زعفران را به آن اضافه کرده و درنهایت موادی که کنار گذاشته بودیم به آن اضافه و مرتب به هم می زنیم. پنج دقیقه قبل از این که دسر ما آماده شود پودر هل را اضافه می کنیم. دسر ما آماده است. نوش جان
نکته: زمان آماده شدن این دسر نیم ساعت می باشد.
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا