خواص عناب
عناب، میوه درخت کوچک و گرمسیری است که ارتفاع آن تا 10 متر نیز می رسد.
این میوه را می توان از ایران تا هند و جنوب چین و حتی جنوب اروپا پیدا کرد. در هند و پاکستان آن را ایناب و در شرق آسیا آن را خرمای قرمز، خرمای چینی یا خرمای هندی می نامند.
عناب خشک بهتر از عناب تازه است و طبیعت معتدل مایل به سرد دارد.
خواص عناب:
دستگاه گوارش:
کاهش حرکات مربوط به دستگاه گوارش، ملین، درمان یبوست، تقویت کننده دستگاه گوارش، کمک به هضم غذا، جلوگیری از نفخ.
خاصیت ضد التهابی:
تقویت ضد التهابی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان مثل ویتامین ث، کاروتنوئید.
پارامترهای بیوشیمیایی:
مهارکننده افزایش قند خون، نزدیک کردن اوره، کراتینین، کلسترول، تری گلیسرید، هموگلوبین، هموگلوبین گلیکوزیله به سطح نرمال.
درمان سرماخوردگی و تنگی نفس و گرفتگی صدا:
به دلیل داشتن لعاب زیاد، پروتئینن، ماد قندی و ویتامین ث
اثرات آن بر کبد: کاهش سطح آنزیم های کبدی، مفید در کبد چرب، خواب آور.
سایر تأثیرات:
درمان نامرتب بودن ضربان قلب، خستگی اعصاب، تعریق شبانه.
آرام کننده اعصاب و ضد اضطراب.
تقویت حافظه.
برطرف کردن کم اشتهایی.
تقویت عضلات و ترمیم بافت های آسیب دیده.
استحکام دندان ها به دلیل محتوای فلور.
تصفیه و تولید خون (درمان کم خونی).
رفع خستگی.
برای سردرد و سرگیجه.
برای پرفشاری خون.
مقوی مغز.
برای تصلب شرایین.
سرعت بخشیدن در ترمیم شکستگی استخوان.
رفع سنگ مثانه.
ارزش غذایی:
انرژی، کربوهیدرات، چربی، پروتئین، آب، ویتامین آ، ویتامین تیامین، ویتامین ریبوفلامین، ویتامین نیاسین، ویتامین B6 – C- Ca-، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی، پکتین (فیبر محلول مؤثر در کاهش چربی).
گردآورنده: خدیجه رزاقی
منبع: سایت اکشف کربی
برچسب های مهم
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا